Şimdi Ara

Türk Telekom Yurt dışı çıkış ana fiberi koptu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çanakkale açıklarında telekomun denizaltı ana fiberi bir denizaltı tarafından koparıldı.bu fiber kablo Türkiyeyi italya üzerinden yurt dışına bağlıyordu.Türk telekomun yurt dışı çıkışlarının büyük bir bölümü bu fiber üzerinden taşınıyordu.Dolayısıyla internette yavaşlama hissediyorsanız sebebi budur. saygılar...

• yunan gavurları yapmıştır
  • sıkıyorlar 108 le çekiyorum ben yurtdışından

türk telekom her şikayete kablo koptu dediği için artık kimse yemez
  • Balıklar yapmıştır; Türk kablosunun tadını aldılar, doyamıyorlar.
  • Pingler berbat zaten
  • sıkmıyorlar güzel kardeşim bana sıkamazlar yani bilgi neyse bana onu vermek zorundalar aksi hal esas sıkar biraz bilmem anlatabiliyormuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yoğurt

sıkmıyorlar güzel kardeşim bana sıkamazlar yani bilgi neyse bana onu vermek zorundalar aksi hal esas sıkar biraz bilmem anlatabiliyormuyum

niye sen başbakan mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok yavaşladı ÇOOOKKKK
  • bak güzel kardeşim işimin önemi yok ben burada bir bilgi veriyorum gerisi önemsiz anlatabiliyormuyum ister inanır ister inanmazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: JP-Belmondo

quote:

Orjinalden alıntı: yoğurt

sıkmıyorlar güzel kardeşim bana sıkamazlar yani bilgi neyse bana onu vermek zorundalar aksi hal esas sıkar biraz bilmem anlatabiliyormuyum

niye sen başbakan mısın?
  • tamam da biz kullanıcılara her ay kablo koptu dersen, biz inanır mıyız kablo kopmasına?

her ay kablo mu kopar, bu kadar mı dandik bu kablolar en ufak gerilimde kopuyor?

kablo zeminden gitmiyor mu? öyle ortadan mı gidiyor da denizaltı kopartıyor?

denizaltı çim mi biçiyormuş denizde?
  • sabahtan beri torrente boğuşuyorum ay sonu kota tam dolmadı diye sevinirken 4kb ile indiriyorum
  • birsürü yeni teknoloji geliyor bu adsl de.. mesela 1-2 sene içinde bütün kablolar değiştirilcekmiş(adsl sitesinde yazıor) yeni teknoloji kablolara geçiş yapılcakmış.böylece internet daha da hızlanacakmış.gerçi miş-mış la bu iş olmaz ya...

avrupada ise internet bağlantısı elektrik hattından sağlanıyormuş birçok yerde..Yani adsl için ayrı bir kablo yok hepsi elektrik kablosunun içinde.

Ama en büyük teknoloji ise WiMax.. Bu sayede kent merkezlerine kurulacak bir verici sayesinde 50 km mesafeye kadar kablosuz internet bağlantısı sağlanacak..Bu yakın zamanda Amerikanın bazı kentlerinde kullanılmaya başlanacak. Türkiye'ye 4-5 seneden önce gelme olasılığı pek yok.
  • kopmazsa şaşarım zaten
  • abi gerçekten kopmuş olabilir bugün 10kb indirme hızının üstüne çıkamadım.inşallah hemen düzelir.
  • bağlantı zaten yavaş daha ne kadar yavaşlıyabilirki
    olaya iyi yönünden bakın:
    bağlantı o kadar yavaş ki daha fazla yavaşlıyamaz.
  • insan bir bekçi koyar kablo'nun başına

• quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

bağlantı zaten yavaş daha ne kadar yavaşlıyabilirki
    olaya iyi yönünden bakın:
    bağlantı o kadar yavaş ki daha fazla yavaşlıyamaz.

+1
  • bu denizaltılarında
    tt'nin kablolarına garezi var herhal
  • Benim kulaklıkların kabloları daha sağlam 3 gün falan dayanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 29 Ocak 2007; 18:33:03 >
  • sana niye inanalım ki

kanıtla bakiyim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.