Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.878
Cevap
353
Favori
932.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben avea faturalıdan bimcell e geçmek istiyorum faturasıza geçiş ücreti alınır mı ? forum alındığı yazılmış ama konulae eski mh aradım alınmaz dediler birde telsiz kullanım alınır mı? sonuçta ikiside avea
  • bu ayin 26 sinda 12 aylik faturamda %25 indirimim son buluyor 24 aylik telefon almistim 9. aydayim birde tarifemde 12 ay kalicam diye de %25 indirim aldim onunda 10. ayindayim bana ilk yapilan faturada % avea ne verirse indiriminden yararlanabilirmiyim tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

bu ayin 26 sinda 12 aylik faturamda %25 indirimim son buluyor 24 aylik telefon almistim 9. aydayim birde tarifemde 12 ay kalicam diye de %25 indirim aldim onunda 10. ayindayim bana ilk yapilan faturada % avea ne verirse indiriminden yararlanabilirmiyim tekrar

Evet,yeni bir indirim yapıyorlar ama % 10 mu olur,yoksa 25 mi olur,Avea'nın insiyatifinde
    Bence tekrar % 25 alırsınız,çünkü genelde,öncek senenin indirimini veriyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhütüm ayın 26 sında bitiyordu. 23 TL lik kampanyadan yararlandım.
  • Arkadaşlar merhaba biraz hort gibi olucak ama neyse 29 ocakta muhteşem 15li gsmobile hattımın 6. ayına giriyorum ( 12 ay taahüdlü) internette ilk 6 aydan sonra başka avea tarifesine taahhüd bozmadan girebilirsiniz diyor.
    Ben 29 ocakta PTTcell 14 lük tarifeye taahhüd bozmadan girebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebani Hırsızı

Arkadaşlar merhaba biraz hort gibi olucak ama neyse 29 ocakta muhteşem 15li gsmobile hattımın 6. ayına giriyorum ( 12 ay taahüdlü) internette ilk 6 aydan sonra başka avea tarifesine taahhüd bozmadan girebilirsiniz diyor.

Merhaba
    Pttcell'e,Avea'nın tarifelerini seçer gibi geçilemiyor malesef,
    Avea'ın,misal;
    Seç tarifelerine geçebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Arkadaşlar merhaba biraz hort gibi olucak ama neyse 29 ocakta muhteşem 15li gsmobile hattımın 6. ayına giriyorum ( 12 ay taahüdlü) internette ilk 6 aydan sonra başka avea tarifesine taahhüd bozmadan girebilirsiniz diyor.

Merhaba
    Avea'ın,misal;

Yapma ya tüh.
    Peki 150-200 dk 250-500 sms 500mb-1gb arası birşeyler önerirmisin fiyat olarakda max 25 tl önerin varmı? arada mesaj atarım fazla dakika kullanmam genelde internette takılırım.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba
    Avea'ın,misal;

Yapma ya tüh.
    Peki 150-200 dk 250-500 sms 500mb-1gb arası birşeyler önerirmisin fiyat olarakda max 25 tl önerin varmı? arada mesaj atarım fazla dakika kullanmam genelde internette takılırım.

Şu var ama tam emin değilim,geçebilirseniz sizin için süper olur,bayiye veya Müsteri Hizmetlerine sorunuz
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85648380

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba
    Avea'ın,misal;

Yapma ya tüh.

Şu var ama tam emin değilim,geçebilirseniz sizin için süper olur,bayiye veya Müsteri Hizmetlerine sorunuz
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85648380

Taahhüd tam olarak bitmeden geçtiğim için taahüd indirimlerinden yararlanamıyorum o yüzden 28 tlye geliyor.
    daha ekonomik birşeyler bakıyorum.

• www.avea.com.tr
    Aradığınız kaynak bulunamıyor
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/1GBCeptenInternet
    bunu alabilirmiyim 1.5 yıldır Gsmobile kullanıyorum yeni hat alarak girdim. ?
    edit:29.08.2012 de balşamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MF 400K -- 24 Ocak 2014; 17:53:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Annemin hattı bir kaç haftadır 4441500 aramış açmamış. bugün yine aradılar yetişemeden kapandı. +300 dk için 1 yıl taahhüt vermiştik şimdi niye arıyorlar sizce indirim mi teklif edecekler? coşturan tarifede 120+300dk için 12 tl ödüyoruz tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9008

Annemin hattı bir kaç haftadır 4441500 aramış açmamış. bugün yine aradılar yetişemeden kapandı. +300 dk için 1 yıl taahhüt vermiştik şimdi niye arıyorlar sizce indirim mi teklif edecekler? coşturan tarifede 120+300dk için 12 tl ödüyoruz tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum.

12 ay doldu veya dolmak üzere ise evet,büyük ihtimal indirim için aramışlardır
    % 10-25 arası bir teklif alabilirsiniz

• quote:

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/1GBCeptenInternet bunu alabilirmiyim 1.5 yıldır Gsmobile kullanıyorum yeni hat alarak girdim. ?
    edit:29.08.2012 de balşamışım

.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    taahhüt vereli 3 ay olmuştu

• arkadaslar benım tahahutte 26 subatta bitiyor tarıfem yoyok tarıfesı %25 ındırımlı 35tl gelıyor 1000dk 1000 sms 2 gb ınternet
    bugun konustum avea ile 2 fatura donemı sonraı %25 ındırım yanı 2 ay 44 tl gelcek sonrakı aylar 35tl bende kabul etmedım.
    sizce bundan sonrası ne yapıulabılır bilgi verirseniz sevinirim saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhfear

arkadaslar benım tahahutte 26 subatta bitiyor tarıfem yoyok tarıfesı %25 ındırımlı 35tl gelıyor 1000dk 1000 sms 2 gb ınternet
    bugun konustum avea ile 2 fatura donemı sonraı %25 ındırım yanı 2 ay 44 tl gelcek sonrakı aylar 35tl bende kabul etmedım.

2 ay sonra tekrar 35 tl olacaksa kabul etseydiniz keşke,
    Tekrar arama ihtimalleri var ama teklifleri % 25 olmayabilir,
    Başka faturalı hattınız varsa,siz arayıp ikna etmeye çalışın,% 50 bile verebilirler

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    avea genel mudurlukle 3 defa gorustum nafile hatta hattıma turkcell e tasıycam tekrar dedım teklıf verdıler dedım siz bilirsiniz dediler sanırım woops olayında baya bır abone topladılar artık umursamıyolar.
    bende ozman benım %25 ındırımım gecerlımı dedım sozlesme uzatsam evet dedeıler ozman ben woop luyum dedım 23tl lık pakete gecmek ıstıyorum kabul ettıler ve 500dk 5000sms 2gb ınternet 23tl ılk ay gelcek dedı sonra %25 ınırımlı olarak 17,25 tl dedı kabul ettım hayırlısı artık.
  • quote:

avea genel mudurlukle 3 defa gorustum nafile hatta hattıma turkcell e tasıycam tekrar dedım teklıf verdıler dedım siz bilirsiniz dediler sanırım woops olayında baya bır abone topladılar artık umursamıyolar.
    bende ozman benım %25 ındırımım gecerlımı dedım sozlesme uzatsam evet dedeıler ozman ben woop luyum dedım 23tl lık pakete gecmek ıstıyorum kabul ettıler ve 500dk 5000sms 2gb ınternet 23tl ılk ay gelcek dedı sonra %25 ınırımlı olarak 17,25 tl dedı kabul ettım hayırlısı artık.

Woop paketine % 25 indirim verdilerse süper olmuş walla

• quote:

arkadaslar benım tahahutte 26 subatta bitiyor tarıfem yoyok tarıfesı %25 ındırımlı 35tl gelıyor 1000dk 1000 sms 2 gb ınternet

Aynen bnimde 26 Şubatta bitiyor =) Avea da kalmayı düşünüyorum profesyonel 600 tarifesine geçiş yapacağım yada referans bulursam kamu mega tarifesine geeçeceğim.
  • Bu yeni çıkan whoops 23 tllik paketi kullanan var mı ben de geçmeyi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.