Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.878
Cevap
353
Favori
933.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türk telekom taahattüm bitti faturalı ne yapmam lazım tarifeleri yüksek söylüyorlar

• inso İ kullanıcısına yanıt
    Hemen turkcell başvuru yap online hocam. Faturasız paket seç 20 gb 175 tl. Ödeme almıyor zaten. Talep no veriyor onunla bayiye git hemen geçişini yapsınlar. 2 güne turkcell olursun. Olur olmaz da tekrar tt bayinden faturalı başvurusu yap ay bitmeden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

bende türkcell faturalı kullanıyorum tahatümün 55 gün sonra bitiyor turkceldeki fiyatlar yüksek ttnet veya vodafoneki fiyatlar uygun şimdi geçsem ceza ödermiyim bilemedim geçsemmi şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Bir fatura bedeli çıkıyor bende 58 gün var muhtemelen sizede bu civarda çıkabilir online asistana sorun cevaplıyor

• tiestoly kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim cevabınız için

• barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Şuan yüksek ihtimalle cayma bedeli çıkar son aya girince 532 den arayın öğrenin son ay çıkmıyor genelde ama teyit etmekte fayda var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 gün kala ayrıldım diye cayma çıkarttı tt. 450 faturam normalde. 650 kesilmiş. Çok bi para değil ama yine de itiraz etmek istiyorum. Tt hangi kanaldan edilir itiraz? Mail var mı bildiğiniz?

• Merhaba Türk Telekom dayım güncel tavsiyeniz varmıdır eskiden blöf ile pazarlık yapılıyor istediğimizi alabilir idik

• 📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

Merhaba tahatutum bitmesine 3 ay var teklif ler bu şekilde şu an 400 TL ödüyorum zaman içinde daha uygun teklif olurmu yoksa en düşük paket seçmeli miyim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

• karaca38 kullanıcısına yanıt
    Ben orda yazan fiyatların daha düştüğünü hiç görmedim. Bana kalırsa hattınızı taşıyın, fiyatlar çok kazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk Telekom faturasıza başka operatörden hattını taşıyanlara yada yeni sıfır hat alanlara 90 gün (3vay) kullanabilecekleri 50 GB hediye. TL yükleme,ücretli paket yükleme şartı yok.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/3-aylik-hos-geldin-50gb-kampanyasi

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

📢  📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Bu paket sadece yeni hat alanaydı. Numara Taşımaya da açtılarsa TT şebekeleri bu yaz iyice yavaşlayacak anlaşılan :)

• İstanbulKalesi İ kullanıcısına yanıt

Evet,numara taşıyana verilmiyordu sadece sıfır yeni hat alanaydı. Bugün kontrol ederken baktım numara taşıyana da yazılmış.

Taşı hattını,al bedava hediye 50 GB interneti,1-2 ay içinde kesin Prime faturalı tarifelere iyi kampanya olur. Kullan 50 GB`ı, atla Prime kampanyalı faturalı tarifelere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 26 Haziran 2025; 17:46:59 >

Gayet iyi hocam bu durumda Selfy’li olmayanlar 3 ay 50GB’den, Selfy’lilere ise 6 aylık 100GB den yararlanabilirler. Turkcell ve Vodafone buna ne tepki verecekler bakalım..

• Bu arada.
    Selfy olanlara da (7-25 yaş arası TC no)
    100 GB hediye (biz beleş internet diyoruz) kampanya yapmış Türk Telekom. Ortalık kızışacak. Boştaki Vodafone ve Turkcell faturasız hatlarını taşıyayım bari. Evde eski telefonlara eski tabletlere takılı duruyorlar. Arada haber forum okuruz oralardan da.

KAMPANYA DETAYI İÇİN BUYRUN:

Kampanya tanıtımı ve detaylı bilgi resmi kurumsal linkleri:

1.

👇https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/selfy-6-aylik-100-gb-paketi

2.
    👇

Gayet güzel bir kampanya hocam.

Hocam merhaba. Şuan türk telekom faturalı kullanıyorum ve 4.5G hızı kötü olduğu için bayağı uğraştım aradım şikayet bıraktım falan en sonunda tüketici hakem heyetine başvurdum online olarak gerek 4.5G hızı gerekse de taahhütün son ayında bile ceza çıkardığı için telekomda faturalı hat kullanmak istemiyorum. Ben şimdi hattı vodafona taşıyıp tekrar telekom faturasız selfy e gelsem hakem heyeti yine de lehime karar verir mi ? Bu paketi alabilirsem uzun bi süre kontörlü yüklemeden kullanabilirim

• Şuyo Derler Adıma kullanıcısına yanıt

Bu kampanyada başka operaröre taşıyıp gelene karşı önlem alınmış 90 gün başka operatörde doldurma şartı var.

Diğer meseleyi,yani hakem heyeti kararını ne olur bilgim fikrim yok.

• tiestoly kullanıcısına yanıt

hocam ne yaptınız aynısını banada yaptılar. bende itiraz edeceğim.

• denizkent D kullanıcısına yanıt
    Önce maille itiraz ettim ondan sonra zaten geri Türk telekoma Döndüğüm için itirazı olumlu sonuçlandı

• 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.