Şimdi Ara

Türk Telekom müşterilerine Empati yapacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gün önce ttnet aradı sizin dsmart ile olan internet taahhütünüz bitiyor yenilemeyecekseniz bize gelin size internet verelim dediler. Bende dsmart ı iptal ettiğimi buna neden olarakta internet alt yapısı olmadığını söyledim. tamam o zaman deyip kapattı. Sanki alt yapıyı babam çekecek. Al sana empati.

• enpati yapsında adil kota saçmalını kaldırsın :S

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23
    quote:

Orijinalden alıntı: CW_X

Türknete geçtim kafam rahat.Türk telekomun batması için bol bol dua ediyorum.Keşke imkan olsada türk telekomun gücü türknet gibi vizyon sahibi firmaya geçse.

Türknet'in kullandığı altyapı Türk Telekom'a ait olmasaydı bu yorum doğru olabilirdi.

Demek ki yorumu doğruymuş. Zira Türknet'in kullandığı altyapı Türk Telekom'a ait değil ki.
    DonanımHaber'in Türknet'in CEO'suyla yaptığı röportajı izlemediniz her halde.
    Evinizden Telekom santraline kadar olan 300-500 metreyi Türk Telekom altyapısı sayıp da santralden
    taaa kilometrelerce olan Türknet altyapısını saymıyorsanız o başka...

İzlemeni tavsiye ederim...

https://www.donanimhaber.com/undefined/haberleri/AKN-konusunda-merak-ettiklerinizi-sorun-TurkNet-ile-Roportaj-yapacagiz.htm

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Heryerde yapa yok ki yapada santral mesafesi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan apartmandan uyduruk şekilde hat çekmişler internet hizmeti veriyorlar. Kopma yaşayınca bidirdim çözemeyince ÜCRETLİ servis hizmeti teklif ettiler. 65 tl verdim tamire gelen teknisyen durumu açıkladı. Şu an çözdük ama hat çekilmesi ve kutu bağlanması lazım bu sorun bir süre sonra tekrar eder bu hatta dedi. Şikayet açtım aylarca sallayan olmadı. Üstüne üstlük makineye aratıp ses vermeden kapatmalar, abuk subuk saatte aramalar filan gıcık oldum. Velhasıl hizmet verdiği yerde altyapı yenilemeye 5 para harcamayan TT yine şaşırtmadı. Son yaptığım müşteri hizmetleri konuşmasında taahhüt bittiği gün ayrılacağımı belirttim. Ayrılma başvurusunu yaptım “SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİMİZE AYRILMAMANIZ HALİNDE YENİ MODEM VERELİM ÜCRETSİZ” dediler. Altyapıya para harcayacaz diye ödleri kopuyor. Hazır yiyici bir firma. Eski ptt zamanı müşterilerin tamamına sahip ve pazar lideri olmayı bu kadar kötüye kullanabilir. Günden güne müşteri kaybediyorlar. Kablonete geçtim kafam rahat. Yalan empati kurtarmaz böyle giderse kaybetmeye mahkum bir firma.

• Empatiyi daha önce yapacaktınız. Artık Türknetliyim ve çok memnunum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar ancak tempati yapar.

• CW_X kullanıcısına yanıt
    Türknet kota kaldırarak büyük bir atak yapti fakat çoğu kullanıcı bu durumdan şikayetçi hızlar düştü 70ten 10 a düşen hizlar var bu arada türk telekomu batıcak bi yönü yok ülkenin altyapısı ellerinde olan altyapı ile 1 sene boyunca yatirim yapmadan ciddi rakamlar kazanılır türk telekom olmasa türknet bir hiç olur zaten

• Ekrem Bey ben yaklaşık 3 sene boyunca TTNET kullandım 16 dsl ve 24vdsl olarak ve neredeyse hiç hız problemi yaşamamıştım. Nisan ayında askerden döndüğümde fark ettim ki internetim gündüz ve akşamları 2bile zor görüyor. Defalarca arıza kaydı açtım btk ya bile yazdım gelip kontrol ettikleri ama hiçbir problem yok deyip geçtiler. Ben de taahhütume 1 ay kala turknete geçtim aynı sıkıntılar orada da devam etti. Ben de dün yeniden TTNET e geçtim. Yeni port dediler. Amaaa

Başlıkta da belirttiğim gibi 02.00-08.00 saatleri arasında hızım ne ise onu aliyoruk aşağıda da göreceksiniz, diğer saatlerde bu sefer eskiden 2,3 5 falan alırdım şimdi o da yok. Kafayı yememe az kaldı.

Telekom alt yapısı TTNET bu halde

Türknet bu altyapıda ve aynı sorunu veriyor

Superinline ve kablonet altyapısı yok burda

Ne yapacağımı şaşırdım ve boşu boşuna 2 yıllık taahhütte 2 sene boyunca her gün telefonun dönmüş videosunu gördüğümde kriz geçirmek istemiyorum. Lütfen bir fikir ver.

Türk Telekom müşterilerine Empati yapacak

Şu BENİM İNTERNETE DE Bİ EMPATİ UYGULAYIP GELİN YERİNDE TEST EDİN. MERSİN MERKEZ AKDENİZ İLÇESİ. REZİL DURUMDASINIZ.

• Turknete geçtim kafam son derece rahat.

Arap Telekom empati mi yapacakmış. Kamera nerede3 Nereye el sallıyoruz?

Her yere fiber çeksin, modem versin, 25 mbit 200 gb akk yi 80 tl ye versin, net gitmesin, hız düşmesin... Kimse şikayet etmez, herkes memnun olur, empatiye de gerek kalmaz....

• Altyapı rezalet. Empati yapsa nolcak hız artmıyor ki. Kota saçma kaldıracak mı??

Her yere fiber çeksin, modem versin, 25 mbit 200 gb akk yi 80 tl ye versin, net gitmesin, hız düşmesin... Kimse şikayet etmez, herkes memnun olur, empatiye de gerek kalmaz....

• Hiç sempatik değil...

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsun da Türk Telekom un anasını ağlatip tüm teknik kısmı taseronlastirip müşteri memnuniyetini sıfıra indiren CEO lar Tahsin Yılmaz, Rami Aslan gibi Türk CEO lardi. Şirketin anasını ağlatip tek tek istifa ettiler. Müşteri memnuniyeti diye bir kavramın şu an konuşuluyor olması bile büyük supriz. O da şu an ki CEO sayesinde.

Port yok, alt yapı yok gibi, Türk Telekom diğer sağlayıcıları engelliyor tarzi olaylar Paul Doany nin CEO olduğu zamanlar yoktu.

Bu adam gitti sonra her türlü pislik cingeneligi yapmaya başladı bizim Türk CEO lar.

Halı hazırda yerin altındaki alternatif işletmelerin fiber kablolari belediye ye baskı yapıp sokturulmesine kadar götürdüler işi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hızı da 24 mbps ye düşüyor.

Ona geçebilirsin. Ayrıca fiber kablo olması da gerekmiyor bu hız için. Yakınlarında bir saha dolabı varsa yani vdsl sahası içerisinde ise bakır kablo ile 100 mbps hız alabilirsin I

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.