Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.878
Cevap
353
Favori
933.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturalı hat kullanan adam bilinçli olmalı,
    Bütün operatörlerde böyle malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babam, avea faturasız S.E.Ç. 1000 kullanıyor; ama hem dakika artıyor hem de 30 TL'den daha az tutar ödeyebileceği bir paket istiyor. Yaklaşık 700-750 dakika içeren paket/tarife önerilerinde bulunabilir misiniz?http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/SEC1000PaketiYeniAvealilaraOzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim de taahhütüm bitti avea yı aradım aynen söylediklerimi yazıyorum...

size %80 indirim yapalım dediler.. kabul ettim ne kadar gelir dedim aylık 8 lira dedi 5 gb

sonuç şu 8 lira deil fatura 25 lira geliyor % 80 deiş % 40 indirim işlenmiş.. avea yı 2 kez aradım şikayet formu oluşturdular geri dönmediler fatura ödeme tarihi 16 sı sizce napmalıyım dava açarsam kazanırmıyım ?
    manevi tazminatta talep edecem benimle oynadılar
  • Arkadaş ya internet istiyorum sınırsız veya 4gb, dk lazım biraz, çok azda sms. Uygun hiç bişey yok deli oldum. Bu nedir yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

Arkadaş ya internet istiyorum sınırsız veya 4gb, dk lazım biraz, çok azda sms. Uygun hiç bişey yok deli oldum. Bu nedir yahu.

www.avea.com.tr
    Aradığınız kaynak bulunamıyor
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Paketler/4GBAylikInternet

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Arkadaş ya internet istiyorum sınırsız veya 4gb, dk lazım biraz, çok azda sms. Uygun hiç bişey yok deli oldum. Bu nedir yahu.

Teşekkürler de, uygun derken fiyatı da kstediyordum. 4 gb kotalı net alıcam ve karşılığında 39 TL/ay vericem öyle mi? Hah, avea çok bekler

Neyse ben şu pttcell olaylarına bi bakayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Teşekkürler de, uygun derken fiyatı da kstediyordum. 4 gb kotalı net alıcam ve karşılığında 39 TL/ay vericem öyle mi? Hah, avea çok bekler

Neyse ben şu pttcell olaylarına bi bakayım.

Doğrudur,pahalı biraz,beklesin Avea

• Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    www.avea.com.tr
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Profesyonel600
  • hendivli kullanıcısına yanıt
    Sevgili hendivli,

Avea nın internet sitesinin hiçbir yerinde TAAHHÜT SÜRESİ BİTİMİNDE TÜM PAKETLER İPTAL OLUR diye bişey yazmıyor. Sen yazdığını iddia ediyorsun, o zaman bana göster. Bir yıl taahhüt verirseniz 300 dk hediye yazıyor.

2. olarak, bu ayki faturanız 350 tl mesajı geldikten hemen sonra kullanmayı bıraktık, müşteri hizmetlerini aradık. Ancak sizin gibi bilinçli bir tüketici fatura mesajının fatura kesim tarihinden sonra geldiğini bilir diye düşünüyorum. Bu nedenle ikinci faturaya yansıyan paket iptali sonrası görüşmeleri smsleri ve internet kullanımını da faturalandırmış sevgili AVEA.
  • divisive D kullanıcısına yanıt
    hendivli cevap verir kardeş şimdi buna. sen canını sıkma. suçu sana atar. bilinçli tüketici kendisi..
  • ilhdmr kullanıcısına yanıt
    hergün onlarca insan ölüyor trafik kazalarında naapalım demekle nerdeyse aynı sizinkisi. böyle şeyler olur. ben de olmaması ne güzel olur diyorum, hukuk devleti özleminden dem vuruyorum. vatandaşı bi şekilde yolan bi sistem var ve siz şimdi diğer operatör şöyle bu böyle diyorsunuz. Avea faturamı şişiriyor ve haksız yere yapıyor, siz reklamını yapıyorsunuz bilmem kaç dakka diye..
  • bestest kullanıcısına yanıt
    www.avea.com.tr
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SecBegenAlKamuTarifesi

linkteki Tarife Kapsamı ve Geçerlilik Detayları bölümünde

Ek paketlere dair bilgiler:

12. sıradaki açıklama

" Her bir ek paket, 1 fatura dönemi içerisinde yalnızca 1 kez alınabilir. Paketler iptal edilmedikleri sürece her fatura dönemi sonunda otomatik olarak yenilenir. Taahhüt süresi sonunda paketler iptal olacaktır. "

• 12 aylık sözleşmesi bitipde net hızından memnun olmayıp operatör değiştiren yada düşünen varmı aranızda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

12 aylık sözleşmesi bitipde net hızından memnun olmayıp operatör değiştiren yada düşünen varmı aranızda ?

Avea kalabalik ortamlarda hiz olarak yavasliyor ancak diger turlu internet hizi cok iyi. Gerci bu durum diger operatorler icinde gecerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

12 aylık sözleşmesi bitipde net hızından memnun olmayıp operatör değiştiren yada düşünen varmı aranızda ?

Avea kalabalik ortamlarda hiz olarak yavasliyor ancak diger turlu internet hizi cok iyi. Gerci bu durum diger operatorler icinde gecerli.

Özellikle akşam saatlerinde,çok yavaş oluyor,10 dk da bir donuyor/kesiliyor.
    Geç saatlere doğru,çok iyi hızlanıyor,altyapı ile alakalı bir durum var.

• Caferhan kullanıcısına yanıt
    3g şebekeniz zayıf olabilir,benim akşamları gayet hızlı.

• ycp322 kullanıcısına yanıt
    Burda suriyeli çocuklar brandadan çadırlarda soğukta aç oturuyolar. Sen bilinçli ol rahat uyu, ben bilinçsiz oliim.. Yukarıdaki fotolara da bakmayı unutma..

• Avea tahahüt sürem bitti fatura kesilmesin fazladan diye faturasız hatta geçtim dün aradılar indiirm yapalım faturalı devam edin dediler mikltarı bile sormadan red ettim.
    Yarın turkcell veya vodafone geçeceğim ama uygun bir konuşma paketi bulamadım
    yaklaşık 700 dk ve 50 sms ücretsiz olan bildiğiniz tarife varmı acaba.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloves

Avea tahahüt sürem bitti fatura kesilmesin fazladan diye faturasız hatta geçtim dün aradılar indiirm yapalım faturalı devam edin dediler mikltarı bile sormadan red ettim.
    Yarın turkcell veya vodafone geçeceğim ama uygun bir konuşma paketi bulamadım
    yaklaşık 700 dk ve 50 sms ücretsiz olan bildiğiniz tarife varmı acaba.?

Avea uygun, bence Avea da kalın BİLİNÇLİ tüketici olarak tabii ki.

Madem benim ülkemde, ülkemin insanına hizmet etmek için gerekli izinleri almış ve taahhütlerde bulunmuş, o zaman düzgün hizmet edecek bana..

Kaçmak çözüm değil, o kucak bu kucak şu kucak nereye kaçarsanız kaçın aynısı olacak.

• Taahhüt yaparak telefon filan almayın aman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.