Şimdi Ara

Turkcell 1Gb internet paketi 3günde bitti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3gün önce 19tl yükleyerek yaz500 paketi yaptım, 3gündür dh foruma giriyorum sadece, dün mobil veriyi kapattım paket bitti diye mesaj geldi üstelik 3tlmde gitti. Benim anlamadığım şu ben önceden avea kullanıyodum 1gb internet paketli videolar izliyodum,uygulamalar güncelliyordum şarkı indiriyodum yine bitmiyordu. Bu işte kesin bişey var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell internet paketi su gibi akıp gidiyor. Kimse bana çok hızlı interneti var da ondan felan demesin. Avea'da internet hızından çok memnundum ve kotam kolay kolay bitmiyordu. Turkcell'de ise hem ikinci sınıf internet paketi veriyor (yaşadığım ilçede kesinlikle Avea'dan yavaş) hem de su gibi akıp gidiyor. Avea'ya tekrar dönemediğim için mecburen geçici olarak Vodafone'a taşıdım numaramı.

• Turkcell ile iletisime gectiniz mi? 3gunde 1GB interneti bitirmek başarı sayilir. Hata yoksa ödül talep edebilirsiniz :)

• techturch T kullanıcısına yanıt
    Benim niye bitmiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Benim niye bitmiyor ?

Ne bilelim niye bitmiyor. Sırf mesaj kasmak için yazmayın şuraya saçma saçma.

Hocam tarifende internet kotası 100 kb olarak sayılıyordur ondan çabuk bitiyordur netin. Bu olay operatörlerin yeni uyanıklığı.
  • Hemen eksiye basmışsın aferin fanboy.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shamshiel

Hemen eksiye basmışsın aferin fanboy.

Fanboylukla ne alakası var ? Eksi, artı vs onlarla uğraşacak kadar ergen değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende yaptım ama 300 MB arttı bile. Acaba işlerine mi girdin ? Bitmemesi gerekir.
  • Shamshiel kullanıcısına yanıt
    Benim niye bitiyor?
    Bu kadar insan yorum yapmış çabuk bitiyor diye. Şu ukala ve çok bilmiş tavırlarından vazgeç arkadaşım. Ben bende olan durumu yazdım. Bitiyor işte yalan mı söylüyorum sanki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

3gün önce 19tl yükleyerek yaz500 paketi yaptım, 3gündür dh foruma giriyorum sadece, dün mobil veriyi kapattım paket bitti diye mesaj geldi üstelik 3tlmde gitti. Benim anlamadığım şu ben önceden avea kullanıyodum 1gb internet paketli videolar izliyodum,uygulamalar güncelliyordum şarkı indiriyodum yine bitmiyordu. Bu işte kesin bişey var.

kardeş öyle olduğunu düşünüyorsan ararsın turkcelli kayıtlara bakarlar oluyor böyle şeyler sonra özürdileriz cart curt düzeltmeye çalışıyorlar.
  • quote:

3gün önce 19tl yükleyerek yaz500 paketi yaptım, 3gündür dh foruma giriyorum sadece, dün mobil veriyi kapattım paket bitti diye mesaj geldi üstelik 3tlmde gitti. Benim anlamadığım şu ben önceden avea kullanıyodum 1gb internet paketli videolar izliyodum,uygulamalar güncelliyordum şarkı indiriyodum yine bitmiyordu. Bu işte kesin bişey var.

Eğer bu dediklerini 1 gb ile yapabiliyosan hiç durma geri dön derim ben 4gb ile bu kadar rahat olamıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok olumsuz yorum görmüştüm geçmeden önce , kızmayın fakat bendekide ne kullandıysam onu gösteriyor.Telefonunuzla ilgili bir problem olabilir yoksa Turkcell'i arayın

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    abandın mı bir gecede de biter arkadaşım. benim ufaklık 4GB internetimi 1 gecede bitirdi video seyrederek.
  • quote:

kesin arka planda interneti kullanan bir program var yoksa imkansıza yakın. bir de chrome kullanırken tasarruf modunda çalıştırın baya farkediyor. gerektiğinde opera miniyi kullanın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.