< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (740. sayfa)

-
-
Önceki taahhütümün bitmesine 10 gün kala başka oparetöre geçiş yaptım ,akabinde tekrar türk telekoma geçiş yaptım enfes bilmem ne tarifesinden yararlanmak için ve şimdi mail göndermişler önceki tahhütümün neredeyse 2 aylık tutarda fatura çıkarmışler.
Müşteir temsilcisini aradım itiraz için ,kanun değişmiş ve taahhütün son gününe kadar çıkış yapıldığı takdirde cezai işlem uygulanmaktadır diye var mı böyle bişey ,kendileri söz verdikleri taahhütü bozuyorlar ,itiraz için tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz biz bişey yapayız diyorlar.
-
-
Arkadaslar taahhutsuz kullaniyorum. Herhangi bir numaradan arama yapiyorlar mi kampanya vb icin? Tarife benim hattimda olmadigi icin ararlarsa kacirmayim diye soruyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TT Online Uygulamada görünür teklifler.
Aradıkları da olur ama eskisi gibi cazip teklifler sunmuyorlar,yuh dedirten kazık fiyatlar teklif edilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklasik 10 tane kampanya gozukuyor ama cazip fiyat degil maalesef
bu firmanın müşteri hizmetlerine nasıl bağlanıyoruz? telesekreter hiçbir şekilde oraya yönlendirmiyor.
iş bankasından otomatik ödeme talimatını kaldırıyorum ama tt mobil de hala talimat varmış gibi görünüyor
-
TT ya da Vodafone çalışanı arkadaşlara bir şey soracağım. Ben Turkcell'den bir numaramı taşımak istiyorum ama fiziki sim kartım yok. Bozulduğu için attım. SMS doğrulaması şart mı, yoksa mağazadan başvurursam sms sorgulamasına gerek kalmıyor mu?
-
Merhaba. Cocuğum için sim kartlı akıllı saat aldım. En uygun sim kartı nasıl alabilirim? Uygun fiyatlı tarife önerilerine de açığım.
-
Şubeden taşıma işlemi yapacaksan hattın sahibi ve kimliği olması yeterli. Telefona SMS istemezler. Online taşıma işlemlerinde SMS kodu gelir,girilmesi onaylanması gerekir.
Eyvallah kardeş
-
Dostlar turkcellden turk Telekoma geçeceğim. 500 liralık bir pakete geçip 1 sene taahüt verdik varsayalım, 3 hafta kullandık çekmiyor memnun değiliz fatura ücreti ve bu cayma bedeli nasıl hesaplanıyor çok yüksek rakamlarla karşı karşıya kalır mıyız?
İlk faturan kesilmeden hattını başka operatöre taşırsan tarifenin taahhütsüz fiyatı üzerinden kullandığın gün kadar fatura çıkıyordu normalde. Mart ayından itibaren BTK operatörlere hak verdi,ilk ay faturan kesilmeden de hattını taşırsan ilk ayın taahhütsüz ücreti tam olarak yansıyacak deniliyor. Bakalım forumda bu durumu yaşayanlar ne diyecek.
Hocam taahhüt bitişine 4-5 gün kala faturasıza taşırsak son ay faturası taahhütsüz olarak mı kesilir?
Taahhüt bitim tarihine 30 günden az kalınca ister başka operatöre taşı ister operatör değiştirmeden faturasıza geç son faturan taahhütlü fiyattan yansıyordu cayma bedeli yansımıyordu Mart ayından itibaren uygulama değişti,taahhüt bitim gününden önce istersen 1 gün önce hattın taşınırsa yada faturasıza geçersen fatura taahhütsüz fiyattan tam ay faturası yansıyacak deniyor. Bunu yaşayan var mı bilmiyorum henüz tecrübe etmedim.
Taahhüt bitişinden 1 gün sonra faturasıza geçmek daha mantıklı olur sanırım o zaman. Cevabınız için teşekkür ederim hocam.
Arkadaşlar vodafone geçtim taahutumu bozdum 8 ay falan süresi vardı 700tl faturam geçmeden önce sorgulattim 900 civarı da cayma bedeliyle 1600 civarı ödeme yaparım dedim fakat sabah faturama baktığımda 2800tl fatura kesmiş bu dolandırıcılar bir formülü varımdır bu işin? Zaten 2000lira cayma çıkacak dese başka hatta geçmezdim. Yasal dolandırıcılar bunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
yapacağımız hiçbir şey yok,bende 10 gün kala taşıma yaptım 2 kat fatura çıkartılar hiçbir bilgi vermeden ,yıllardır tt kullanıyorum üstüme 4 tane hat var ,çayma bedelini almayın iyi niyet müşterisi olarak sayın diyorum yasal hakkımız diyorlar,bende bir sonuç çıkmayacağını bildiğim halde THH ye başvurdum .Taahüte kendileri uymadılar,oyun oynanırken kural değiştiriyorlar,Dolandırıcının tillahı bunlar ama yapacak bişey yok memlekette adalet hak kanun hak getire....
-
Türk telefom sınırsız youtube sosyal medya 40 gb internetle birlikte gelmiş 366 TL ben geçtim az önce.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X