< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (742. sayfa)

-
-
Size Özel kısmında size başka bir tarife taahhütlü olarak teklif edildiyse,teklifi kabul edip o tarifeyi onayladığınızda,o tariifeye taahhüt ile geçiş yaptığınızda taahhüt bozmuş olmuyorsunuz,cayma bedeli yansımaz.
Zaten teklif edilene tıkladığınıızda detaylarda yazar.
Mesela bendeki tekliflerden birinde bu durum belirtilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şuan kullandığınız tarife kaç GB ne ödüyorsunuz,geçmeyi düşündüğünüz teklifteki tarife kaç GB içeriyor,ücreti nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o iş bi 3-4 yıl öncesine kadar öyleydi. TT artık çok değişti bu konuda. Daha çok Turkcell’e benzediler teklif konusunda. Blöf işi kapandı. Online Işlemler’de ne sunuyorlarsa aynılarını sunuyorlar, misal 8GB 105TL’den sözleşmesi bitmiş bir hat vardı. Sistemde 8GB 195TL’ye yenileme teklifi çıkıyordu. Faturasıza geçiş için aradım, önce 8GB’yi 195’ten(aynı tarifeyi aynı fiyattan aynı indirimle)sundu. Ya kardeşim ben 8GB kullanmıyorum bana daha “ucuz” bir tarife lazım dediğimde ise Uğurlu 6GB’ydı sanırım tarife adı işte fiyatı 250TL size özel yüzde x indirim verebilirim ve 215TL yapabilirim gibi komik bir cevap verdi. İndirim yapabiliyorlar doğru ama sadece bir tarife portföyünden ve komik indirimlerle geliyorlar. Ya zaten 8GB’yi 195’e sunmuşsun, 6GB’yi 215’e sunmak ne? Teklifiniz komik diyorum, umursamıyorlar bile. Umursamadan faturasıza geçirmişlerdi o gün. Sonra Vodafone 20GB 132TL teklifi geldi, taşıdım gitti. TT eskiye göre daha fazla aboneye sahip olduğu için bana kalırsa artık umursamıyorlar gideni. Gelen zaten geliyor kafasındalar.
Ayrıca TT’deki son zamanlarda çıkan şu son ayda çıkana ceza yapıştırma durumu ne Turkcell’de ne Vodafone’da mevcut. Yaptıkları hiç etik değil, sırf bu nedenle Türk Telekom nezdinde faturalı hat kullanmayı düşünmüyorum. Ya TT Faturasız ya da diğer operatörlerden devam.
Ancak fiyatı aşırı uygun olacak şekilde(60GB 205TL gibi, daha önce sunuldu Vodafone tarafından. Ayrıca 20GB’yi 130’a sunan bunu da sunar.) bir teklifle gelirlerse düşünebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbulKalesi -- 21 Temmuz 2025; 6:36:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
şuan 10gb 220tl kullanıyorum, 20+3gb 305tl olana geçmek istiyorum. cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godzhayev -- 21 Temmuz 2025; 9:2:49 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hım öyleyse teklifi kabul edip geçmeniz kazançlı.
Merhaba 60gb 1000dk 250sms 380 TL tarifesi halen devam ediyor mu
Taahhüt bitimine 6 ay var. Online işlemlerde çıkan teklif kabul edildiğinde taahhüt süresi uzuyor mu yoksa kalan taahhüt süresine göre mi devam ediliyor?
Fatura günü gelip taahhüt bittikten sonra teklifler 1 gün daha kaldı Online İşlemlerde.
2.gün kabul etmek için sabah girdim teklifler gitmiş, kazık fiyata Popüler Prime ve Prime Düşün teklifi konmuş 2 adet.
Kötü oldu.
Bana 573 TL'ye teklif efilen 65 GB Sınırsız Sosyal Medya başkasına 510 TL'ye tellif edilmiş,bekliyeyim belki bana da daha uyguna sunarlar dedim.
Kötü oldu,68 GB + Limitsiz Sosyal Medya 573 TL`ye kazık değildi.
Açgözlüğün zararı işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 30 Temmuz 2025; 23:8:30 >
@kasvet-efza
Yeni taahhüt başlar 12 aylık.
Önceki taahhütü bozmuş olmuyorsun,cayma bedeli yansımaz. Yalnız direk Online İşlemlerdeki teklifi Onay butonundan devam edip gelen şartları okudum deyip onaylayarak ilerlemelisiniz. Sakın faturasıza geçeyim sonra teklif daha ıuygun geliyormu bakayım yapmayın taahhüt bitiş günü geçmeden faturasıza geçilirse taahhüt bozulmuş oluyor.
(GENELE YAZDIM.)
bu türk telekom benim mobil ödeme limitimi 0 tl ye çekmiş. 1100 tl kullanılabilir limit vardı. yaşayan var mı bu durumu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcellden hat taşıma ile gelicem net en az 30 gb olan bir tarife önerisi olan var mı ? Tarifeye ek engelli indirimim olacak.
-
Arkadaşlar türktelekom 25 gün kala cayma ücreti yansıtıyor mu
1 güne bile yansıtır
-
yansıtmaması gerekirken yansıtmaya çalışıyor. ve aboneleri de yansıtılanı iade için uğraştırıyor. telekom'a hattını taşımayı düşünenler varsa iki kere düşünsün, zira böyle yaparak gelmeyin diye bağrıyor şu an.
-
Türk Telekom en iyi avantajlı paket hangisi sizce?
Günlük mü yansıtıyor, aylık mı?
internet paketim bitti, paket almaya çalşıyorum, sürekli bu sms geliyor, bir şey mi yapmam gerekiyor anlamadım..
Yapmis oldugunuz 07.08.2025 21:14 tarihli Paket Satin Alma islemine iliskin belgelerinizin detaylarini https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/legacy/mobil/taahhutname-goruntuleme inceleyebilirsiniz B001
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X