Şimdi Ara

Türk Telekom Krize Dayanamadı: SİSTEM ÇÖKTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
3
Favori
19.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
322 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30 Mart 2020 GÜNCELLEME: İnternet bağlantım sağlandı. Müşteri temsilcisini telefonla ulaştım ve kaydım zor kötek yapıldı, 10 gün içinde gerçekleşmeyen işlemden 42 lira ücret alınmayacağı söylendi. Randevum pazartesiye verilmişken saha ekibi tarafından pazar günü nakil işlemim gerçekleştirildi.

    ÇÖZÜM ÖNERİSİ: Online başvuru al, temsilci müşteriyi telefonla arayıp onay alsın. 1 dakikadan daha az sürer. Tabi yeni müşterilere özene bezene ararlar ama eski müşterisine aynı özeni göstermez. "Arayın beni ben niye sürekli 7/24 sizi kovalıyorum" dediğimde "biz dışarıyı arayamıyoruz" diyorlar. La olmadık kampanya için zırt bırt mesaj atıp arıyorsunuz, arasana beni, müşteriyim ben senin maraban değilim ki?

    SORUN

    Evet, Türk Telekom bir kez daha şaşırtmadı.
    Kriz dönemi bahane edilerek müşteri temsilcilerinden sağlıklı bir dönüş alamıyoruz. Şikayetvar üzerinde açılan son konuların tamamı bu şekilde. Dikkat edin, Kayda alınmış işlemlerin gerçekleşmesi demiyorum "HİÇ BİR İŞLEMİ KAYDA ALMIYORLAR, SİSTEME ULAŞAMIYORUZ" diyorlar.

    Müşteriyi telefonda bekletme üzerine ek mesajlar (3 Dakikada müşteri temsilcisine ulaşılabiliyor) 15 dakika içinde sisteme kayıt girilmesi sağlanıyor, sonunda ise kaydın tamamlanması tam bir mucize. Kayıt alındıktan sonra da henüz günü gelmeden "işleminiz gerçekleştirilemedi, lütfen 444...'ü arayın" deniyor.

    Böyle bir çıkmaz, böyle bir aymazlık olabilir mi, böyle iş güzarlık, böyle dolandırıcılık yok.

    Tam bir haftadır Türk Telekom evde internet aboneliğimi yeni adresime taşıtmaya çalışıyorum fakat Türk Telekom sistemi kilitlenmiş durumda. SİSTEM ÇÖKTÜ!

    Lütfen yukarıya taşıyın, haberlere çıksın, şu rezalet basit bir işlemi bile kayda alamamalarının rezilliğini onlar çeksin. Müşteri neden "ağam, paşam diye peşlerinde koşmak zorunda" neden?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 1 Nisan 2020; 17:35:16 >







  • ne anlayışı göstericez? leş gibi internetlere 100 150 tl para veriyoruz gelen paraların hangisi yatırıma gidiyor doğru düzgün?

    yatırım yapılması gerektiğini sadece kriz anları gelip patladığınızda anlıyorsunuz ve bir b.k yapmıyorsunuz

    fahiş fiyata kullanıcının anasını ağlatıp faturaları zamanında isterken sesiniz çıkmıyor?

    bunu şahsi olarak sana değil genel TT ve tüm İSS lere söylüyorum. dünyanın en rezil ve pahalı interneti satılıyor ülkede ve hala bir şeyleri savunmaya çalışıyorsunuz.
    Telekom saha ekibi olarak söylüyorum. Koronavirüs nedeniyle günde ortalama 15 tesis yapmamız gerekiyor ve bu tesisler malesef hemen kurulabilen şeyler değil. Üzerine gelen arızalar var bir de onların yapılması gerek. Son 2 haftadır biz de bitik durumdayız. Mesai bırakılıyoruz. Biraz daha anlayış göstermeniz bizim gibi sahada çalışan arkadaşları gerçekten mutlu eder.
    Biz de işçiyik emekçiyik abi ayaklarını geçecen
    Telekom bu millete zamanında zorunlu hat ücreti dayayarak tırtıkladı
    Kota dayadı
    O iptal olunca fiyatlara zam yaptı
    Büyükşehirde oturuyorum
    13 megabit download
    0.66 megabit Upload var kaplumbağa hızı
    Fiber nerde hani?
    Neden 100 megabit 1000 megabit internet alamıyoruz?
    Yıllardır yapılmayan altyapı nedeniyle yavaş internete devam
    İşine gelirse
    Milyonlarca kişi evden iş yapmaya çalışıyor ve hatlar full dolu. İnsanlar bağlantı sorunu kendisinden kaynaklansa bile çağrı merkezini arayıp duruyor. Diğer tarafta siz evdeyken binlerce müşteri temsilcisi işe yoğun hattı eritmeye çalışmakta. Sen son ana bırakıp nakil yaptıramadın diye öğürmen pek mantıklı görünmüyor. Madem o kadar kasıldın git bir bayi yada oıfise yaptır işlemini
    Ben bu telekomun allah bin belasini versin baska hic bisey demiyorum insallah batarlar kimin eli kolu varsa bu yatirim yapmama isinde colugundan cocugundan ciksin sürüm sürüm sürünsün ben boyle beddua etcek adam degilim ettiriyorlar bu adamlar yzunden coeona muhabbetine herkes evde eee neymis yogunluk varmis kopabilirmis ksura bakmicakmisiz gunluk zengin olmuyoruz ama baglanti koptugunda gercekten hatri sayilir bir para kaybediyorum verecegi internetten istedigim tek sey baglantinin kopmamasi bu kadar zor mu bu ...... Ne zaman deprem sel bide virus mirus cikti basimiza olsa bu baglanti boyle oluyor rezalet ya tam bir rezalet 3 gundur 1 mbs hizi veremiyor bana getekli olan hiz 1 mbs download 0.10 mbs upload olsa yeter su baglatiyi sagliyamicak kadar reziller serverla iletisim kuramiyor sistemi tekrar ayarliyoz her koptugunda kor olduk monitore bakmakdan hakiketen allah belani versin telekom yogunluk var ayagi cekio alt yapi yap ozaman ben parayi oderken yogunluk var demiyorum
  • Öne çıkardım hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce de aynı bu şekil oldu neredeyse öğlenden geceye kadar.
  • tam 1 haftadır paket değişikliği için arıyorum ulaşaılamıyor. Yeni müşteri bölümü bazen açıyor o da diğer bölüme aktarıyor yine yok. Online işlemlerden açılan kayıtlar öylesine açılmış kayıtlar olarak kalıyor. Sanırım değiştireceğim artık. Diğer servis sağlayıcılar, mobil operatörler ya da tv platformlarına ulaşılıyor ama sadece türk telekoma ulaşılamıyor
  • Türk Telekom Prime müşterisiyim 5 yıldır hiç TürkTelekom kaynaklı arıza yaşamadım.
    Ben arayınca hemen ulaşabiliyorum
  • aynen; Cumhurbaşkanı bile telekonferansta donma yaşadı hemen altyapı bakanını görevden aldı :)
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    upload bak bea

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Türk Telekom Prime müşterisiyim 5 yıldır hiç TürkTelekom kaynaklı arıza yaşamadım.
    Ben arayınca hemen ulaşabiliyorum
    Dün ben aradım biraz sıkıntı vardı sistemde kesiliyordu hat. 4 5 kere arayınca ancak iletişim kurabildim. Ama herhangi bir sorun için aramadım kullanıcı şifresi için aramıştım. Gerçekten en sorunsuz hizmeti veren firma. Pahalı ama sorunsuz hizmet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart0201

    upload bak bea

    sen torpilliymişsin :)
  • Yıllardır türktelekom kullanıyorum. Sadece geçen sene hız kaybı ve Sürekli kopma oluyordu. Teknik geldi kutudan ölçüm yapmış. Telefonla aradı teknik beni. Sorun yok iç tesisata bakın dedi. Benim kablolarımın üstüne işaret koydu. Kendim 4. kata CAT6 kablo çektim ve eski stabil internetime geri döndüm. COD WARZONE oyununu geçen gün karantina muhabbetinden sonra 4mb/sn sabit hızla indirdim. Hızım 35mbit.
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    Benim teknik ekip gelince önce apartmandan ölçüyor problem yoksa eve geliyor modeme taktığım kabloyu ölçüyor.
    Benim modem arızalı çıktı adamlar 1 haftalık 5 gb internet verdiler iletişim kesilmesin istediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart0201

    upload bak bea

    modeme gelen hızlar kaç ?
  • Milyonlarca kişi evden iş yapmaya çalışıyor ve hatlar full dolu. İnsanlar bağlantı sorunu kendisinden kaynaklansa bile çağrı merkezini arayıp duruyor. Diğer tarafta siz evdeyken binlerce müşteri temsilcisi işe yoğun hattı eritmeye çalışmakta. Sen son ana bırakıp nakil yaptıramadın diye öğürmen pek mantıklı görünmüyor. Madem o kadar kasıldın git bir bayi yada oıfise yaptır işlemini

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-smart kullanıyorum. 24 mbit internetim 4mbit hız ölçüyor şu anda.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    deneme amaçlı
    50/15
  • Ucuz etin yahnisi hocam sürekli laf söylüyoruz. Adamlar her sene en çok kullanıcıya sahip operatör seçiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    süreli bir şey sabit değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart0201

    deneme amaçlı
    50/15
    Hat değerlerin nasıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçtiğimiz perşembe günü abonelik açtım hala kuracaklar bakalım ne olacak merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetiniz koptu mu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.