< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 1 Eylül 2019; 15:26:53 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 1 Eylül 2019; 15:26:53 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
iyi ki faturalı değilmiş
|
Rezil olan.bir şeyi neden kullanıyorsun taşı kurtul
Standart aşım 100kb 1Tl den ücretlendiriliyor İtiraz edersen belki alabilirsin Paketin tanımlanmamış yada bitmiş vs sen tl yüklemişsin Paketim yenilendimi diye bakmak aklına gelmedi mi Onu geçtim hadi bir 40 lira yükledin vergi diye düşündün vergilerin senelik toplamı 27 ,86 Onuda geçtim 8 ay bitmiş 8 aya 18.5 lira keser bu kadar gitmez diye düşünmen lazımdı En azından ikinci 40 ı yüklemeden bakaydın nereye gitti diye Btk ya sorunum çözümledi diye tekrar dön en sonunda kurul toplanıyor ona göre cevap veriliyor 40 lira yükleyip ne kullanıyon bilmiyom Faturalaya geçip 29 liraya 10gb 35 e 15gb duran internetli kullanabilirdin |
Paketsiz internete girilmeyeceğini öğrenmiş oldunuz en azından hattımda paket tanımlımı baksaydınız
Onu geçtim o 80 tl yi neden yüklediniz ki Yüklediniz en azından interneti açmayın bi hattınız da tanımlı paket var mı kontrol etseydiniz |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 29 Ağustos 2019; 23:56:9 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Ağustos 2019; 3:23:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 30 Ağustos 2019; 11:16:11 > |