Şimdi Ara

Türk Telekom soygunu, lütfen öne çıkar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
29.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
290 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu iş Türkiye'de oluyor.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    7,23 MB = 74 TL yurtdışında olsaydı, zaten hatamızı kabul ederdik. Ancak Sabiha Gökçen Havalimanı bildiğim kadarıyla Türkiye sınırları içerisinde.. TT de bunu biliyordur diye varsayıyorum.

Öne çıkarın da görünsün arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 999999 -- 30 Ağustos 2019; 11:16:32 >
  • 999999 9 kullanıcısına yanıt
    Rezil olan.bir şeyi neden kullanıyorsun taşı kurtul

Standart aşım 100kb 1Tl den ücretlendiriliyor

İtiraz edersen belki alabilirsin

Paketin tanımlanmamış yada bitmiş vs sen tl yüklemişsin
    Paketim yenilendimi diye bakmak aklına gelmedi mi
    Onu geçtim hadi bir 40 lira yükledin vergi diye düşündün vergilerin senelik toplamı 27 ,86
    Onuda geçtim 8 ay bitmiş 8 aya 18.5 lira keser bu kadar gitmez diye düşünmen lazımdı
    En azından ikinci 40 ı yüklemeden bakaydın nereye gitti diye

Btk ya sorunum çözümledi diye tekrar dön en sonunda kurul toplanıyor ona göre cevap veriliyor

40 lira yükleyip ne kullanıyon bilmiyom
    Faturalaya geçip 29 liraya 10gb 35 e 15gb duran internetli kullanabilirdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Yurtdışından geldiğinde 80 TL (40+40 tl) yüklememize istinaden bir de ne görelim kendisine haber verilmeksizin paket iptal edilmiş. Bu da yetmezmiş gibi, aynı gün 7.23 mb ( yedi nokta yirmi üç ) data indirmeye 74 TL almışlar.
    Ilginc bir durummus o zaman.Genelde itiraz etsenizde parayi vermiyorlar ama bir sansinizi deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada rezalet bir sıkıntı yok, üç operatörde de ayni durumu bu koşullar altında yasardınız, bu tarz yüklememeden dolayı paket iptali
    Sms ile yollanıyor, sms geçerlilik süresi genelde bir yada iki gündür bu surede telefon hic açılmazsa sms size ulaşmaz düşer

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Birincisi asıl rezalet olan Türkiye sınırrları içinde 7,23 MB = 74 TL olmasıdır.

İkincisi TT hattı yurtdışında açıktı ve TT mesajları geliyordu. ( çift hatlı telefon) Niyeyse bu mesaj gelmemiş.
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Malesefki evimde en iyi TT çekiyor.

"Tarifede internet limit aşım ücreti 2KR/100KB olup sadece internet apn üzerinden yapılan kullanımlarda paketsiz internet kullanım ücreti uygulanmaktadır." BU ne demek anlayamadım, paketsiz internet kullanım ücreti diye bir fiyatlandırma göremedim.

Faturalı olup, size 12 aylık bir tarife veriyorlar. 12 ay bittiğinde, eğer yeni bir paket tanımlatmayı unutursanız, gelecek faturayı düşünemiyorum. Tam bir tuzak..
  • Telekom yetti artık! Bende babam için aynı tarifenin faturalisini almıştım fakat bu ay gelen fatura 10 lira fazla geldi. Faturada bu 10 liraya ait herhangi bir şey yok. Ben bulamadım. Bugün hattımı turkcelle taşıyorum. Ben bunlarla uğraşamam arkadaş! Paketin fiyatı 29 lira fatura 35-40 lira. Hiç 29 lira geldiğini görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Vergisiz fiyatı olmasın hocam o? Benim paketim de 49 TL ama vergiler ile birlikte 55 veya 59 arası geliyor.

• Vergili fiyatı 31.25 lira hocam.Bu ay 40 lira gelmiş.Geri kalanıyla ilgili bir bilgi yok faturada.
    Aşımlarda paket tanımlayacaklardı yapamadılar ya da sistemi oturtulamadılar

Sende paket olmadığı için standart internet kullanımı alıyorlar

3 ay öncesinden. Haber veriyorlar 29 sa 49 oluyor misal son ay sonunda indirim alamazsan taşırsın son ay cayma ödemezsin hertürlü daha avantajlı

Son 2 ay Faturayı ekle bulayım

İlla ki vardır hocam. Son bir kaç ayın fatura bilgilerini atın bakalım isterseniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başınıza bela almışsınız resmen. Şu ülkede ki 3 operatörüde tasvip etmiyorum fakat mecburuz kullanmaya. Bunların içinde en kalitelisi sapık olan türkcell ne yazık ki. Mecbur olduğumuz içinde türkcell kullanmaktayım. Vodafone bol kepçeden paketleri var çokta güzel paketler fakan gel gelelim internetine tamamen rezalet haliyle paketlerde işe yaramıyor. Türk telekom zaten bildiğiniz gibi hırsızın önde gideni. Geri kalan türkcell ise ensarcı. Fakat en kaliteli hızlı internette türkcellde ne yazık ki. Türk telekom altyapısı olan 16mbps yalın adsl kullanıyordum. Bir gün sorun çıkmaya başladı her akşam kopmalar tam bir ay boyunca internet kullanamadım. Aklınıza gelebilecek her yere şikayet ettim nafile. Müdürlüğe gittim nafile. Cimer bimer şikayet ettim nafile. Aradım ana avrat sövdüm gerçekten sövdüm yalan yok yine nafile. Bayiye gidip öldürmekle tehdit bile ettim. Hatırlarsanız haberlere çıkmıştı vodafone bayisini pompalı tüfekle basan eleman haberi. Aynı o şekilde yapmayı düşünüyordum gerçekten düşünüyordum. Tabiki de kimseyi öldürecek değilim :D ama yapmayı düşündüm sadece. O da nafile. Sonra yine bu sapık türkcellin süperboxını keşfettim ve yarama merhem oldu resmen. Allah dedim bin belanızı versin iptal edin aboneliğimi dedim. Üstüne birde 1100 lira cayma bedeli ödedim. Hırsızlardan kurtulayım diye. İnanın hepsi birbirinden habersiz müşteri hizmetlerinin. Ayrı ayrı mal hepsi. Bayi çalışanlarına değil lafım. Onlar emekçi insanlar fakat bu gerizekalı müşteri hizmetlerinin önüne kağıt koymuşlar copy paste yapıyorlar. Bildikleri hiç bir bok yok gerçekten yok. Çünkü 5-6 ay boyunca her gün aradım bunları ben bile onlardan daha iyi öğrendim bazı şeyleri düşünün yani. Allah bir daha nasip etmesin telekom ve vodafone u. En kısa sürede iflas ederler inşallah. Gerçi bizim milletimiz böyleyken kimse iflas etmezde neyse Aklınız varsa kurtulun en kısa sürede.

• Kesinlikle soyguncular. Benden de her yöne SMS paketim olduğu hâlde SMS ücreti kesmişlerdi, uygulamadan görünce aradım, geri iade yaptılar. İlla benim bakmam gerekiyor, yoksa dolandırıcılık yapacaklar.

• thh başvuru yapin

• Bunu benim için mi diyorsunuz ?? BTK ya şikayeti ilettim.
    evet hocam sonucta paket almissiniz size haber vermeden çıkarmışlar
    üstüne kafasina gore ücret kesmişler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.