Şimdi Ara

Türk Telekom Fiber 200-500-1000mbit paketlerde hangi modem veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, binamıza yeni Türk Telekom fiber geldi, kapıya kadar fiber. Şuan superonline fiber kullanıyorum taahhütüm 2,5 ay sonra bitiyor.

Superonline daki engellemelerden dolayı, uygun bir tarife olursa Turk Telekom 500mbit fiber düşünüyorum.

Türktelekom hangi modemi veriyor, memnunmusuz?

• Ellerinde hangisi varsa onu veriyolar.

• Şans işi bana 1000 mbps de TP link archer c5v verdiler. Yani şansına Vestel de verebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • modemim arıza yaptı bunu verdiler vestel dgw 9000 modem wan çıkışı 1gigabit, lan çıkışları 100mbps ona göre alın eğer masa üstü pc nize kabloyla bağlayacaksanız 95mbps üstünü almıyor haberiniz olsun kabul etmeyin ayrıca modemi kapatınca hemen bağlanmıyor baya uzun sürüyor açılması modemin.

• ​​ZTE H298A HGW modem daha iyi lan çıkışları gigabit bunu isteyin 1000mbps en az 940/950mbps hız alır

• Wifi 6’lı cihazları yokmu Telekomun hem maliyetten kaçıyor hemde aylık bizim olmayan modeme para alıyor olaya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

Bedava gelir kapısı hocam 300 tl lik router için 5 sene kullansan 4 katı kar ediyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 Mbps TT mi Kablonet mi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu ben de anlamıyorum, modem parası modem ücreti + diğer masraflar kapanana kadar devam etsin, sonra alınmasın. Mantıklı bir açıklaması yoksa haksız kazanç bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.