Şimdi Ara

TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
2
Favori
3.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Upload için daha fazla rekabet gerekli anlaşılan. Türknet sayesinde yükseldi bu kadar.

  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt

    ya nereye 16'ya çıktı upload değerleri anlamıyorum. bu işin standartı yok mudur nedir? akşam biraz bufferbloat ayarı takılayım dedim, takılmaz olaydım. bu upload ile senin de dediğin gibi görüntülü konuşma mı yapacaksın, internette sörf mu veya başka herhangi bir şey mi..


    bugün video denk geldi bir tane japonya ile ilgili. dünyadan 50 yıl mı ne ileride olan bir şehir tokyo diye girişi olan video. ben istanbul'dayım. dial up'a 250₺ ödediğim günleri hatırlıyorum. napster ile mp3 indirmeyi başardığımızda seviniyorduk. TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ !  ne fark var ki? şimdi bir arkadaşınla dosya palaşımı yapsan, 8000 Kbps upload değeri ile dünden ne farkımız var diye sormak geldi içimden..


    bir de bu upload rakamlarını yükselten iss'ler hangileri ya ben çok merak ediyorum. elit mekanlar yükseltilirken, zurnanın son deliğinde mi yer alıyoruz nedir, bizim niye yükselmiyor.. TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! 





  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Telekom altyapısı olan tüm firmalarda artacak

  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt

    telekomun kendisi nerede peki ?

  • Elden geldiği sürece konuyu üstte tutalım dostlar gün birlik günüdür.

  • yönetim kadrosu bizleri düşünürse belki bir gün gerçekleşir. bence değişim gerek. önümüzde bir yol var; isteyen, inanan seçimini yapar. şöyle bir söz bırakayım..


    “Sana söz, fiber optik uzunluğu 2 milyon kilometreye ulaştıracağım. Türkiye’nin internet hızı uçacak. Vatandaş için de üretici için de ticaret için de… Hızlı, güvenli ve kesintisiz internet lüks olmaktan çıkacak. Kemal Kılıçdaroğlu.”

  • BTK ve TT’ye seçimden sonra el atılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu günceldir...Her daim güncel olacak..

    ,

  • xgny58x kullanıcısına yanıt

    ikisi de kapatılmalı.

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    poçinkide TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! 

  • power-pc P kullanıcısına yanıt

    Kapatılmamalı ama sistemleri değişmeli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt

    Pochinki’de 34 kişi var beyler... TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! 

  • valla çok rahat 50mbit upload her eve verebilirler.

  • Şu telekomun fiberliyoz fiberliyoz şarkısı vardı onu ekleyelim konuya

  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Olay zaten bu.

    TT'ye göre 2 yıla kadar olan süreçte VDSL de FTTC, FTTB/xDSL hizmeti olduğu için fiber muamelesi yaptılar ve neredeyse yüzde 80lere ulaşan bir fiber altyapı ağımız var denebildi.

    Şimdi siz düşünün pazarlama manığı bakır fiber, CAT6 kablo ile fiber ve Obk Kablolu fiber anlayışı ile sürdürülmüş bir hizmette hız farkı oluşması demek bakır kullanan abonelerin silkinip ee biz fiber kullanmıyoruz ki demesine sebep olmayacak mıydı?

    TT de bunu bildiğinden son 2 yıla kadar kullanıcılarını 100Mbit indirme ve 4Mbit yükleme hızları ile sınırladı. Bu sayede bu anlayışla VDSL abonesi ile FTTH abonesinin teorikte ulaşabileceği hız sınırını eşitlemiş oldu.

    Şimdi indirme hızları ile fiber deneyimi iyileşse de yükleme hızları yine söz konusu VDSL, FTTH arası farkın uçurum olmasını istemiyor TT diye düşünüyorum. Yakın zamanda 50 olan Upload 100 ya da 150 ile güncellenir. Diğer paketler de dediğiniz gibi 25, 20 gibi hızlara çekilir. Yine yeterli değil tabi.

    Türknet'in uyguladığı tek doğru tarife işi GİGAFİBER oldu. Keşke zamanında da YAPA altyapısı ile uğraşılacağına simetrik hız profili sunulan FTTH hizmetini sürdürseydi. Bir gün SoL ile TT'den de aynı hamleyi görür müyüz? Hiç zannetmiyorum.

    LinkedIn üzerinden de ulaşmak mümkünse yardım istenebilir SoL ve TT yetkililerine. Ayrıca ayrı nitro paketi gibi satılması da yanlış bir seçenek. Direkt yükseltme şart. En yüksek paketi kullanıyorsunuz sonuçta.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • High Sierra kullanıcısına yanıt

    Size katılıyorum, sadece FTTB değil FTTC abonelerinin de tamamı Fiber kullanılıyor sayıldı. Mesela benim ADSL bir aboneliğim var köyde, 16 Mbit hız alıyorum. Fakat bağlı olduğum dolap FTTC dolabı olduğu için ben Fiber abonesi sayılıyorum.

    Bizim elimizdeki gerçek veriler işte buradaki veriler, ülkemizin çok büyük kısmı halen Fiber erişime sahip değil. Burada %30luk Fiber yazan kısmında 100 Mbit ethernet portuna sahip FTTB aboneleri de var. Yani gerçek Fiber oranı aslında %30 değil %25 gibi bir şey. Bu da demek oluyor ki ülkemizin %75'inin halen Fiber'e erişimi yok.

    TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ !




  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    ona bakarsak dialupda sonuçta santralde fiberden internete çıkış yapıyor TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! 

  • Konu baya geride kaldı zaten firmadan ses çıkmamasından dolayı upload la alakalı bir gelişme olmayacağını tahmin ediyorduk şaşırmadık neyse instagram tiktok vs giriyor sıkıntı yok hesabıTURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! 

  • Bugün 30 Haziran yani Upload artışı için verilen son tarih. Bugün itibariyle İstanbul'un farklı 3 adet ilçesinde 3 arkadaş olarak halen 8 Mbit Upload almaktayız.

    Ben Upload'lar yükselmeyecek diye sizlere aylar önce söylemiştim, ve haklı çıktım. Halen çoğumuzun Upload'ı yükselmedi, yükselen arkadaşlar da farklı bir hıza geçiş yaptıkları zaman bu yüksek Upload hızlarını kaybedeceklerdir.

    30 Haziran'a kadar bekle görürsün diyen arkadaşlardan bir açıklama bekliyorum ?

    TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ !


    TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ !




  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Hocam daha gün bitmedi, 24.00 a kadar beklemekte fayda var. TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.