Şimdi Ara

Türk telekom ekibi eve gelmemekte ısrar ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, benim sorunum 29 mayıstan beri apartta internetimiz kesikti. arıza kaydını bıraktım defalarca aradım ona rağmen gelmediler. ben de bireysel olarak superonline bağlattım. bunda da hız problemi yaşıyorum. bağlantı zayıf diye hızı 4 mbps'ye sabitlediler. onun için ayrı kayıt oluşturdum maalesef yine tt ile muhattap olcam. sorunum bi süre daha düzeltilmezse abonelik fesih hakkımı kullanabilir miyim? sanırım bunlara para çok geliyor hizmet vermeyi kestiler.

Ona bile boşuna gideceğimi düşünüyorum. Yinede şansımı denicem. Derdimi anlatacağım kişiler 2 kez elit ekip istenip ona bile gelmeyen kişiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgili müdür yardımcısı ile görüşün, teknik destek kısmıyla değil(Teknik desteğin MH'den hiçbir farkı yok, vakit kaybetmeyin boşuna). Kibarca derdinizi anlatın, "evime ekip gelmiyor" diye üzerine basa basa söyleyin. Emir büyük yerden gelince 3-4 tane farklı ekip gelir eve. Böyle işleyen bir kurum işte.
  • ısrarla neden eve çaırıyorsunki korkmuşlardır belki
    ttnet böyle şikayet edin aboneliğiniz olduğu halde internetiniz yoksa gelip düzeltmiyorlarsa eskiden iyiydi 1 2 senedir çok bozdular hele son 1 senedir

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.