Bildirim
Türk Telekom gelip bağlantı yapmıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
biri yardım edebilirmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TurkNet destek size yardımcı olacaktır.
Merhaba, hizmetinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Bilgilendireceğiz diyip geçiliyor ama gerçekten sıkıldım. Bi geçiş 1.5 ay sürermi ya bi portu değiştirmek bu kadar mı zor
Merhaba, VDSL geçişiniz tamamlandı ve paketiniz şu anda 35 Mbps' te kadar. VDSL uyumlu modem ile kurulum yaparak kullanabilirsiniz. -
-
Teknik ekibimize bilgi veriyorum. Tekrar kontrol ederek size dönüş sağlayacaklar. -
Lütfen bugün ya da yarın halledelim evden çalışıyorum hem internetim kopuyor hemde upload yetersiz kalıyor -
Teknik Ekibiniz bilgilendireceğiz diyip geçiyor. Çözüm yok lütfen kim ilgileniyorsa artık yapsın şunu -
Merhaba, bugün teknik arkadaşım arama yapmış ancak telefon meşgul olduğu için ulaşamamışlar. Sorunun çözümü için işlemleri yakından takip ediyoruz. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız. -
Arama yapılmadı mesajdan da belirttim size. Ne zaman çözülecek bu iş?? -
Ben arama yapmaları için bilgi veriyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X