Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (1420. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.819
Cevap
847
Favori
2.784.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
91 oy
Giriş
  • Taahhütü bitmesine aylar kalan ve 100 küsür lira fatura ödeyen sevgili ttnet kullanıcıları. 100 küsurluk fatura ödediğiniz günleri çabucak unutup bir karar vermeniz gerekiyor. Zor ama bu fiyatlara alışmalıyız. 6 ay önce bende aynı durumu yaşadım ve 24 ay 394 TL ile yeniledim. Şimdi size gelen teklif canınızı yakıyor olabilir fakat 6 ay sonrasına iyi ki yapmışım diyeceğinize eminim. En büyük hata kararsızlıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Selamlar,

Benimde taahhütüm 2 ay sonra doluyor. 1 nisan sonrası herşey muamma olacağı için şimdiden yenileteyim kafam rahat olsun dedim. Fakat banada aynı size sunulan fiyat teklif edildi. 35 Mbit için diğer arkadaşlara sunulan ilk 9 ay 299 TL ikinci 9 Ay 379 TL sunulmadı. Kalan taahhüt süresine göre mi bir fiyatlandırma yapılıyor yoksa benzersiz ikna kampanyasında fiyatlar mı yükseldi acaba? TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
  • Dün fiber internet kuruldu ücretsiz, 100 mbit olan hattımı 1000 mbit yapmışlar, herhalde hediye diye düşünüyorum.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL

• Hediye ise güzel. Ama farkına varmadık bu kadar kullanmışın diyerek fatura kesmesinler. TT sayfasındaki gelecek faturaya da bakmanı tavsiye ederim TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

O daha belli değil, Telekom'a sordum sizin taahhüt devam ediyor dedi. Fatura gelince tekrar bakarız dedi, şu an gözükmüyor hiç fatura TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

Benim bugün son gündü. x'den mesaj yazdım aradılar. önce yüksek fiyat verdiler, daha uygun istedim zam geldiğini söyledi. İnterneti kapattırmak istediğimi gerekiyorsa ilgili bölüme aktarmalarını istedim. Son gün olduğu için kapattıracaktım zaten. 35mb ve 24 mb için fiyat verdiler. 35 için 9x324+9x404, 24 için 9x299+9x374.

Orijinalden alıntı: fatu38

Benim bugün son gündü. x'den mesaj yazdım aradılar. önce yüksek fiyat verdiler, daha uygun istedim zam geldiğini söyledi. İnterneti kapattırmak istediğimi gerekiyorsa ilgili bölüme aktarmalarını istedim. Son gün olduğu için kapattıracaktım zaten. 35mb ve 24 mb için fiyat verdiler. 35 için 9x324+9x404, 24 için 9x299+9x374.

Kampanya adı Benzersiz Ikna Kampanyası zorlamadan bu fiyatları vermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eltürco -- 3 Nisan 2024; 15:39:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elimde artık kullanılamayan, 500mbps Turk Telekom fiber uzerinde aylık 313,50 TRY faturalı ve taahhüt süresi 19 Ağustos 2024 tarihinde biten bir paket(Bizden Kampanyası 10) mevcut. Garip bir şekilde aboneliği yeni adresimde(yurtdışı) altyapı olmamasına rağmen cayma bedeli ödemeden iptal edemiyorum, eğer hattı devir almak isteyen biri ya da kullanamadığım hizmeti iptal edebilmenin bir yolunu bilen birileri varsa bana ulaşabilir.

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • fatu38 F kullanıcısına yanıt

Kapattırdıktan sonra teklif yapacaklar mı bu önemli. 35 Mbit fiyatına 24 Mbit teklif etmişler.

24 mbit olanı kabul ettim yoksa biraz üstü bir fiyata dsmart alacaktım

• Türknete geçmek için aboneliği iptal etmek için aradığımda, türk telekomdan "35 mbit - İlk 9 ay 299 tl sonraki 9 ay 379 tl ve İlk ay 150 tl indirim" şeklinde bir teklif geldi. Aylık ortalama 330 TL geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence 35mbit için 300+ TL pahalı. Netbone 35mbit 189 TL. Temmuzda zam gelir maximum 210-220 TL arasında olur. Firma ismi oneridir, başka firmalarda da daha uygun fiyata hizmet alinabilir, araştırmak daha mantıklı. 35mbit için o kadar para verilmez (bence)

Valla haklısın, artık en düşük vdsl olmalı ve 24 mbitten aşağıda hız olmamalı. Ha daha düşük hız veriyorsan o zaman hesaplı vereceksin arkadaş.

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSLbireysel.turktelekom.com.tr
    Fiber Dönüşüm Kampanyası | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/mevcut-musteri-kampanyalari/fiber-donusum-kampanyasi

• Hocam kendi kullandığım firma olan Comnet'te 35mbit için fiyat 179 TL şu anda. Ancak bu fiyat yıllık alımda geçerli ve satın alınan paketin süresi kısaldıkça, fiyatı da yükseliyor maalesef. Belki daha uyguna satan firma da vardır. Ben genel olarak memnun olduğum ve yukarıdaki firmadan bir tık daha uygun olduğu için yazmak istedim. Geçmeyi düşünen varsa kayıt esnasında CMT959WRU kodunu girerek ilave 1 ay daha kazanabilir.

• arkadaşlar ben superonline konusunda şu aşağıdaki fiyatlandırmaya şikayet ediyorum. bu konuya gelip sizin 16 mbit 24mbit hızlara verilen 400 500 liralık fiyatları görünce superonline ın bu fiyatlarına şükretmem gerektiğini düşündüm. telekomdan altyapımı sorgulattım istanbuldayım 16mbit destekliyo diyor. kanka 16 mbit mi kaldı diye küçümserken burada insanların hala 16mbit 24mbit kullandığını gördüm. ve gerçekten sizin ettiğiniz isyana hak verdim. kendimin isyan etmeye hakkının olmadığını düşündüm. bu ne gariban konuymuş böyle. TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL 

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.