Merhaba 50 mbit ile başlayıp 100 mbit olarak bitirmek üzere olduğum Telekom tahudumu bir şekilde yenilemem gerek. Ancak öyle fiyatlarlar varki ne yapacağımı şaşırdım 100 mbit ilk 6 ay 320tl son 12 ay 640 tl 200 mbit ilk 6 ay 350tl son 12 ay 700 tl (inanılır gibi değil) 100 mbit ilk 9 ay 529 son 9 ay 609tl gercekten ne yapacağımı şaşırdım. Bir tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom fiyat artışı ve şahsiye

-
-
Türk Telekomu arayıp blöf yapın aboneliğimi iptal edin fiyat çok yüksek diye onlar size aynı paketten indirimli devam ettirmeyi teklif ediceklerdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu denedim ama yemedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptal birimine bağlanıp bir de öyle deneyin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Taşıyın hocam birçok firma var. Sıkıntı çıkmadığı sürece 3 te 1 fiyatına kullanırsınız. Sadece teknik sorun olunca Türk Telekom gibi olamıyorlar altyapı Türk Telekom olduğu için.
2 senedir bir gün bile internet eksikliği yaşamadım. Başka firmaya geçsem acaba sorun olur mu durduk yere
Altyapı kaynaklı sorun yoksa başka firmada sorun yaşamazsınız. Netspeed comnet gibi güvenilir ama ucuz firmalar var.
eve kadar fiber geliyor, ttnet haricinde ping sorunu veya cgnat sorunları olmuyormu emin misiniz
-
alt yapın sağlamsa ttneti kulanma ping olmaz fiberde alternatif hangi firmayı görüyon yapış
-
Belli olmaz, TT gelip gıcıklığına kesebilir. Burada TT çalışanı Vodafone fiberini kesiyordu. :D
-
Özellikle bir firma var mı tavsiye edeceğiniz
-
100 hız için 2 yıllık sözleşme sonucu 139 tl den sonra aralık ayında ilk 12 364 tl, son 12 424 tl verdiler bana.. comnet senelik 199TL/ ay yazmış, turknet gibi oda enflasyon değerine göre sözleşme maddesi koyuyor mu , evde gpon mevcut tavsiye eder misin
-
Taahhütsüz firmaların hepsinde fiyat artabilir, artmaz deseler bile artabilir. Senin yerinde olsam Keenetic'in Wifi 6 routerlarına bakarım, Hopper modeli var mesela beğeniliyor.
-
Gerçekten ekonomist olduk arkadaş ya
İstanbuldaysan herhangi bir firmaya taşı ama istanbul çevresinde bir ilde değilsen çok sorun yaşarsın.
CMNT gibi dandirik firmalara da bulaşma.
-
Valla asla karar veremiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X