Şimdi Ara

Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşim TT kontorlü hattı olup, fırsat 2 gb ( 1000 dk, 1000 sms, 2 gb internet) paketinden yararlanmaktaydı. 1 ay 1 haftalığına yurtdışında kaldı ve hattı açıktı. Yurtdışından geldiğinde 80 TL (40+40 tl) yüklememize istinaden bir de ne görelim kendisine haber verilmeksizin paket iptal edilmiş.
    Bu da yetmezmiş gibi, aynı gün 7.23 mb ( yedi nokta yirmi üç ) data indirmeye 74 TL almışlar. İnsaf be kardeşim be insaf, bu soygun değil de nedir ? Bu kadar mı kolay kazanıyoruz paramızı!!!
    Kimlere şikayet edelim ne yapalım !!! Varsa hatam kabul ederim ama tüketiciler de bu kadar mı savunmasız bu kadar mı serbest piyasa !!!!
    Öne çıkarın rezilliği herkes görsün.

Edit1: Sözkonusu data kullanımı Türkiye'de Sabiha Gökçen havalimanında gerçekleşmiştir.

Edit2: Fırsat 2 gb paketinin iptalinin haklı olduğunu belirten arkadaşlara hitaben, TT web sayfasında Fırsat 2gb detayında derki " Müşterilerin paketi satın alabilmeleri için bakiyelerinde paket tutarı kadar TL bulunması gerekmektedir. Müşterilerin bakiyelerinin yetersiz olması durumunda, 29 gün boyunca bakiye sorgusu yapılacak ve paket iptal başvurusunda bulunulmadığı müddetçe müşterinin bakiyesi yeterli seviyeye ulaştığında paket tutarı müşterinin bakiyesinden düşülerek paket yüklemesi gerçekleştirilecektir. Paketin otomatik yenilenme durumunda da aynı süreç geçerli olur. Müşterinin yeterli bakiyesi olmadığı takdirde paketi satın alamadığı bilgisi müşteriye verilir." Paket Linki Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar

Edit3: Paketin iptali sonucunda, tarifede paketsiz internet kullanımının yüksek olacağını ve TT nin haklı olduğunu belirten arkadaşlar için ilgili tarife detayı "Tarifede internet limit aşım ücreti 2KR/100KB olup sadece internet apn üzerinden yapılan kullanımlarda paketsiz internet kullanım ücreti uygulanmaktadır." Tarife Linki Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 1 Eylül 2019; 15:26:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Rezil olan.bir şeyi neden kullanıyorsun taşı kurtul

Standart aşım 100kb 1Tl den ücretlendiriliyor

İtiraz edersen belki alabilirsin

Paketin tanımlanmamış yada bitmiş vs sen tl yüklemişsin
    Paketim yenilendimi diye bakmak aklına gelmedi mi
    Onu geçtim hadi bir 40 lira yükledin vergi diye düşündün vergilerin senelik toplamı 27 ,86
    Onuda geçtim 8 ay bitmiş 8 aya 18.5 lira keser bu kadar gitmez diye düşünmen lazımdı
    En azından ikinci 40 ı yüklemeden bakaydın nereye gitti diye

Btk ya sorunum çözümledi diye tekrar dön en sonunda kurul toplanıyor ona göre cevap veriliyor

40 lira yükleyip ne kullanıyon bilmiyom
    Faturalaya geçip 29 liraya 10gb 35 e 15gb duran internetli kullanabilirdin
  • iyi ki faturalı değilmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma yaa.. bu kadar mı... btk ya şikayet etsem, onlar da bunlara gönderiyolar, onlar da alakasız bir cevap verip geçiştiriyorlar..

• Arkadaşlar öne çıkarırsanız sevinirimm

• Ablamin hattina da otomatik arayanibil plus tanimlamislar 20 tl fazla gelmis fatura.
    Bir de taahhut bitmek uzere 1000dk 1000sms 6gb 47 tl olan bir tarife icin arayip gecis yapmak ister misiniz diye ariyolar hergun. Enayi avi resmen. Numara tasiyip kullanmayacaksin bunlarin hic bir hizmetini. Ne mobil hizmeti ne interneti ne televizyonu. Bir tane kaliteli hizmeti olmaz mi bir firmanin.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Valla çok azıtmışlar.. Umurlarında değil, zaten kendilerini kendilerine şikayet ediyorsun. Btk şikayetleri onlara gönderiyor...
    7 mb için 74 TL ne demek yaa... Öne çıkarın da herkes görsün...

• 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Cok sukur kullanmiyorum telekom. Hic guven vermiyorlar bana. Hic bir konuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Valla ne yalan söyliyeyim bugüne kadar güvenirdim ama artık asla... ama bu rezilliği herkes görsün istiyorum. Şaka gibi 7,23 mb 74 TL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 29 Ağustos 2019; 23:56:9 >
  • Tamam anladik soyuldun ama olan olmius buna btkdabisey yapmaz su ic

• Kusura bakmasın Btk da birşey yapmayacaksa tüketici şikayetlerini kapasın zaten. Ayrıca onlardan bir beklentim de yok ama zoruma gitti işte ve herkes görsün isterim. Beni soydular, başkalarını soymasınlar.. Olan olmuşla kalmasın istiyorum

• Paketsiz internete girilmeyeceğini öğrenmiş oldunuz en azından hattımda paket tanımlımı baksaydınız

Onu geçtim o 80 tl yi neden yüklediniz ki

Yüklediniz en azından interneti açmayın bi hattınız da tanımlı paket var mı kontrol etseydiniz

Kimse kimseye otomatik bi servis tanımlamaz

Online işlemler uygulamasını kullanıyorsa direk gelmiştir üye olmuştur

• 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Bu konu TT değilde Turkcell olsaydı popüler konular arasına girmişti bile..

Rezil operatörün "objektif" kullanıcı kitlesi destek vermez ki rezilliği ön plana çıkmasın.

Belki BTK bu konu için birşey yapmayabilir ama TT'nin bu saçma fiyatlandırmasının önüne geçilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 30 Ağustos 2019; 3:23:17 >
  • Tam olarak anlamadigim yurtdisi paketsiz internete girmis ve 74 tl gitmis dogru anladiysam sorun malesef sizde 1 mb 12 tl civari yurtdisinda.Ayrica bunun cozumu cok kolay Data Roaming'i kapatirsin yanlislikla mobil veri acilsa dahi telefon veri iletisimi yapmaz para falanda asla kesilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından geldiğinde 80 TL (40+40 tl) yüklememize istinaden bir de ne görelim kendisine haber verilmeksizin paket iptal edilmiş. Bu da yetmezmiş gibi, aynı gün 7.23 mb ( yedi nokta yirmi üç ) data indirmeye 74 TL almışlar.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ona kalsa paketi ablam kendi isteğiyle almis. 900mhz 3g kapsamasından olmus olabilir belki tanimlama islemi 😀

• Yurtdışına gidildiğinde hat kullanılmasını anlamam. Zaten her yer kablosuz internet ve bedava internetli cafeler dolu. Amerikaya gittiğimde 1 ay telefonum uçak modu + wifi modundaydı her türlü işimi gördüm. Sokaklarda bile ücretsiz internet var.

Maalesef yurtdışına çıkıldığında her operatör fırsat kolluyor ufak bir açık yakalayım da geçireyim diye geçmiş olsun.

Turkcell’de de keza yurtdışına çıktığında her gün tarifeni kullanabilmen için 40 lira ödemen gerek, ayriyetten yurtdışında sms almak için aç kapa yapsan bile geçiriyorlar. Kaynak:

Yurtdışı konusunda en iyisi vodafone. Onunda türkiyede çekilir tarafı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Evet TT nin ne kadar rezil olduğunu öğrenmiş oldum. Bana göstersenize Mobil Her yöne tarifesine göre 7,43 Mb internet kullanımının karşılığının 74 TL olduğunu, gösterin de hatalı olduğumu kabul edeyim. Ya da deyin ki 1 ay 1 hafta para yüklemediği için paketin iptal olacağını (Kullanıcıya haber vermek şartıyla ) ancak TT her türlü SMS'i atarken, bununla alakalı SMS atmayı unutmuş.

Gelelim 80 TL'yi neden yükledim. Eşim hava limanında oğlumla beraber geldi, ben de havalimanından onları alacağım. Doğal olarak paketi aktifleşsin diye 40 TL yükledim. Arabanın içindeyken bir baktım bakiye 0 olmuş, heralde devlet kesintileri dedim bir 40 TL daha yükledim.

YUkarıdaki (74 TL = 7,23 MB eşitliğini sağlayan) sorumun cevabını bekliyorum sizden, aydınlatırsanız memnun olacağım.

Diğer taraftan kusura bakmasın ama bunun suçlusu asıl TT ise ikincil de BTK. Şikayet gönderiyorsunuz, kopyala yapıştır yapıp, TT ye gönderiyor. Gelen cevabı da kopyala yapıştır yapıp size geri gönderiyor. TT müşteri hizmetleri ile görüşmekten hiç bir farkı yok, hatta daha kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 30 Ağustos 2019; 11:16:11 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.