R

Çavuş
17 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 20 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba ,

Özel bir firmada Bilgi İşlem sorumlusu olarak işe başladım. Şuan şirkette sistemm yok denebilecek durumda. Yeni bir lokasyona taşınacağız. Bu yeni lokalde 90 kadar user olacak ve yeni bir sistem kurmam bekleniyor. Firma raid 6 lar 1000 lik switchler kurumsal acsess pointler vb ürünlerle halledilmesi gereken işleri bedavaya yakın rakamlarla çıkarmamı istiyor.

* 90 user olan bir network kurulacak
* bu userların kısıtlamaları rolleri yapılacak
* firewall kesinlikle şart
* wifi hotspot şart
* loglama sistemi şart

Ben daha önce bu şekilde bir sistem kurup yönetmedim. Bana tavsiyesi olan var mı ?

linkde bulunan çözümler işi mi görür mü ? Berqnet
Merhaba Arkadaşlar ;

25 adet pc var. Switch üzerinden bağlılar. Bu pc lerin birbirlerini görmesi, paylaşım açmaları lazım. Ayrıca bir sekreterya bilgisiyarı ana pc olacakmış. Bu ana pc ye bir taşınabilir HDD takılacak herkes akşam mesai bitiminde yedeklerini bu diske atacak. Bu işlemleri nasıl yapabilirim. Bana ayrıntılı olarak yardım eden arkadaş yada arkadaşlara büyük kıyağım olacak.

Teşekkürler...
Merhaba Arkadaşlar ;

Bende bi Lenovo Thinkcentre A55 Tower pc war. PC nin driverları yok. Netten buldum. Ama yok ethertnet ve ekran driverları çalışmıyor. Anlamadım gitti. Ne yapabilirim ? Fikri olan war mı ?
Tekrar açıklama yapmama sanırım gerek yok. Bulduğum bütün proxyler patlak yada çok yavaş bilen varsa teşekkürlerimi iletiyorum şimcikten...
Arkadaşlar site Türkiyemizin Dünya Kupası sitesi olacak inşALLAH Güney Afrika 2010 dünya kupası organizasyonunun türkçe olarak ve türk sitesi oalrak en kapsamlı en iyi sitesi olacak şuan için zaman olduğundan hazır template ile sunumda ama destekleriniz, görüşleriniz,katkılarınız (metalar) ve eleştirilerinizle daha iyi olacak şuanda sitenin orjinal hali yazım aşamasında. Harika bir portal olacak inşALLAH ASP ile yazılıyor ve çok kapsamlı olacak.
www.guneyafrika2010.com/net
Hakkında
Forum İmzası:
Hayat günlük defter yaprağı hazan gelir dökülür. Gelirken ne getilir ki ? Giderken ne götürülür ?
Forum İkinci El İmzası:
www.ekomesaj.com
Hakkımda:
Bilgi İşlemci olmaya çalışan birisi...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 85
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 786 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.