Şimdi Ara

Turkcell 750DK+20GB+250SMS 120TL/ay (5-23 Mayıs) + İlk Ay 20GB (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
13
Favori
32.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarifede ki internet bitince internet kesiliyor mu? Fatura cortlarsa fena.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bugün sabah 04.20 de sms+ yazan bir yerden mesaj gelmiş

Sms arşivleme servis ayarlarınız sonlandirilmistir

Yönlendirme servisiniz kapatılmıştır yazıyor. Turkcelli aradım bana gönderdikleri mesajlara baktı biz öyle bir mesaj atmamışız dedi. Eski operatörümu aradım biz en son gece 23 gibi son faturanızı atmışız başka bir mesajımız yok diyor. Ben 22 gibi uyumuştum yani bende bir işlem yapmadım. Sms temizledim biraz ama halen düzelme yok. Sikayet var a birisi aynı benim konuyu yazmış çok uğraştım olmadı 12 saat sonra kendiliğinden düzeldi demiş. Bakalım ne olacak

Direk 35₺ 1 gb geçirir. O ara aldığın 1 gb biter ise peşine tak 1 gb 35₺ daha.

Ben de anlamadım. Ama şöyle bir durum oldu belirttikleri saate de açılmayınca huylandım kartı eski bir telefona taktım sinyal geldi sonra geri kendi telefonuma taktım çalıştı. Şimdi telekomdan turkcelle geri döndüm onda sms'te belirtilen saate açıldı fakat benim telefonda yine bir türlü aktif olmadı. telefon y.dışı kayıtlı cihaz sanırım btk' mı bekletiyor anlamadım.

• @soldier_x Aynı sorunu 2 kez hat taşıdığımda xiaomi telefonumda yaşamıştım. Diğer telefonlarda çalışıyor ama xiaomi telefonda açlışmıyordu (mi 11 ultra resmi pasaport kayıtlı) ilkinde çözüm bulamayınca fabrika ayarlarına döndürmüştüm 😂 ikincide anladım ki kendine gelene kadar beklemek lazım 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kcellat -- 15 Mayıs 2023; 2:24:59 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün başvuru için son gün arkadaşlar.

Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Bende de faturamın kesilmesine daha vardı. Son günü bekledim. Az önce başvurdum.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Ben suan da da turkcelldeyim eger siz baska operatordeyseniz bu tarz kampanyalar icin daha onceden basvursaydiniz . Hat gecisi yapilip kampanyaya gecmeye calisinca -O kampanya bitmis denilebilir. Belli olmaz ne yapacaklari (Suan Turkcelldeyseniz sorun yok)

Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor.
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    Değilim. Bakalım. Olmazsa başka yere taşırız.

• Perşembe telekoma geçiş için başvurdum, hala geçecek sözde. bu kampanya yalan olacak gibi bana. telekom faturasızda ne yapacağız, yol gösterecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TzisTa -- 15 Mayıs 2023; 14:30:25 >

İyi kötü paket bul faturalı iyi paket gelir belki 30 gün sonra anca. Olmadı turkcell iyi paket sunar gene Vodafone ile yaristalar bölgende iyiyse vf de iş görür.

• Bu tarifenin reklamında "isterseniz 3 ay sonra faturasıza taahhüt bozmadan dönebilirsiniz" yazıyordu. Onun ekran görüntüsünü atabilecek var mı? Ben faturasızdan geçtiğim için çıkmıyor bende. Geçmeden gözüküyordu.

sayfada 21 mayıs tarihine kadar diyor ama uzatmış olabilirler mi ?

Turkcell 750DK+20GB+250SMS 120TL/ay (5-23 Mayıs) + İlk Ay 20GB

Sürpriz Ekstra ailesin de yer alan tarifelerin hepsi 21 Mayıs’a kadar uzatılmış.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TzisTa

Perşembe telekoma geçiş için başvurdum, hala geçecek sözde. bu kampanya yalan olacak gibi bana. telekom faturasızda ne yapacağız, yol gösterecek var mı?

Cuma sabah telekoma başvurdum aynı gün akşam mesaj geldi pazar sabah 7'de hat aktif oldu.Hemen aynı gün turkcelle başvurdum yine akşam mesaj geldi salı sabah 7'de hattınız aktif olacaktır diye.Size mesaj gelmedi ise başvuru yaptığınız yerle alakalı sorun var demektir.

• Merhaba arkadaşlar e devlet üzerinden fesih aboneliği yaptım köyde olduğum için şubeye gitme gibi bir imkanım yok. Ve 5 dk sonra böyle bir sms geldi aklımda operatör değiştirmek var bu veya vodafone en makul geldi bu pakete direk geçebilirmiyim türkcell bayisine gidip yoksa önce faturasız hat alıp sonra faturalıyamı geçeceğim son 5 gün kalmış galiba.

Degerli Musterimiz, xxxxxxxx numarali aboneliginizle ilgili iptal basvurunuz degerlendirilmektedir. Hattiniz 24 saat icerisinde gelen ve giden aramalara kapatilacak, iptal islemi gerceklestiginde tarafiniza bilgi verilecektir. Hattinizda tanimli taahhutunuz varsa cayma bedeli, vergiler ve kullanimlariniza iliskin son bir fatura gonderilecektir. B001

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    Vodafone fesih başvurusunu iptal edin, numaranızı turkcelle taşıyın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam yok suan telekomdayım e devletten fesih yaptım vodafone yada turkcelle gececegim şimdi türkcell bayisine gidip ilk faturasızamı geçeyim hemen açılırmı faturasız hat yoksa direk buna geçebiliyormuyum faturalı bu tarifeye geçeceğim diyip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayadüsensinek -- 15 Mayıs 2023; 20:50:29 >

iPhone 5s Kullanıcı Kulübü

iPhone 5S 16GB Uzay Grisi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.