Şimdi Ara

Türk telekomdan türknete geçiş yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar mayıs ayında türk telekom ile olan taahhütüm sona eriyor mayıs ayında ben de türknete geçmeyi düşünüyorum bulunduğum yerde 100 mbps’ye kadar internet hızı alıyorum. Geçiş işlemleri nasıl oluyor? Türk telekomun bana vermiş olduğu modemi kullanmaya devam edersem bir sıkıntı çıkar mı? Ayrıntılı olarak bilgi verirseniz sevinirim.

• 1- Türk.net i arıyorsunuz ve aboneleri olmak istediğinizi belirtin

2- onlar adresinizi VE ŞU ANDA KULLANDIĞINIZ İNTERNETİN HİZMET NUMARASINI İSTEYECEKLER (88 veya 17 ile başlar genelde tt den öğrenebilirsiniz) ve kimlik bilgilerinizi isteyecek daha sonra 1 ay ücretsiz kullanmak için kodum var derseniz ve NHO46FH78SYN bu kodu verirseniz 1 ay ücretsiz kullanıyorsunuz bu kod benim kodum kullanırsanız sevinirim (tabi kullanırsanız)

3- Daha sonra mail adresinize sözleşmenizi ve geçiş belgenizi gönderecekler bunları okuyup imzalayıp ücretsiz bir şekilde türk.net e mng kargo ile gönderebilirsiniz

4- daha sonra evraklar ulaştıktan sonra arayıp onayınızı alırlar tekrar. 48 saat içinde geçişiniz yapılır. sizin yerinize onlar türk telekomu iptal eder siz türk telekomla muhattapp olmazsınız. modeminize size sms ile gönderilen kullanıcı adı şifreyi yazarak kullanabilirsiniz.

5-Geçiş işlemi basit ve herşeyi onlar sizin yerinize yapıyor.

NOT: Şu anda kullanmakta olduğunuz modemi kullanabilirsiniz. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2D77F344 -- 6 Şubat 2021; 20:41:2 >

• Teşekkür ederim
  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Abonelik işlemleri için 08502888081 numaralı satış birimimiz ile görüşerek başvuru yapıyorsunuz. Arkadaşlarım evrakları eposta adresinize gönderecektir. Evrakların çıktısını alarak bize kargo ile iletmeniz yeterli olacaktır. Arkadaşlarım 3 ila 6 iş günü içerisinde hizmetinizi aktif edecektir.

Mevcut modeminizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Peki mayıs ayında taahhütüm doluyor. 16’sı gibi. Ay başında başvuru yapsam türk telekom bana cayma bedeli yansıtır mı? Başka herhangi bir sıkıntı çıkar mı?
  • Merhaba, taahhüt bitiş tarihinden önce iptal edilmesi durumunda fesih faturası yansıtabilir. Ancak tutar minimum bir tutar olabilir. Bu konuda mevcut operatörünüzden bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DB69929B

Peki mayıs ayında taahhütüm doluyor. 16’sı gibi. Ay başında başvuru yapsam türk telekom bana cayma bedeli yansıtır mı? Başka herhangi bir sıkıntı çıkar mı?

Bunu geçiş yapmak istediğin tarihe telekomu arayıp sor teyit et. ona göre hareket et.

Hattımda cayma bedeli var mı diye öğren.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100mb destekliyorsa gayet güzel merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim süreçle ilgili falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.