Şimdi Ara

Türk Vatandaşlarının Erasmus+ Programına Kabulünün Durdurulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Türk Vatandaşlarının Erasmus+ Programına Kabulünün Durdurulması

Öncelikle kısaca bahsetmek gerekirse Erasmus programı, yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile işbirliği yapması için oluşturulmuş bir Avrupa Birliği projesidir. Ülkelerin birbirleriyle bir veya iki öğretim dönemi karşılıklı öğrenci ve akademik personel değişimi yapmalarını öngörür.

Shengen sınır ülkesi olarak önem taşıyan Slovakya'da, Constantine the Philosopher Üniversitesi'nde Erasmus yapmakta olan bir Türk öğrenciden edindiğimiz bilgiye göre Türkiye ve AB arasındaki şu anki siyasi durumdan ötürü Slovak Ulusal Ajansı'nın projeye katılmaya hak kazanıp Türkiye'den Slovakya'ya gelecek öğrenci ve akademik personellerin kabul edilmeyeceğini hali hazırda gelmiş olanların ise iki dönemlik hakları bile olsa güz dönemini tamamladıktan sonra tekrar Erasmus projesi için eğitimlerine Slovakya'da devam edemeyeceklerini belirtmiştir.

Edindiğimiz bilgilere göre Türk vatandaşlarının Erasmus programına kabul edilmemesine dair bildiri aslen Avrupa Komisyonu tarafından yayınlanmış, yani bu bildirinin diğer tüm AB ülkeleri için de geçerli olma ihtimali yüksek, ve bu bildiriden sonra da Slovak Ulusal Ajansı üniversitelere Türkiye'ye Erasmus programı ile öğrenci göndermemeleri ve Türkiye'den gelen Türk öğrencileri de kabul etmemeleri gerektiğini bildirmiştir.

Alıntı.

• Sangay beslisine gideriz biz de. Petersburg fena olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk ırkçılığı var avrupada

O üniversiteye gidip bakın yüzlerce afrikalı bulabilirsiniz
  • Suriyeli pasaportu olsaydi bunlar olmazdi.

Kimse bana hedehodo yapmasin, araplar da siginmacilar da ab'de senden benden daha cok deger goruyor. isvicre dogumluyum, ben ev bulamiyorum, adam suriyeli, tek kelime fransizcasi yok, suriye pasaportuyla, cebindeki kizilhac belgesiyle istedigi evi tutuyor, kurslari bedava, cebine harcligi.

Dunyanin demografik dengesini bozup ab'yi de turkiye'yi de, abd'yi de araplastirma projesi global bir proje, ben bunu anladim. ya da kendisine humanist liberal diyen aptal saptan elemanlarin milletin musait yerine soktuklari bir is.

yilbasinda sadece isvicre'de 600'e yakin taciz tecavuz vakasi oldu, ki ulke tarihinde gorulmemis bir olay, hala ve hala, "bu multeciler iyi insanlar, savastan kaciyorlar" ayagina almaya devam ediyorlar.

ondan sonra islamofobya, yabanci karsitligi patlayinca, multecilerden nefret eden, ariza olmayan, isinde gucunde adam topun agzina giriyor.
  • Bu çok kötü oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Sangay beslisine gideriz biz de. Petersburg fena olmaz.

O zaten yapılıyor Mevlana değişim programıyla Rusya'ya gidilebiliyor.
  • Bir bu kalmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Constantine the Philosopher Üniversitesi

isim güzelmiş.

quote:

Constantine the Philosopher University in Nitra bears the name of an important figure in the history of Nitra and Slovakia - Constantine the Philosopher (also named as St. Cyril, 827-869, came from Byzantine Empire) who created the first Slavic script and translated religious texts into Old Slavic.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umrumda değil valla iyi olmuş desem yeridir, bizim ünide torpilli öğrenciler sırf gezmek amaçlı gidiyorlardı
  • Bizde farabiyle arap kardeşlerimize konuk oluruz mesela Mısır'da tank manzaralı Kahire üniversitesinde okumak harika olurdu.

• Almanyaya erasmusa gelipte okuyan tek bir kişi bile görmedim hepsi gezmeye geliyor diskolardan çıkmıyorlar.
  • Dusunceye bak zaten erasmusa gidenler diskolardan cikmiyo demis . Bi cok kisi dil ogrenmek ve gezmek icin katiliyor he milletin dumyayi gezmesi batiyorsa bir sey diyemem ama adamlarin alimlari kapadigina sasirmamak lazim boyle dusunen insanlar oldugu surece gelisemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Türk ırkçılığı var avrupada

O üniversiteye gidip bakın yüzlerce afrikalı bulabilirsiniz

Sadece erasmus yok, exchange de var. Hem onların bazıları direk lisans için kabul almış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 4 Aralık 2016; 22:15:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonanımdanBihaber kullanıcısına yanıt
    İtalyalılar da böyle düşünüyor. Avrupadaki birçok insan orgasmus diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Merak ettiğim bu değişim programı kalıcı hale getirilebiyor mu? Yani gittiğimiz yurt dışındaki okuldan mezun olma şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

İtalyalılar da böyle düşünüyor. Avrupadaki birçok insan orgasmus diyor

E yani bu değişim programını seks turizmi amaçlı kullanan var diye faydasını görenlerde mi engellenmeli?
    Bu nasıl bir düşünce yapısı böyle?
    Avrupa kartlarını oynamaya başladı, Avrupa'ya bekçi köpeği olmak ne kadar tehlikeliyse bu kadar uzaklaşmakta tehlikeli olacaktır.
    Uzaklaştıkça vizeler iptal olabilir, giriş yasağı konabilir ve Avrupa'dan tamamen mahrum kalabiliriz.
    Gerçi zaten halkın 5 kuruş gezecek parası kalmadı ya, çokta etkileyeceğini sanmıyorum bu saatten sonra.

• kendilerini tebrik ediyorum. dogru bir karar almislar. ulkelerini korumus olurlar.
  • Okuyup yorum yapın erasmus + bir öğrenci değişim programı değiş gönüllü hizmet programı
  • quote:

Orijinalden alıntı: setup4pc

Toptan yasaklanmalı zaten neye hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz Erasmus bahane

Yobaza bak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Merak ettiğim bu değişim programı kalıcı hale getirilebiyor mu? Yani gittiğimiz yurt dışındaki okuldan mezun olma şansımız var mı?

dilekçeyle uzatılabiliyor ama mezun felan bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.