< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
| AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG 32 GB DDR4 RAM (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | MSI GeForce VENTUS 2X RTX4060 Ti 16GB@2,25GHz-18,0Gbps | | Samsung M7 LS43BM700UUXUF 43" 4ms 4K | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)| | Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD | ![]() |
|
evet halen sıkıntılı online olarak yapayım dedim işlemin sonunda bana bi kod verdi onu e-sim bölümüne yapıştırdım bana hatalı veya daha önceden kulllanılmıi kod hatası verdi ve simkart kapandı Turktelekom a gittim de onalrın ekranlarından karekod okuttuk anında şebeke geldi bi kendim online denedim birde Telekomda yaptık iki kere 70 yansıtdılar |
|
Ekranda verdiği kodları android üzerinde girecek yer bulamadım doğrudan ama belli bir formatta iki kodu birleştirip yazarsanız oluyor. Normalde ekranda iki parça kod çıkıyor onları android arayüzüne: LPA:1$turktelekom.smdpp.protahub.com$verilen_kodu_buraya_ekle Şeklinde girince hemen hattı aldım. Karekod lazım değil aslında. Böylece hiç bayiye gitmeden online işlemler ve nfc kimlik ile hattımı türkcellden turktelekom esim tarifesine taşıdım. Bu bahsettiğim yolu da yine bu forumda bir arkadaş paylaşmıştı. Orjinal paylaşım ona ait. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuzoo -- 18 Aralık 2025; 11:24:36 > |
|
|
iOS bilmiyorum ama elle kod girilebilen bir yer varsa muhtemelen işe yarayacaktır. Karekod'da da zaten bu bilgiler var otomatik parse ediyor sistem. |
|
izmir goztepe stad yani telekom bayi de Arzu hnm var esim e gecmek isteyenler icin tam isin kurdu biri tavsiye ederim. bende esim icin gittim ama telekom selfy 6 ay ucretsiz 100gb gorunce simdilik ona yapistim fakat arzu hanim qr kod, ayarlar vs herseye hakim ki Bende 5ber adaptor var, beceremezsek bi kod daha aliriz sorun degil de diyor rahat yani... ayrica ekstra ucret alan bayiler varmis sizde ne kadar dedim, baska operatorden geliyorsan ucret yok ama sifirdan aliyorsan 500 tl telsiz ucreti vergisi iviri ziviri var dedi.(normal sim karttakiyle ayni prosedur) 5-6 ay icinde diger operatorlerden saglam teklif gelmezse esim den devam edecegim. |
|
yurtdisindayim. yeni iphone 17 aldim. tt fiziksel hattim eski samsung telefonda takili. tt hattimi uygulamadan esim yapmaya calistigimda kimligimin arka yuzunu kesinlikle taramadi, on yuzde sorun yok. webden yaptim, ikinci imei girdim, " xx no'lu basvurunuz alindi, uygulamada misafir islemler, hat aktivasyon menusunden kimlik dogrulamasi yaparak islemi tamamlayabilirsiniz' mesaji cikti ama uygulamada daha ilk adimda basvuru no ve tc kimlik no girince isleme devam edilemiyor diye mesaj cikiyor. Allah peygamber askina biri yardim etsin. |
|
|
|
|
|
Girdiğiniz verdiğiniz IMEI önemi yok onun tek bir amacı var cihaz destekliyor mu kontrol için 17 pro yeni cihaz olduğu için henüz eklenmemiştir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazma_08 -- 22 Mart 2026; 14:22:27 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |