Şimdi Ara

Türk Telekom müşterilerine Empati yapacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
3.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcrew

100 mbps 50 gb kotali İnterneti 85 liraya veriyor Türk Telekom

Hızı da 24 mbps ye düşüyor.

Ona geçebilirsin. Ayrıca fiber kablo olması da gerekmiyor bu hız için. Yakınlarında bir saha dolabı varsa yani vdsl sahası içerisinde ise bakır kablo ile 100 mbps hız alabilirsin I

16 mbit veriyom diyip 14ü geçirmeyen. 5 dk da bir anlaşılmaz şekilde bağlantının koptuğu bir altyapıda 100 alsam neeee almasam neee. Kaldı ki e kadar saçmalığı..... Oyun oynuyorum çat 2dk net gitti... isterse 1gbit olsun.... kalite olsın dediklerimi günün şartlarıyla versin hetkes memnun olur..

Dediğin tarife 108 tl. 24mibt e kadar sınırsız olan ise 235 tl. Download yapacak adam için teknik anlamda 0 fark içeren 2 tarife arasındaki fiyat farkını açıklayabilecek var mı? Ben cidden anlamıyorum da..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 21 Ekim 2017; 16:25:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türknete geçtim kafam çok şükür rahat. Bu firma batsa üzülmem üstüne oh iyi olmuş derim bir de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Battıklarında 7 gün 7 gece kutlama yaptıracam. Ne empatisi?

• Bir nakil işleminde bile 1,5 ay uğraştıran türk telekomdan mı bahsediyorsunuz bana?

• İnternet inanılmaz pahalı, yurt dışında yaşayan insanlara söylemeye utanıyorum. Dalga geçiyorum sanıyorlar oysa durum tam drama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

TT, Müşterileriyle empati kuracak daha uygun...

• Devletimize ait olan haberleşme ağı özelleştirilmemeliydi, bu çok tehlikeli bir şey. Koskoca bir istihbarat ağını kendi ellerimizle başkalarına teslim ettik, yapılan en büyük yanlışlardan biri olarak görüyorum. Ne vatandaşa herhangi bir hizmetleri var ne de yatırım yapıyorlar, üstelik borçlarını bile ödemiyorlar. İddia ediyorum bir anket yapılsa ve Türkiye'nin en sevilmeyen şirketi hangisidir diye sorulsa açık ara Türk Telekom 1. sırada olur. Devletimizin tekrar Türk Telekom'a el koyması lazım.
  • her aradığımda sinirden saykoya bağladığım firma. 1 e ba 3 e bas 8 bas tc gir abone no gir ebenin kızlık soyadı derken sizin yapacağınız işin taaa..... diyip beklemeye devam ediyorum :) Sonrasında hep haksız çıkıyorum internet hep stabil hiç sıkıntı yok. ben kabloları kemirmiş olabilirim felanlar gezmeye başlıyor konuşmalarda.

• Türk Telekom; en öncelikli konularının başında gelen müşteri memnuniyetini daha da artırmayı ve müşterilerin deneyimini mükemmelleştirmeyi hedefleyen ‘Empati Programı’nı başlattı.
    arkadaşlar cümleyi okursanız müşteri menuniyeti varmış!! ve daha da attırılacakmış. Ulan hangi memnuniyet??

• öncelikle selamın aleyküm bu adilere olan borcum icraya düştü hata benim kabul ediyorum ve borcumu icra dairesine gidip ödeyip borcumu kapattım dosya kapandı . 2 ay sonra fatura bilgilendirme yolladılar borç hala bunların sisteminde gözüküyor bende anlamadım dalga mı geçiyorlar diye aradım dedim ben dosyayı kapattım sizin sistem de neden hala borç gözüküyor m.temsilcisi yasal takip devam ediyor borç takipte diyor lan kapattım kapatım dosya kapandı siz nasıl iş yapıyorsunuz dedim bakmıyormusunuz sisteme dedim aç bak sisteme para gelmiş mi kontrol etti kapattığım miktar ordan gözüküyor eee dedim neden hala borç gözüküyor kapatın bi cevapı yok olaya bakarmısınız ya borç ödedim kapattım hala borç gözüküyor bunların sisteminde mafya olmuş bunlar hayır gidip türktelekom bayi ile de görüştüm orda da aynı avukatı aradım o bile şaşırdı borcunu ödediysen borç neden kapanmıyor bana soruyor dünya da adalet olsaydı bunun gibi firmalar milleti dolandıldığı halde iş yapamamazdı işte yazıklar olsun bize işte böyle gelecek yarattık

yani türk telekom dan uzak durun bide dalga geçer gibi empati yazmışlar programın adına milleti dünyanın en pahalı en kalitesiz internetini veriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barcan61 -- 21 Ekim 2017; 19:37:57 >

• geçenlerde telefon ile aradılar internet bağlantınızda herhangi bir sorununuz var mı diye. zaman zaman ping sorunum olduğunu, genel olarak online oyunlarda karşılaştığımı anlatmaya çalıştım empatici arkadaşa fakat ping'in ne olduğundan ne işe yaradığından bir haber "ping" kelimesini tek tek harfleyerek not düşmesini istedim artık son çare olarak. "ping" kelimesini ilk defa duyan empaticiler olduğu sürece empati yapsalar da yapmasalar bir şey değişmiyor. yıllardır bunu bu forumda yazıyoruz, çiziyoruz. hiç mi birileri gelip bu forumları okumuyor şirket içerisinden. gidip aptal aptal yok empati yapıyok yok fiberliyok tarzı süreçlere imza atıyorlar. empatici arkadaşlara ödenecek para yerine bir tane kafası çalışan bir adam koysunlar araştırsın kullanıcıların derdi ne diye ki bunu yalnızca bu forumdaki türk telekom başlıklı konuları okuyarak bile yeterince bilgi sahibi olabilir. böyle canı sıkıldıkça kullanıcılarını arayan ve kullanıcılarının derdini bile anlayamayıp kullanıcılarının vaktini boş yere harcayan tipler yerine daha bilgili, araştırmacı ve çözümcü ruhlu şahısların olması daha mantıklı bir hamle olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 21 Ekim 2017; 19:43:51 >

• DH Küfür etmek serbest mi yoksa ekşi de bu konuya değenip ağzıma geleni sölim mi ?

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    24 ay taahhütle yalın olanı 84,90 TL

İlave bir ücret yok her şey içinde

Türk Telekom vaad edilen hızı verir özellikle vdsl de.

He genelde yaptığı kapasite sorunu çektiğinde bazı siteleri bloklar. Hız testi yaparsın 50 mbps çıkar. Ama YouTube da 360 p video izleyemezsin.

• müşteri memnuniyetini “daha da artırmayı” ve

Memnun olan varmı ?

Telekom mantığı empati
  • Hiç programla falan uğraşmasın, alsın evine 50mbit 200gb akn li bir TT paketi 1 ay kullansın, her türlü empatiyi yapar uğraşmadan, daha düşük bir tarife olursada olur ama o zaman şoka falan girer balata yakar..

Son 10 yılında cepten aramak kendilerinden aramaktan daha uyguna geldiği için kullanamadığımımız halde 20 lira sabit ücret ödediğimiz 30 yıllık telefon hattımızı önce babamdan kendi üzerime, sonra da @Turknet e taşıyarak daha fazla sömürmelerinin önüne geçmiş olmanın taahhütsüz mutluluğunu yaşıyorum...

şimdi 1000 dakika ücretsiz konuşma içeren sınırsız, AKNsiz internetim var, darısı geri kalan esirlerin başına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 21 Ekim 2017; 22:1:20 >

"Fan of Nothing!"
  • Özellştirdiler bu şirketi kanımızı emiyorlar,şerefsizlikten başka bir şey değil.Birde engellilere yaptıkları sesli tablo etkinlikleriyle sempatik olmayı falan deniyorlar.Ya hakkını yediğiniz onlarca insan ne olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.