Şimdi Ara

TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
5.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alternatif firmaların yüksek upload vermesi lazım, Turknet dediğiniz gibi rekabeti yükseltti. Superonline da gidip yüksek upload hızı verse

TTNet'i de yüksek hız vermeye zorlarlar. 1Gbps için 50 Mbps oldukça düşük, 1/20 gibi bir oran var. Bu oran minimum 1/4 olmalı yani 250Mbps olmalı.

Turknet 1/1 verebiliyor da TTNet niye 1/4 bile veremiyor? Tamamen keyfi. Ben bunu ek ücretle değil standart olarak vermeleri gerektiğini düşünüyorum.

Dünyada böyle saçma şekilde düşük upload uygulaması yok, bize gelince koklatarak veriliyor. Evden çalışma ve hibrit çalışma gibi çalışma stilleri

artık gitgide artıyor ve upload hızları büyük darboğaz ve iş yavaşlatıcı faktör olmaya başladı.

• Vain kullanıcısına yanıt

2500 mbps simetrik internet italya da 25 euro 712 tl yapıyor

• Vain kullanıcısına yanıt

Bir firmayı zorlamanız için rekabet lazım, ama altyapının %80 % 90 'ına sahip olan Türk Telekom'a kimse rekabet edemez.

Evden çalışan kişiler interneti bireysel olarak değil kurumsal olarak kullanıyorlar. Bu durumda Kurumsal Metro Ethernet alıp 10000 Mbit Upload kullanabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 2 Temmuz 2023; 1:34:31 >
  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Erangel school bölgesinde hocam egitim veriyor. TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! 

• Hala bi gelişme yok :)

• Çok yakında diyelim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • M540 kullanıcısına yanıt

Konuyla alakalı bir duyumunuz var ise bilgi paylaşırsanız iyi olur :)

• upload konusunda en kötü tarifeye ekleme yapsınlar. ihtiyacı olan alır zaten. versinler 300-500-1000 upload hızı değerlendirelim. internet ağı yapay zeka ile uploada ihtiyaç duyuyor

• Türk telekom yapay bir tekeldir. BTK yönetimi düzgün olsa zaten 1/4 asgari upload/download oranı koyar sorun biter zaten.

• Konuyu güncel tutalım elden geldiğince değerli arkadaşlar.

• Bu ülkeden vede çürümüş sisttemden bıktım valahi vergi toplamaya gelice haldır haldır toplarlar iş fiber yetırıma gelince yavaş hantal bir sistem var

• M540 kullanıcısına yanıt

Haziran?

• sniper23 kullanıcısına yanıt

Bana kolpa geldi mesajı bende sordum cevap vermedi gizlilik içinde yönetiliyor sanırımTURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ ! 

• Upload için; Türksat'ta ki gibi Akıllı Sınırsız Tarifeler uygulanabilir.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Valla çıksında onada razıyım.

• İş görür; mobilde de uygulanabilir.

• Ne yıllar ne günler geçti ama upload geçemedi.

• up

• Haziran geldi hala bi haber yok.

• Evet, yeni zamlar belli olmuş ama upload paketi yok. Yani bu sene gelmeyecek gibi görünüyor. Türknet Gigafiber devam.

TURK TELEKOM UPLOAD PAKETİ İSTİYORUZ !
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.