Şimdi Ara

Türk Telekom Günlerdir Üyeliğimi Aktive Etmedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22.08.2022 tarihinde yaptığım evde internet başvurusunun ardından Türk Telekom ekibi aynı gün modem kurulumunu gerçekleştirdi ve en geç bir gün içerisinde internetin geleceğini söylediler. Ancak aradan günler geçmesine rağmen internet bir kere bile gelmedi. Defalarca çağrı merkeziyle görüştüm, Türk Telekom ofisine ve müşteri hizmetlerine başvurdum ancak hiçbir sonuç alamadım. Ürünümün beklemede kaldığını, sistemsel bir hata gerçekleştiğini söylüyorlar. Bu sorunun kaç gün içerisinde çözüleceği hakkında ise en ufak bir fikirleri dahi yok. Başvurumu iptal ettirmek istediğimde ise sistemsel hata nedeniyle iptal edemediklerini söylüyorlar. Bu durum başka internet servis sağlayıcısından hizmet almamı da engelliyor.

Denemediğim yol, kanal kalmadı arkadaşlar. BTK'dan tutun şikayetvar'a kadar, fiziki Türk Telekom müşteri hizmetlerinden tutan Türk Telekom ofislerine... Zaten her gün çağrı merkeziyle görüşme sağlıyorum. Bana bir yol yordam gösterin Allah aşkına. Aktive edilmemiş üyeliğimden acilen kurtarmak istiyorum. Ne yapabilirim, bir akıl verin lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.