< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
|
Bu çok ciddi fiyat artışları ile TTNet, özellikle FTTH/G-PON abonelerinde: 1) Bazı müşterileri çoğunlukla taahhütsüz paket fiyatları veren alternatif ISS'lere kaçıracak (hoş onlarda da yıl içinde en az bir, çoğu kez iki defa fiyat artış/ayarlamaları olmakta), 2) TTNet'de kalmaya devam edecek, On-Line oyun vs. oynamayan (200 Mbps ve üzerindeki) aboneler, mevcut taahhütlerinin bitiminde paket hızı düşürecekler. FTTH'larda Türk Telekom (dolayısıyla TTNet'in) Santral ile abone arasında yani sahada ciddi ve olağandışı bölünmeler yaptığı konuşuluyordu. Bu iddialar doğruysa, sistem bu hız düşürmeleri nedeniyle biraz nefes alacaktır. VDSL abonelerinin (yani zorunlu olarak VDSL'de kalanların) yine de olabildiğince TTNet'de kalmalarını tavsiye edeceğim. FTTH/G-PON sistemde (ki burada bir porta 16-32 hatta belki 64 abone bağlı... ve portlar santralin içinde...) şebekede arıza çıkma olasılığı çok düşük, çıksa da T.Telekom Santralı buna çok çabuk müdhale ediyor. Ancak, bildiğiniz gibi VDSL uçtan uça bir sistem, yani her bir abonenin kendisine hizmet veren bir portu var. Ve de bu portlar büyük çoğunlukla cadde/sokalardaki saha dolaplarının içinde. Portunuz arızalandığında müdahale daha geç oluyor ve hele alternatif ISS'lerin çalıştırdığı portlara T.Telekom genelde üvey evlat muamelesi yapıyor. |
|
Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
|
|
Benimde 160 gün var, bende teklif alsam mı diye düşünmüyor değilim. Ama 18 ay olayı kötü olmuş, 24 ay taahhüt iyi oluyordu. En azından 5 ay olan avantajlı fiyatı bozmaya değerdi, ama 18 ay için ne kadar değer bilemedim. Teklif istesem verirler mi? |
|
Az önce dönüş yaptılar 35Mbps için ilk 9 ay 324₺ Sonraki 9 ay 404₺ Şuanda 150tl ödüyorum ve beş buçuk ay sürem var. 5 buçuk ay için bile neredeyse 1000tl fazla ödemiş olacağım. Ortalaması 364tl ye geliyor. Aylık ortalamaya göre 214tl fazla ödemiş olacağım. 1 katından fazla. Kısaca hesaplarsa 18 aylık ortalamaya önümüzdeki 5 ayda %58 zam gelirse aynı fiyata geliyor, %58 den fazla gelen zam kâr olarak yazacak. Değermi bilemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 24 Mart 2024; 15:17:4 > |
|
tekliflerde 9 doğuruyor maşallah yeni moda mu bu |
|
Sayın Telekom, sokakta ki dolaba müdahale ettiniz. Önce tel gitti, sonra internet. Tel geldi, internet gelemedi. 1 haftadır, dsl ışığı yanmıyor. Sağlam hattımız bozuldu, sorunsuz internetimizden olduk. Anlamakta zorlanıyorum. Beklemekteyim, nireye kadar. Mobil internetle idare etmeye çalışıyorum, o da verimsiz. Benim zararımı kim karşılayacak. Mobil internet fiyatları da; maşallah uçuyor. Mobil internet kullanmak zorundamıyım. Değilim; ama zorlanıyorum. Zorlamayın lütfen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Turk Telekom müdürlüğünden 100 mbit için ilk 9 ay 519, ikinci 9 ay için 599 lira teklif vermişlerdi. Burada yazan ttdestek twittera yazdığımda 100 mbit için ilk 9 ay 419, ikinci 9 ay için 499 lira teklif aldım. Kabul ettim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 26 Mart 2024; 18:41:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sayın Telekom; dolapta çalışma yaptınız hem internet hattını hem de telefon hattını bozdunuz. İnternet geldi; çok şükür düzeldi dedik şimdi de bizim ev telefonunu başka adrese o adreste ki telefonuda bize bağlamışsınız. Vatandaş annesinin numarasını arıyor bizim tel çalıyor; bizim numarayı arayınca da karşı tarafın telefonu çalıyor. Nasıl işler bu işler; Çin işi Japon işi Telekom bozdu bu işi. Pes vallahi. |
|
2015 BMW 320 ied 40th year edition, Macbook Pro Retina 15" 2.2 ghz 2015, Macbook Air 13.3 1.7 ghz 2012, Thunderbolt Cinema Display 27", IPAD Pro 9.7" Silver. IPAD Mini 2 Retina White, Iphone X, Ipod Nano 6th gen., SONY VAIO F11S, PS3 PAL 60GB, Canon EOS 550D, Kindle 4th, Traxxas Summit TQi, LG OLED 65B7V, Yamaha R-N500, DALI IKON 6, Ismartalarm, Philips Hue, Eve Room, Eve Door, Eve Energy.
|
|
|
Takip edebildiklerime istinaden: pek bir taviz vermiyorlar. Yani "kapatacağım" blöfü artık pek bir işe yaramıyor! Taahhüt süreleri de 24 aydan 18 aya indirildi. Taahhütsüz riskine girecek olursanız alternatif ISS'lere bakınız. Altyapınız G-PON/FTTH (Fiber) ise bu alternatif ISS'lerden alacağınız internet TTNet'i aratmayacaktır. |
|
Önceleri tamamen AMD taraftarı olmakla beraber artık Intel'e de "hayır" diyemeyen, sonradan görme Windows kullanıcısı olmakla beraber artık sıkı bir MacSever ve kullanıcısı da olan AirTies-Zyxel destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. Oppo A16S, iPod Touch 4G (64GB), Retina MacBook Pro (late 2012, i5 dual core, 8GB RAM, 256GB Flash SSD), late 2012 Mac Mini (i7 quad core, 12GB RAM, 1 TB HDD), iki değişik konfigürasyonlu AMD veya Intel İşlemcili masaüstü PC, iki Intel işlemcili Notebook ve Netbook, vs.
|
|
Hat değerlerin neydi? |
|