Şimdi Ara

Türk telekomdan yanlış adsl faturası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bn kota asımı yapmadıgım halde bana yaklasık 1 gb kota asımı yapmıs gıbı fatura gondermısler. adsl ın kendı kota sayfasında gecen ayı 3,448 Gb ıle kapattıgım yazıo, hatta musterı hızmetlerını aradım ordan da kota asımınız gozukmuyor dıyor. bn sımdı ne yapmalıyım? sizlerınde basınıza boyle yanlıs fatura olayı geldı mı? bn bu faturayı odeyıp de mı ıtıraz etmem gerekıyor yoksa bır dılekce ıle telekom mudurluklerıne basvursam yanlıslık duzelır mı?

• Genelde itirazlar ödemeyi durdurmaz diye yazar,ama bi danışmak lazım,şöyle akıllu uslu bi TTNET ödeme noktasına gidip sorsanız iyi olur hocam bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mercilless

arkadaslar bn kota asımı yapmadıgım halde bana yaklasık 1 gb kota asımı yapmıs gıbı fatura gondermısler. adsl ın kendı kota sayfasında gecen ayı 3,448 Gb ıle kapattıgım yazıo, hatta musterı hızmetlerını aradım ordan da kota asımınız gozukmuyor dıyor. bn sımdı ne yapmalıyım? sizlerınde basınıza boyle yanlıs fatura olayı geldı mı? bn bu faturayı odeyıp de mı ıtıraz etmem gerekıyor yoksa bır dılekce ıle telekom mudurluklerıne basvursam yanlıslık duzelır mı?

TÜRK TELEKOM DAİMA HAKLIDIR !!!
    Şaka bir yana siz en iyisi bir Telekom müdürlüğüne gidin ve dilekçe ile itiraz edin.Hatta dilekçeyi evde hazırlayıp götürün.İtirazınız haklı bulunursa faturayı ödeseniz bile diğer ay düşerler.Benim başıma böyle 1 GB olayı gelmedi ama örneğin kotam,4,335 olmuş.Faturam geliyor bakıyorum,kotayı aşan miktar:350M yazıyor.Yani cüzi farklar oluyor sebebini bilemiyorum.Kolay gelsin..Saygılar.

• arkadaslar bilgilendirme amacıyla yazıım ben gibi bilmeyenler olabılır. tt bolge mudurlugune gıdıp ıtırazımı sundum.

ben ayın 10 unda 4 gb limitli adsl abonesı olmustum. fakat ayın 10'unda abone oldugum ıcın benım o ayki kotam 4 gb deıl 4*2/3 =2,66 gb yanı 30 gunluk kotanın 20 gununu kullanma hakkı verıyormus. bnde o ayı 3.4 gb ıle kapattıgımdan kota asımı gondermısler.

tahakukcu bayan bunu dıyınce acaıp guldum, dedım zaten verdıgınız 4 gb kota onun da hesabını mı yapıosunuz, yapacak bısı yok dıo .

onu gectım fatura hala fazla gozukuo, onunda sebebı sonunda anlasıldı, bn 18.99 ytl lık kampanyadan yararlanarak abone olmustum, ilk ayı 18.99 ytl den deıl de 29 ytl den faturalandırmıslar, o fazla mıktar bırdahakı ay faturamdan dusekcemıs :D anlayacagınız o kadar kısıden 10 ytl alıolar ve 1 ay sonra oduyorlar. yapacak bısı yok adamlar ne derse o oluo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercilless -- 26 Nisan 2008; 22:10:23 >

• ya bu ay benimde 34 ytl fatura geldi, ttnet kendi sitesinden bize ulaşın bölümüne mesaj atımm. (işte kotayı aşmadığım halde fazladan para kestiniz die) ...

1 gün sonra onlar mesaj atmış "fiyatlandırma 1 ay önceki dönemi kapsıyor falan die"

ben tekrar gelen maile son 3 aydır kota aşımı yapmadığımı yazdım..

1 gün sonra "bi hata olmuş , sonraki ay faturanızdan 5 ytl düşüreceğiz" mailini yollamışlar...

Sanırım 3 ay önce yine böyle bir hatalı fiyatlandırma olmuştu, telekom müdürlüğüne gittim çok kalabalıktı, kimsede ilgilenmiyor zaten... sittir et demiştim kendi kendime ama tekrar olunca bu durum mail atayım dedim bide...

Sözün özü telekom müdürlüğüne gitmeden önce bi mesaj atın ttnete...

(ya cümleler çok karışık oldu ama hiç düzeltesim yok, yinede anlaşılır sanırım)

• ya dusunsenıze kac bın kişiye haksız yere fazla fatura kesıolar ve cogu da arkadasın dedıgı gıbı ılgılenmıo , degmes dıo 3-5 ytl ıcın. ama bunu toplu halde dusununce bu paralar tahmın edemeyecegımız degerlere ulasıo, bnce 3-5 yty dememelı herkes hakkını savunmalı
  • ben 2007 kasım ayında 1 Mbit kotasız tarife geçmek için aradım, tamam efendim tarifeniz kotasız oldu dediler.. aralıkta ki fatura 61 ytl geldi, eh hadi daha ilk ay olsun dedim, ocakta 61 geldi ttneti aradım tarife değişmemiş mi diye, dediler kotasız tarife.. ondan sonraki şubatta 61 geldii..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avrupanın en hızlı ADSL kullanıcı sayısı artan ülkesiyiz...
    bunun yanında en çok yolunan ASDL kullanıcı sayısına sahip ülke(mi)yiz...
  • İtiraz ettikten sonra uygun bulunursa bir sonraki faturadan düşüyorlar .Şu sıralar çok oluyor bu durum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cok_yasa_kamil

avrupanın en hızlı ADSL kullanıcı sayısı artan ülkesiyiz...
    bunun yanında en çok yolunan ASDL kullanıcı sayısına sahip ülke(mi)yiz...

Rapid'den en çok indiren ülkede bizizdir kesin
  • SelamınAleykum ;

İtirazını direk olarak bağlı bulunduğun TT müdürlüğüne yapmalısın yazılı olarak yani dilekçe ile... Ve kesin, katii, sert olmalısın...

Saygılar...
  • arkadaşlar bende bir durumu paylaşmak istiyorum burada.
    2 yıl önce kullandığım sınırlı adsl hattımı evden taşındığım zaman kalan borcumu da ödeyip hattımı iptal ettirdim.Geçen gün elime bir icra mektubu geldi ve 512.00 tl o hata borcum olduğunu söyleyen bir yazı vardı.
    Bütün borcumu ödeyip hattı kapattırdığıma adım gibi eminim.Bu nasıl bir olaydır.Sizce ne yapmalıyım.?=
    teşekkürler
  • Hatttını iptal ettirdiğini söylemişsin.İşte Adsl hattı yani hizmetini kapattırdığına dair ve herhangi bir borcu yoktur mahiyetinde bir belge veriyorlar.Onu bulursan işin kolaylaşır.Temize çıkarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.