Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM HIZ PROBLEMİ - VİDEO AÇILMAMA PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Genel Bir Sorun mu Var Ne Youtubeden Nede Diğer Sitelerden Ne Video İzlenebiliyor Nede İnternet Sayfalar Doğru Dürüst Açılmıyor Sizdede Aynı Durum Varmı Özellikle Bu Akşam ?

• an itibari ile bende yaşıyorum müşteri hizmetlerini aradım türkiye genelinde bir alt yapı iyileştirme çalışması varmış.
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
  • Türk Telekom uzun zamandır youtube daki videoların hızını kısıyor

hızınız 24 mbps de olsa youtube da 3 mbps hızla video izleyemiyorsunuz

4k bir video açıp videonun üzerinde bir noktaya sağ tıklayıp meraklısı için istatistiklere bastığınızda ne kadar hızla youtube a girdiğinizi görebilirsiniz

bunun için tuketici.btk.gov.tr ye youtube da ki verilerin resimleriyle beraber yazabilirsiniz düzeltirler diye umuyorum

eğer çok önemli değilse de bekleyin yurt dışı çıkış hızlarını arttıracaklar bu sene içinde muhtemelen ama yine youtube da kısıtlamaya devam ederler diye düşünüyorum belli bir miktar
  • hiçbir video yu açamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

an itibari ile bende yaşıyorum müşteri hizmetlerini aradım türkiye genelinde bir alt yapı iyileştirme çalışması varmış.

15 senedir aynı yalan. Yeter lan artık. 15 senedir papağan gibi aynı cevap.

İnsanları salak zannediyorlar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile internet sürünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KabloNet de aynı şekilde. TT omurgasında var bir şey.
  • bende bununla ilgili konu açmıştım öyle bir haksızlık yapıyorlarki modemde ve speedtest.nette gösterilen hızları gerçekten vermiyorlar üstelik tüm internet hızını 1-2 mbps aralığına sınırlıyorlar aylardır bahsediyorum eğer altyapıyı bir an önce iyileştirmezlerse bu sorun zamanla herkeste farkedilir diye düşünüyorum.
  • Superonline 50mb kullanıyorum.

Aylardır bende de var.

Bazen 8k izlerken bazen 480 zor izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk güncelleme yapıyorlar herhalde

• sabahleyin düzelmişti.şu an yine videolar açılmıyor.acaba sorun bölgesel mi yoksa ülkemiz genelinde mi var ?
  • Rizede de durum aynı. Dün akşam saatlerinde başladı. Hala devam ediyor. 50 mbps net var 144p bile izlenmiyor.
  • 14/02/2017 gece saat 4 de planlı Altyapı yazılım güncellemesi yapılacaktı ama aynı gün gece 2 de bursada internet gitti. Hala bazı ip adreslerine giden bağlantılarda sıkntı var.
  • Youtube için Chrome veya Firefox'a "Magic Actions for YouTube" eklentisini kurun. Eklentiyi kurduktan sonra eklenti ayarlarından "Speed booster" seçeneğini işaretleyin. Ben bir süredir böyle AKK sonrası 720p ve 1080p videoları izleyebiliyorum.
  • Yurtdışı çıkışları iyileştiriliyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Yurtdışı çıkışları iyileştiriliyordur.

Hiç sanmıyorum valla.
  • Hala bunlardan iyileştirme yapacaklarına dair umudu veya temennisi olan arkadaşlar olduğunu görüyorum.Turktelekom'dan bir cacık olmaz,bakın cacık diyorum.

Her gün daha kötüye gider ama iyiye gitmeyeceğinden adım gibi eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.