Şimdi Ara

Turkcell 8 gb internet paketi 4 tl Uçuran 6 GB plus alanlara özel (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
44
Favori
26.868
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matsipik

Her Yöne 500 dk
    tarifesine geçersem

kalan dakika ve internetim silinir mi

Silinmez gectim silinmedi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    31.12.2016 tarihine kadar geçerli diyor değişmez heralde fiyatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomasson85

31.12.2016 tarihine kadar geçerli diyor değişmez heralde fiyatı
    müşteri temsilcisinden alınan cevap malesef 19 tl likle kombin olmuyor 25 tl olan ile oluyormuş malesef kombin tutmadı sağlık olsun
  • Genctarife de olanlar ilk önce standart tarifeye geçsin. Daha sonra heryöne 500dklık paket alınıyor

++30 TL Yüklemeye turkcell ücretsiz 100MB ve 1000sms turkcellilrre veriyor.
    Bir de nerden geldiğini anlamadığım boş değilim 5000sms her yöne hediye etmiş.
    Bipden internet paketi almayanlar da alabilir kombo kralı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YETISEN -- 24 Mart 2016; 14:52:39 >
  • Bunada şükür
  • Arkadaslar ben hattimi tasiycam da izlemem gereken yol nedir, direk standart tarifeye mi geceyim...tim de oyle gorevliler var ki insani fitik ediyorlar derdini anlatamiyorsun...direk standart tarifeye gecsem gerisini kendim halledebilirm demi?

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

tt den buna geçeceğim de bu 500 dk olan tarife hangisi link verirmisiniz. 8 gb bana evdeki interneti kapattırır. iş yerinde zaten wifi var.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/her-yone-500-dk-paketi-kampanyasi

"31 mart 2016 ya kadar geçerlidir" diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

arkadaşlar 15 gün var paket yenilenmesine bana internet lazım. türkcell için hangi paketler var net paketleri

bip uygulamasını indirmediysen onu indir 1gb veriyor, ben de paket bakıyordum bunu gördüm 1gb geldi iyi oldu.
  • vinsanityx kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell kampanya bölümü alkollüyken yapmadıysa bu kampanyayı diğerleri 1 aya kalmaz minimum 10-12 gb ları verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 24 Mart 2016; 15:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakapaca37

Şuan yıldız 500 ve ek genç ile 25 tlye 500dk 1000sms 2gb internet kullanıyorum, wifi harici çok video izlemediğim için yetiyor. 30 tl ödersem internet 8 GB a çıkacak. Kararsız kaldım, ama çok cazip geldi. 4.5G nin ayak sesleri bunlar, kotalar artacak demek oluyor bu.

Hocam sizinle aynı paketi kullanıyordum. Hesabım uygulamasında Sadakat programı gibi bir şey gördüm ve bana birkaç tane özel paket sundu. Birincisi şu an kullandığınız paketi 19 liraya veren Süper Avantaj paketi. Ikincisi Süper Avantaj 25 paketi. 500 dk hy, 1000 SMS ve 3 gb internet var, 25 tl paket fiyatı. Ve ayrıca 1 TL'ye ekstra 2Gb internet paketi de satın alabiliyorum. Yani toplamda 500 dk 1000 sms 5 gb internet 26 lira ediyor. Bence bir araştırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Hocam turkcell kampanya bölümü alkollüyken yapmadıysa bu kampanyayı diğerleri 1 aya kalmaz minimum 10-12 gb ları verir
    06.06.2014 tarihi itibarıyla Her Yöne 500 Dakika Paketi tekrarsız olmuştur. Bu tarih öncesinde kampanyaya katılmış abonelerin bakiyelerinde yeterli TL var ise 30 günün sonunda paket tekrar tanımlanır. 06.06.2014'ten sonraki katılımlarda paket tekrar etmez.

yani benim anlayamadığım her yöne 500 dakika paketi 31 mart dan sonra olmayacak mı ? olmazsa eğer + 4 tl 8 GB alma işi yalan olur
  • RavenTheBlack kullanıcısına yanıt
    Artık tamamen iptal edip bu 8 gblık pakete geçtim. Teşekkür ederim yine de bilgilendirme için.
  • RavenTheBlack kullanıcısına yanıt
    Görünen o ki turkcell ciddi bir abone kaybetmiş yoksa rüyada dahi bu fiyatlara bunları vermez.
  • tarife ve paketlerin karışık olmasının sebebi btk. haksız rekabeti önlemek için kısıtlama yapıyor turkcell de böyle yapmak zorunda kalmış.

bu arada
    siyasete çekilmesin malum vakfa desteğini çekene kadar boykot kampanyası başladı

• Aynen ciddi bir sorun var gibi. 4.5 G paketleri de diğer operatorlere göre daha avantajlı olacak diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: RavenTheBlack

Aynen ciddi bir sorun var gibi. 4.5 G paketleri de diğer operatorlere göre daha avantajlı olacak diye tahmin ediyorum.
    sonunda yapabildim be haber verene teşekkürler
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim sonunda oldu dediğin gibi hesabım dan yaptım dün geceden beri turkcell 25 tl soktu diye üzülüyodum valla :D
  • tigerblade97 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, 5 TL+önceki paketimin 1 haftalık kalan bakiyelerine mal oldu ama sonunda bulduk ya önemli olan o.
  • Platinum u iptal edip bu pakete geçiçem

• Bilgilendiren arkadaşlar hepinize teşekkürler. Bu arada fazla SMS kullanmıyorsanız benim gibi 0,25 TL 100 SMS paketi de var. 75 Kr kara geçersiniz Whatsapp yetiyor

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.