|
Merhaba arkadaşlar, Şu an aktif olarak Türk Telekom 1000 Mbps Fiber altyapısını kullanmaktayım. Mevcut taahhüdüm yakın zamanda sona eriyor. Şimdiye kadar bağlantı stabilitesi veya hız konusunda herhangi bir sorun yaşamadım; ancak TurkNet’in sunduğu özgürlük ve fiyat politikası nedeniyle geçiş yapmayı düşünüyorum. Altyapı (FTTH) fiziksel olarak aynı kalsa da, operatörlerin çıkış ve peering (ara bağlantı) noktalarının farklı olduğunu biliyorum. Bu noktada özellikle 1000 Mbps paket kullanan veya bu geçişi yapmış olan arkadaşlara birkaç sorum olacak:
Özellikle aktif olarak 1000 Mbps kullanan veya benzer bir geçiş sürecinden geçmiş arkadaşların tecrübeleri benim için çok değerli. Şimdiden teşekkürler! |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler