Şimdi Ara

Türk Telekom Yine küçük süprizler yapiyor bana

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 senedir kullandığım hattı kapattırdım yeni binaya taşinicağiz diye onada gelip hat çekmediler dedim bari eski eve yine bağlatayım internet orada kullanırım aradım telekomu adresi verdim binanızda altyapı bulunmamaktadır dedi arkadaşa ben orda 3 sene internet kullandım nasıl olmaz dedim portları başka yere aktarmış olabilirler dedi ya yaşadiğim yer 15 bin nufüslü bi yer ya adsl portu nasıl olmaz adsl bu abi ya adsl port yetmiyorsa şu portları koymak ne kadar zor olabilir ya allahın belaları yine uğraştiracaklar kendilerinle yarın müdürlüğe gidicem dalga geçer gibi iş yapiyolar o binanın portunu nasıl olurda aktarır başka yere dalga mı geçiyolar

• ahh ahh, kapatmadan önce buralara gelseymişsiniz hiç kapatmazmışsınız o hattı. millet artık ticaretini yapacak bu işin. port temin edilir diye. bu zamanlarda artık boş port bulmak zor. birisi hattı kapattımı hemen yeni birisine veriyorlar. artık sizde sıradasınız gelin sarılalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.