İstanbul Pendik Kaynarca Mah gigafiber
Arkadaşlar İstanbul pendik İlçesi Kaynarca mahallesinde turknet gigafiber kablosu çekti benim binanim girişinede gigafiber kablosu çekildi.
Sorum su yardımcı olursanız sevinirim...
Gigafiber kablosu geldi 1 hafta önce ama kutu nezaman takılır ve dairelere kablolar nezaman çekilir nezaman gigafiber aktif olur..
Vdsl turktelekom abonesiyim 12.12.2025 de taahhütüm bitiyor turknet e geçmek istiyorum fiber geldiği için ama 1 yil sonra gelirse gecmemim bir anlamı yok sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler..
Adres : Kaynarca Mahallesi silistre sokak huzur apt no 7 Pendik/İstanbul @Turknet @türknet_yardım @TurkNetDestek

Kaynarca mahallesinde seri bir çalışma var ama baya karışık bir şekilde fiber çekiliyor binalara...
Benim oturduğum sokak da turk telekom bir çalışma yaptı yanimdaki ve onun yanındaki hatta karşımdaki dahil binaya fiber turuncu kablo çekti ama benim binada 23 hane olmasına rağmen fiber çekilmedi bugün yarin bize çekilir dedim baktım alt sokak ve üst sokak da fiber çekilmiş ama ordada ayni her binaya çekilmemiş.. Türk Telekom online işlemlerde yazdım aradım twitter yazdım hep söyledikleri bölge müdürlüğüne gidin oldu ne zaman benim binaya çekileceğini bilemezlermis... Sizce benim binaya da fiber çekilir mi turk telekom müdürlüğüne gitmemi onerirmisiniz.. Şimdiden teşekkür ederim.. Sağlıcakla kalın...
|
|
TURKNET PACKET LOSS SORUNU 3 AYDIR ÇÖZÜLEMİYOR.
|
|
|
adsl ip sorunu yardım pls.
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 530
İkinci El Bölümü Mesajları: 43
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 525)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
16 Yanıt
0