Şimdi Ara

Türk Telekom müşterilerine Empati yapacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiye' de insanların herhalde ortak bir noktada buluşabileceği nadir konulardan birisidir kendiler. nedir bu nokta derseniz hizmet konusunda berbat, fiyat konusunda kazık olmaları. üstüne üstlük başka firmalara da alavere dalavere ile engel olmaları. kısaca empatin batsın türk telekom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmania -- 21 Ekim 2017; 3:51:32 >
  • Bunlar boş işler.

• Ha ha ha ,,,,, Sesli Güldüm Türk Telekom gitmiştir belki

• _____________________________
  • Empati kuracaklarina fiber hatti yayginlastirsinlar anca para almayi biliyorlar. Ulan ismi Turk Telekom olan sirkette yabanci bir CEOnun isi ne? Birde Turkcell'e bak o kadar zorlamaya ragmen Turk CEO yillardir sirketin basinda. Ustelik her yil kâr acikliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 21 Ekim 2017; 7:33:54 >

• güzel bir davranış. umarım sonunda olması gerekeni yaparlar. mesela altta iki link var. bu neyin nesi acaba sormamda bir sakınca var mı?
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/engelliler/Sayfalar/erisilebilir-evde-internet-kampanyasi.aspx Sizinle NETLİMİTSİZ 50 GB + Alo Konuştukça Öde Paketi 24 Ay x 47,80 TL (taahhüt)

https://turk.net/engelsiz-tarife/
    100 Mbps’ye kadar Sınırsız TAAHHÜT YOK 1000 dk. 44.99 TL

BİR AY SONRA BİR DAHA GÖRÜŞMEMEK ÜZERE TURK TELEKOM !!! (taahhüt bitiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 21 Ekim 2017; 8:35:44 >

• Elin adamı yapay zeka ile uğraşır.. Bizim zekasızlar daha empatiyi bilmeden yapmaya çalışır.. Bazı konu başlıkları için küfür serbest olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 21 Ekim 2017; 9:21:43 >
    ASROCK X870 Riptide WiFi / AMD Ryzen 9 9950X3D / MSI RTX 5090 SuprimOC / CORSAIR Dominator 32GB 7200Mhz DDR5 / CASELABS SMH10 - NZXT H5 FLOW / NZXT C1200 Black 80+ Atx 3.1 / MSI 27" MPG 274URF 0.5ms 4K 160Hz / SAMSUNG 990 Pro 2TB
    Mazda 6
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Evet hocam yanlış duymadınız 2017 de sivas merkez de bir sokakta hat yoktur ve 6 ay içinde orası için bir çalışma görünmüyor diyor ve burası merkezde dışarıda bile değil. Koca sivasa hat çeken sadece 2 tane ekibi varmış öğrendim ki bu empatici telekomun.

Avrupa ülkelerinde bir yere imar izni verildiği an oraya önce altyapı yapılır.yani kanalizansyonu,elektriği,fiberhattı,su şebekesi,doğalgaz hattı döşenir sonra ev yapılmasına müsade edilir. ama Türkiye de tam tersi önce evi dikiyorlar sonra alt yapı döşeriz deniliyor. sonra telefon,internet için ayrı yollar kazılıyor,doğalgaz için ayrı,su için ayrı kazı yapılıyor.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    tam da dediğiniz gibi oluyor. evimin karşısında yeni inşaat başladı. kepçe ile kazdılar 1 metre. sonra beton mikseri gelip harcı döktü. sadece atık gideri için boşluk bıraktılar. ne internet, ne su ne de doğalgaz altyapısı için hiç bir çalışma yapılmadı.
    Aynı olay benim başıma geldi ama mutlu sonla bitti. Çalışan arkadaş kraldan daha çok kralcı çıkmış. Bu gibi durumlarda ilçe merkezleri seviyesinde halledilirse daha sağlıklı demekki. Benim taşındığım yerde hat olmadığına dair bir belge aldım aynı binadan sonra 2 dakka içinde kapattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: CW_X

Türknete geçtim kafam rahat.Türk telekomun batması için bol bol dua ediyorum.Keşke imkan olsada türk telekomun gücü türknet gibi vizyon sahibi firmaya geçse.

Türknet'in kullandığı altyapı Türk Telekom'a ait olmasaydı bu yorum doğru olabilirdi.
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • mstfckmk kullanıcısına yanıt
    Sivas kılavuz mahallesi hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ana bayii dediğim il merkezine gittim işte ama ellerinden gelen zorluğu çıkardılar kendi sorunları olduğu halde. Adam daha hizmet getirmemiş oraya ve kapatmaya ücret talep ediyor orada hattım yok ama kapatsan da kapatmadan da kitleyecegim sana diyor.

Türk Telekom müşterilerine Empati yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EFD9F126 -- 21 Ekim 2017; 10:38:29 >
  • Hiç kullanmadığım telefona 19 lira ödüyorum, dün arayıp diyorlar ki 5 lira daha verin 500 dakika hediye verelim, yani 24 lira ödeyin diyor. Tamam da ayda 5 dakika bile kullanmıyorum telefonu 500 dakika ne. Ben de dedim sabit ücret almayın konuştuğumuz kadar ödeyelim kampanyası yapın o zaman olur.

• Evimde 16mbps'ye kadar adsl paketim var. 4mbps hız veriyorlardı.
    15 gün ısrarla uğraştım. Altyapınız yetersiz dedi. Uğraştım.
    Şimdi 12 mbps hız alıyorum. Empati mi? Sadece gülüyorum.

• Onu bilmiyorum ama Turknet kotayı kaldırıp en iyi empatiyi yaptı. Artık TT ağzıyla kuş tutsa empatiden saymam...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.