Şimdi Ara

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.625
Cevap
131
Favori
390.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müteahhit altyapı çekemez hocam yalnızca bina içerisinde gerekli düzenlemeleri yapar. Altyapıyı size firmalar temin edecek. Ancak bu hususta ilgili müteahhitin bir firma ile görüşmesi var ise (Superonline, Telekom vb) o halde altyapı er ya da geç gelir. Ancak eğer ilgili müteahhit firmanın bu konuda herhangi bir girişimi olmadı ise daire sahiplerinin veya kiracıların ortaklaşa bir dilekçe ile ilgili bölge müdürlüğüne başvurmaları gerekir. Bu Kablonet, Superonline olabileceği gibi, Telekom da olabilir. Elbette ki tuketici.btk.gov.tr adresinden de yazabilirsiniz, ilgili müdürlüğe giderek de talebinizi iletebilirsiniz.

Rica ederim ne demek :)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Merhaba, bundan yaklaşık 2-3 ay önce FTTH altyapı için müdürlüğe dilekçe vermiştik ve o zamanlar dilekçenin durumu hakkında bilgi edinmek istediğimde telefonunuza mesaj olarak bilgi gelir demişlerdi. Ancak o gün bugündür henüz tık yok. Bir de üstüne geçenlerde evin adresi değişmiş. Bu durumda ne yapmak gerekir acaba? Yeniden dilekçe vermemize filan gerek yoktur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 17 Ağustos 2021; 20:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

Merhaba. Talebinizin akıbetini sorgulamak adına tuketici.btk.gov.tr adresinden yazın dilerseniz. Bu arada ev adresi değişmiş derken hocam? Sokak adı vs mi değişti?

• Başka bir mahalleye dahil etmişler. Bundan dolayı sokak vs. de değişmiş. Çok saçma değil mi? 😁 Neden böyle bir şey yaptılar anlam veremedim.

Mahalle, sokak, bina no hepsi değişmiş.

• Anladım hocam. Aşağıdaki linkten adresinize bakabilir misiniz güncellenmiş mi? Ayriyeten bu sınır değişme muhabbetleri yoruyor artık gerçekten. Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - taleplerikapsamaharitasi.turktelekom.com.tr
    İnternet, Mobil Başvuru | Türk Telekom Kapsama Haritası
    https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr
  • Beyler inşaatı bitmiş eve taşınıyorum. Adreste alt yapı yok. Fakat zemin katta bu var. Alt yapının geleceğinin göstergesi mi yoksa gelirse dairelere nasılsa biz kablosunu çektik mi anlamı taşıyor. Birde bu kablolar fiber kablo mu bakır mı

Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri

• Burda da güncellenmiş hocam. Eski bina numarası eski sokakta vs. görünmüyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 18 Ağustos 2021; 22:25:34 >
  • Merhaba adresinizde fiber internet mevcut büyük ihtimalle yeni tamamlanmıştır yakında aktif olur.Süreci hızlandırmak adına il müdürlüğüne gidebilirsiniz veya twitterdan türk telekom desteğe altyapım aktif değil yazıp telefon numaranızı yazarsanız dönüş sağlarlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiber internet bu. Yakında aktif olacaktır.

• TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

Güzel hocam. Zaten NVI sistemi ortak artık tüm kurumlarda. Yine de kontrol etmek iyi oldu. Bu durumu tuketici.btk.gov.tr üzerinden de yazarak kayıt altına alabilirsiniz. (Adresinizin değiştiğini ve yeni adresinizin de Telekom sistemlerinde gözüktüğünü ve altyapı çalışmalarının son durumunu soran bir kayıt açabilirsiniz)

• Takip

• Merhabalar tekrardan. Güncel bilgi ile geldim. Bu konudaki mesajlarımı bilen bilir. Kısaca yeni binaya fiber hat çektirmeye çalışıyorum.

Dün il telekom müdürlüğündeki ticari faaliyetler müdürüyle görüştüm. Proje onay aşamasında, bütçe onayı bekliyor genel müdürlükte şeklinde bilgi aldım. Proje onaylanınca tarafıma bilgi verecekmiş yetkili.

Bu iş olacak gibi

• furkangunes04 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

Aradan 5 ay geçmiş hocam geçen gün sokağa baktım ki işaretlediğim yerler kazılmış ve bir de kapak konulmuş. Bina içerisinde fiber kutusu önceden konulmuştu zaten, kabloyu geçirecekler galiba. Artık az kaldı diyebilir miyiz?

14 aylık sürecin sonunda son aşama olarak dün kabloyu bina içerisine aldılar bugün de Telekom ekibi kutu içerisindeki bağlantı tanımlama işlemlerini yaptılar netten sorguladığımda 100mbps hız görünüyor. Şimdi artık iss ve tarife seçimi, telekomun tarifeleri çok yüksek geldi fiyat olarak araştırmak gerek biraz galiba. Darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun.. @XpressMusic34 hocam destekleriniz için teşekkürler Türk Telekom Dilekçe Örneği - Örnekleri ve Altyapı Port - Fiber - talepleri 

• efsane190789 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam, rica ederim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-733E6E0F7

Müteahhit altyapı çekemez hocam yalnızca bina içerisinde gerekli düzenlemeleri yapar. Altyapıyı size firmalar temin edecek. Ancak bu hususta ilgili müteahhitin bir firma ile görüşmesi var ise (Superonline, Telekom vb) o halde altyapı er ya da geç gelir. Ancak eğer ilgili müteahhit firmanın bu konuda herhangi bir girişimi olmadı ise daire sahiplerinin veya kiracıların ortaklaşa bir dilekçe ile ilgili bölge müdürlüğüne başvurmaları gerekir. Bu Kablonet, Superonline olabileceği gibi, Telekom da olabilir. Elbette ki tuketici.btk.gov.tr adresinden de yazabilirsiniz, ilgili müdürlüğe giderek de talebinizi iletebilirsiniz.

Rica ederim ne demek :)

Dün müteahhit ile görüştüğümde, altyapı için bizim başvurmamız gerektiğini söyledi. Başvurunun ardından ise binaya bağlantı yapılması 3-4 ayı buluyor bilginiz olsun şeklinde de bilgi verdi.

Bu bana, özellikle pandemi koşullarından dolayı home office çalıştığımız şu dönemde çok uzun geldi.

Bu konuda süreci nasıl hızlandırabilirim bir fikrim yok.

3 ay gibi bir süre internet bağlantımız olmaz ise 2022'ye yaklaştığımız şu günlerde büyük problem demek.

Az önce BTK'ya şikayet olarak ilettim, TTNET Desteğe twitterdan mesaj attım.

Henüz komşular vs. olmadığından kendim tek imza ile müdürlüğe dilekçe versem etkili olur mu?

Müdürlüğe dilekçe yerine BTK'ya yazmak takip açısından daha mı olası karar veremedim.

Boşuna müdürlüğe kadar gidip dilekçe vermek de istemem.

Ne zor işler yahu...

• Métropol kullanıcısına yanıt

Merhaba;

tuketici.btk.gov.tr adresinden kayıt açabilirsiniz, bunda bir problem yok hocam. Komşular olmaya başladıkça da onlara da söylersiniz talep oluşturmalarını. Yani müdürlüğe giderseniz direkt muhatabınız olur ancak tuketici.btk.gov.tr adresinden de yazabilirsiniz tabiki. Kendiniz de yazabilirsiniz tek basınıza, bir engel yok hocam.

Müteahhit firmalar bazen inşaat henüz kaba iken ilgili firmalara başvuruyor altyapı için. Süreç uzun oldugundan dolayı inşaat bitmeye yakın altyapı da gelmiş oluyor. Problem değil ama siz talebinizi iletin ilgili işletmecilere.

• Métropol kullanıcısına yanıt
    Btk tuketici şikayetten yazabilirsiniz daha önceden bende çok şikayet ediyordum oraya yaptığımız şikayetleri türk telekom il müdürlüğü cevaplıyor

• merhaba türknet kullanıyordum hattımı başka bir yere nakil yaptırmak istedim ama bir sonraki gün boş port olmaması nedeniyle nakil işlemini yapamayacaklarını söylediler. bende türkneti iptal ettirip türk telekom üzerinden almayı denedim daha doğrusu telefonla başvuru yaptım onlarda aynı şeyi yani boş port yok dediler yeni taşındığım bina 24 daire var ve binada bir çok kişide internet kullanıyor hatta benden önce oturan kişide kullanıyormuş bu durumda ne yapmam gerek ne zaman hizmet alacağımı da söylemiyorlar bazı yerlerde yeni ev telefonu başvurusu yap onun üzerine de internet al gibi şeyler yazmışlar sizce ne yapmalıyım.

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.