Şimdi Ara

📢 📲 TÜRK TELEKOM MOBiL FATURALI FATURASIZ TARiFELER PAKETLER KAMPANYALAR FIRSATLAR (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
14.878
Cevap
353
Favori
932.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçerli Tarifeniz : -Süper İkili 1GB

Bu kanaldan geçiş yapılabileceğiniz bir tarife bulunmamaktadır.

Taahhüt İşlemi:
    Hattınıza tanımlı herhangi bir taahhüt bulunmamaktadır

Ama ben taahhüt vermiştim bitti mi acaba ne zaman biteceğini de hatırlamıyorum ve faturam şimdilik aynı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uRcHiN

Tarife ve Taahhüt İşlemleri

Taahhüt İşlemi:

Ama ben taahhüt vermiştim bitti mi acaba ne zaman biteceğini de hatırlamıyorum ve faturam şimdilik aynı...

Faturanın arka yüzünde,sözleşmenin biteceği tarih var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de Süper Ikili 1GB Tarifesi, geçen sene Nisan'da geçmiştim, sözde 19TL idi ama 22-23 ödedim, yine de memnunum. Yeni fiyatı taahhütsüz 29, taahhütsüz 35TL olmuş. Bu paketten olup da indirim alan varsa en iyi ne kadar öneriyorlar ya da yeni paket mi öneriyorlar? Bir de indirimleri taahhütsüz üzerinden mi veriyorlar? Yani 35'den mi 29'dan mı %25?

www.avea.com.tr
    Aradığınız kaynak bulunamıyor
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperIkili1GB

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Orijinalden alıntı: uRcHiN

Tarife ve Taahhüt İşlemleri

Taahhüt İşlemi:

Faturanın arka yüzünde,sözleşmenin biteceği tarih var

E-fatura kullanıyorum bir bakayım...

• avea faturasız SEÇ 1000 için 30 TL ödüyorum, HY 750-1000 dakika içeren avea, Vodafone, Turkcell; faturasız veya taahhütsüz faturalı ne önerirsiniz?

• Arkadaşlar bir kaç sorum olucak Avea 12 Ay Taahhüt vercem lütfen net açıklayıcı bir cevap yazarmısınız şimdiden teşekkürler..?
    Şimdi Hattımı vodafone'dan avea taşıyorum daha önce avea kullandım 2,5yıl çekim alanından memnundum 1yıl aradan sonra tekrar
    Dönüyorum sanırım çekim gücü biraz daha iyi olmuştur 1yıl aradan sonra neyse soruma geleyim;
    Vodafone 500dk heryöne 1gb netim 1000sms heryöne 23TL idi ama sürem yetmiyordu 5 aydır gına geldi tekrar bir faturalıya geçtim
    Vodafone 1gb hız fena değil hatta bazen yavaştı kopma oluyordu acaba avea nasıl 2gb bana yeter diye seçtim açıkçası 49TL vermek
    İşime gelmedi Max. 39TL limitim vardı bu arada arkadaşlar önce 2,5 yıl kullandım dönemde ilk yıldan itibaren %25 indirim almıştım
    Tekrar nasıl böyle indirim alırım adı bağlılık indirimi sanırım ne diye avea arayıp indirim alırım.? %25-%50 vs gibi
    Tarife Avea Pro1200 Heryöne 1200 Dk Her yöne 1000 Sms 2gb net 39TL.!
    Şimdiden tekrardan cevap veren herkese TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 22 Mart 2014; 16:20:14 >

• altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Daha önce Avea kullandığınız için,tekrar döndüğünüz için indirim verebilirler,4441500 ü arayıp,durumu anlatarak şansınızı deneyin.
    "Şuan Vodafone kullanıyorum" dersiniz,bahsettiğiniz paketi istersiniz;
    "bana sözleşmeyle indirim verirseniz,Avea'ya taşımak istiyorum" filan dediğinizde mutlaka indirim veriyorlar.

• valla fiyat kpnusunda avea kalitede.pek farki kalmadi hepsinin her kez turkcell der ben.turkcellden 3g vinn aldim konya merkez yerlerde birinde 2g bile. zor girdi baz istasyonunda calisma.taleb ettik amcamda.almisti adamlar aradi 2 yil sonrasina gun vernisler dalga gecer gibi biraz ugrasip geri vermistik vinnlari avea tarifeleri avantajli 2 yil oluyor kullanali ortalama cok bir.problemde.olmadi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000dk+4gb 29₺ idi. Bu ay sonunda bitiyor. Mhyi aradım. İndiriminiz yok bu yüzden 39₺ olarak devam edecek dedi. Ne yapsam acaba. Aynı fiyat olsa da olurdu aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Benim de Süper Ikili 1GB Tarifesi, geçen sene Nisan'da geçmiştim, sözde 19TL idi ama 22-23 ödedim, yine de memnunum. Yeni fiyatı taahhütsüz 29, taahhütsüz 35TL olmuş. Bu paketten olup da indirim alan varsa en iyi ne kadar öneriyorlar ya da yeni paket mi öneriyorlar? Bir de indirimleri taahhütsüz üzerinden mi veriyorlar? Yani 35'den mi 29'dan mı %25?

www.avea.com.tr
    Aradığınız kaynak bulunamıyor
    http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/SuperIkili1GB

Cevap lütfen ....

• 6 ay taahüdüm kaldı ve artık internet paketsiz olmuyor uygun fiyatlı internet paketi önerirmisiniz?
    250 dk 1000 sms 15 tl GSmobile muhteşem 15lik tarifedeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oacar84

1000dk+4gb 29₺ idi. Bu ay sonunda bitiyor. Mhyi aradım. İndiriminiz yok bu yüzden 39₺ olarak devam edecek dedi. Ne yapsam acaba. Aynı fiyat olsa da olurdu aslında.

benimde tarifem bu ve suan normal geçişlerde bile 49tldne veriyorlar bu paketi ben geçerken 39tl'di tahattütsüz suan o fiyata çıkacak sanırm 1-2 ay kullanıcam bukadar uygun fiyatli başka paket yok maalesef.
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Siz yine de MH'den iptal talebi oluşturun, aradıklarında taahütsüz rakama göre %25-50 arası indirim önerebilirler. Ben de aramalarını bekliyorum.

• dimitradon kullanıcısına yanıt
    Tarife tam bana göre olmasa 1dk durmam ama diğer operatörlerde bunlar ve uygun fiyat yok. 39₺ den devam edeceğim maalesef. Hattınıza tanımlı indirim yok deyip susturuyor mh. Aslında taahhütsüz olması da bi yerde iyi. Diğer gsmler insafa gelip 4gb net çıkarırlarsa uygun fiyata hemen geçerim.

• Mh aradım hat iptal bölümü bağlar mısınız dedim abone merkezlerinden yapabilirsiniz bizim yetkimiz yok dediler.. İndirim istedim vermediler :) ne yapmamı önerirsiniz ?

• 1-2 bekleyip arasak indirim yaparlarmı acaba
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    Hat iptal bölümüne nasıl bağlanıyoruz? Müşteri temsilcisine hattımı kapatmak istiyorm mu diyeceğim yoksa tuşlayarak ulaşılıyor mu? Twitter'dan olumsuz yanıt aldım
  • Arkadaşlar;
    Bende Eski bir Avea müşterisiydim tekrar döndüm Vodafone taşımıştım tam 6-7 ay kaldım neti ve sms iyiydi 500dk yetmedi diye
    Avea geçtim geçmez olaydım net felaket yavaş vodafone süperdi neyse şimdi Turkcell FULL Paket nasıl 55TL olan
    Net ne gelir fatura ve taşısammı acaba.? AVEA NETİ İĞRENÇ YAVAAŞ.! Nasıl Düzelmesini Sağlarım Avea Bildirsem olurmuki.?
    Yada Türkcell taşıyana 500+1gb+1000sms bedava 30TL geçsemmi acaba artık avea ve vodafone bıktım kalite istiyorum kendimce
    Sizce iyimi kötümü yaparım.?
    Bu arada eskiden 2,5 yıl süre zarfın %25 indirim aldım 3yıl ama şimdi vermiyorlar nasıl alırım kalsam dahi.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altinbas07 -- 5 Nisan 2014; 22:35:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kartal

Hat iptal bölümüne nasıl bağlanıyoruz? Müşteri temsilcisine hattımı kapatmak istiyorm mu diyeceğim yoksa tuşlayarak ulaşılıyor mu? Twitter'dan olumsuz yanıt aldım

Müşteri temsilcisine "indirim vermiyorsanız iptal edeyim" derseniz hat iptal bölümüne bağlıyorlar,
    Yani benim aradığımda öyle yapmışlardı,biraz şans işi sanırım.Başka temsilci olsa iptal bölümüne bağlar mı bilmiyorum.Birkaç kez denemek lazım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Arkadaşlar;
    Bende Eski bir Avea müşterisiydim tekrar döndüm Vodafone taşımıştım tam 6-7 ay kaldım neti ve sms iyiydi 500dk yetmedi diye
    Avea geçtim geçmez olaydım net felaket yavaş vodafone süperdi neyse şimdi Turkcell FULL Paket nasıl 55TL olan
    Net ne gelir fatura ve taşısammı acaba.? AVEA NETİ İĞRENÇ YAVAAŞ.! Nasıl Düzelmesini Sağlarım Avea Bildirsem olurmuki.?
    Yada Türkcell taşıyana 500+1gb+1000sms bedava 30TL geçsemmi acaba artık avea ve vodafone bıktım kalite istiyorum kendimce
    Sizce iyimi kötümü yaparım.?
    Bu arada eskiden 2,5 yıl süre zarfın %25 indirim aldım 3yıl ama şimdi vermiyorlar nasıl alırım kalsam dahi.?

Avea'nın interneti yavaş,özellikle akşam saatlerinde adamakıllı birşey izlenmiyor,
    1 gb yeterli olur derseniz Turkcell'in paketini şiddetle tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.