Şimdi Ara

Türk Telekom internet fiyatlarına zam yaptı: İşte yeni zamlı fiyatlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
2
Favori
13.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumun paralı trolü Ahmetkaracil ne düşünüyor acaba bu konu hakkında :D

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    BTK başkanı aynı zamanda telekom’un yönetim kurulu başkanıydı bi ara.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Taahhütlü ne kadar onu yazsanıza.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben şu firmadan şu fiyata kullanıyorum diyip rahatlığını gösterenlere vs üzülüyorum, 1-2 aya hepsini zamlı görürsünüz. Türktelekom yüzde 70 zam yaptıysa alt firmalarının çoğu yüzde 40-50 yapacak şimdi. Turkcell'de boş durmaz biz enayimizi kafasında onlar da zam yapıcaktır.

Tahaahütlü turkcell kullanıyorum şuanlık bi sorun olmıcaktır ama 1-2 aya tüm firmalar zamı yapıştırıcak, yandık alayımız.

• Nasıl olsa karışan soran yok sen yılda Nasıl 2 kez zam yaparsın diye. Millet alıştı zam haberine Nasıl olsa oder kimse itiraz etmez.

• TT fiyat politikası çok berbat adamlar sanki aşırı yüksek süratli internet veriyor gibi gözükse de berbat internet kalitesini veriyor.

• Oha fiyatlara bak. Şaka gibi. İyi ki zamanında iptal ettirmişim. Türknet en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer4141 -- 6 Haziran 2024; 23:10:24 >
  • Diğerleride yakında yapıştırır zamları... Türkentten haber varmı :) ?

• Chp seçmeni suya yapılan %50 zammı iyi yiyor ama internet için de kıvranıyor )))) ZAM her zaman boykot edilmeli ama chp hdp tip zihniyeti TT ' a ancak sosyal medya da laf eder.

• resmen soygun 185 tl olan fatura birden 600 oldu zaten.şikayet etmek lazım.

• Uçuyoruz meeeeee meeeee

Sen koskoca T.C. Devletine ait Türktelekomu al lübnanlı bir bedeviye sat...Lübnanlı adam T.C. Bankalarından kredi alıp Türktelekomu satın alsın...yani bizim paramızla bizim kurumumuzu satın aldı adam cebinden 5 kuruş çıkmadı...Üzerine birde türktelekomun kasasındaki parayıda cebe indirip kaç....Türktelekoma ise bankalar el koysun...kimin yönettiği belli olmayan bir yönetim kurulu ile bir sağa bir sola çekiştirilen kuruma dönüşsün....Bu sadece özelleştirme adı altına satılan devlet kurumlarından birine örnekti....Türktelekomu zam olayından dolayı btk ya şikayet etmeyin çünkü yönetim kurulu üyeleri birden farklı yerlerde görev yapıyor...hani şu 3-5 farklı yerden maaş alan tayfalardan.....
    Son olarak meee meee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    Allahtan korkmayan senin hakkınımı düşünecek.Adı Türk ama gavur haramicell olmuş.Haracınızı seve seeeeve vereceksin diyor. Diğer firmalarda onun altyapısını kullanıyor.Kartele teslim oldu tüm ülke. Konsey ne derse o.

• Xloud X kullanıcısına yanıt
    devlet değil satıldı

• Taahhütlü fiyatlar verilmemiş. Doğru düzgün karşılaştırma yapılamaz

• Senede 1 defadan fazla zam yapmak yasalara aykırı değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.

Geçen seneye kadar firmalar senede 1 adet zam yapabiliyorlardı. Bu sene her firma en az 3 4 zam yaptı. Böyle bir şeye nasıl müsaade ediliyor?

• Allah belanızı versin, bir yılda kaç kere zam yapıyonuz..akp'liler mutludur ama
    Şu zamlar başka ülkede olsa Akp'liler sokağa çıkamazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Haziran 2024; 8:18:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler comnet'in ön ödemelisine abone olsam şimdi 1 sene yırtarmıyız ? yani bu ön ödemeli taahhütlü gibi mi oluyor ?

• helsloot kullanıcısına yanıt

Comnet taahhütlü değil. 1-3-6-12 aylık peşin ön ödemeli. Aylık ön ödemeli seçerseniz zamdan etkilenirsiniz. Yıllık peşin ödeme yaparsanız etkilenmezsiniz. Geçiş ve iptalde geri iade yok. Abonelik sözleşmesine göz atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllığı soruyorum bende zaten aylık ön ödemeli olsa ne olur aynı şey diğerleriyle

• Geçen sene 250 civarında ödüyordum bu sene bu rakamı 650'ye çıkardılar. Üstelik Fiber de değil. Taahhüt olmasa ne olurdu çok merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.