Şimdi Ara

Türk Telekom Kargo Ne Zaman Gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Mart 2016 Perşembe akşam vakti internete başvurmak adına Turk Telekom'u aradık, bilgileri vs. verdik başvuruyu yaptık. Sonrasında ise 4 iş gün içinde modem ve sözleşme mng kargo ile gönderilecek, işte biri sizde kalacak falan filan anlattılar. Bugun 8 mart hala ne gelen var ne giden Sonra bugün mng kargoyu aradım "kargonuz kavacık şubede orayı bir arayın bir sorun" dediler. Orayıda aradım "evet şubede gelin alın vs." Adrese gelmeyecek mi dedim net bir cevap alamadım. Sonra yine Telekomu aradım. Onlarda " Siz almıcaksınız onlar gelecek" dedi. Yani her yer ordan oraya, yok efendim bilmem kaç gün içinde açılır falan. Bir basvuru icin kac gun bekleyecegiz. Daha once telefonla basvuru yapan birileri varsa bilgilendirirlerse mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 martta telefonla başvuru yaptım 4 martta mng kargodan evraklar geldi imzaladım geri verdim kargocuya 5 martta türktelekomdan evraklarınız alınmıştır işlemleriniz yapılacak diye mesaj geldi 7 martta türktelekomdan ekip gelip hatta baktı 8 mart yani bugünde internet açıldı.
  • Mng kargo aynısını banada yaptı.Adrese gelmediler bide utanmadan arayıp, adrese geldik ulaşamadık yarın gelip alın diye mesaj attılar.Bende sinirlendim gidip almadım.En sağlıklı bavuru gidip bayiden yapmak, zamanı acaip kısaltıyor.Siz burada sorunu tt den değil mng kargodan görmüşsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestt Riven TR -- 8 Mart 2016; 22:06:48 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

gerçi bir kampanya vardı telefondan ya da internetten başvuru yapınca indirim falan bişeyler veriyordu ondan yararlanmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.