Şimdi Ara

Türk Telekom'dan TürkNet'e Geçiş (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
22.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen arkadaşlar memnunmu? problem sıkıntı oluyormu? geçmeyi düşünüyorum bende.Upload hızı kaç alıyorsunuz?
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum. Geçtiğim gibi ADSL üzerinden hız verdiler. Müşteri hizmetlerini aradım hemen duzelttiler. Saha dolabından kaynaklı bağlantım kopuyor. Ben turknete arıza kaydı bıraktım. İki gün sonra Telekomda teknik servisinden olduğunu söyleyen birisi aradı ve saha dolabıyla ilgili sıkıntının bir ay içinde cozulecegini söylemişti ve sorun çözüldü. Kopma yavaşlama problemim yok çok şükür. Sıkıntısız kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deividde

    evrakları kargoladıktan sonra ttkom dan turknet e geçiş kaç gün sürüyor arkadaşlar ? ve buarada hatda kesilme oluyor mu ?

    Merhaba, evraklarınız tarafımıza eksiksiz bir şekilde ulaştıktan sonra 3-5 iş günü içerisinde hizmetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak altyapınızdan kaynaklanan sorunlarla karşılaşılırsa bu süreç biraz daha uzayabilir.
  • roronoar R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ web sitemiz üzerinden hız sorgulamanızı gerçekleştirip alabileceğiniz maksımum hız değerlerinizi görebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar internet taahhütüm 11 temmuzda bitiyor fakat asıl sorun lanet tt alo paketi taahhütüm 19 ağustosta bitiyormuş. TürkNete geçmek istiyorum ama bu durumda 19 ağustostan sonra mı başvurmam gerekiyor? 11 Temmuzda başvursam oluyor mu? Telefon taahhütüm bitmediği için sadece ineternet mi kullanmak zorunda kalırım @TurkNetDestek
  • Maşallah bayramın 3. Günü bile türknet çalışıyor türknet e geçiş işlemim gayet başarılı oldu 24 mbps beklerken 36-37 mbps hız alıyoruz teşekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitenizde hız sorgulaması yaptım 50 mb çıkıyor,şu anda ttnet 24 mb kullanıyorum,turknet e geçiş yaparsam 50 mb yi görürmüyüm? şu anda ttnetin verdiği modem 50mb yi desteklermi?
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle TurkNet olarak yalın hizmet vermemekteyiz. Telefon hattınızı ücretsiz olarak hat tahsisini yapmaktayız. TurkNet'e geçmek için internet taahhütünüz bitimi ile beraber işlemlerini yapılmaya başlanır ve hizmetimizi alabilmeniz için yeni bir telefon hattı tanımlarır, bu hat üzerinden internetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak Ağustos 19'a kadar TT alo hizmetiniz de açık olacağı için onun ücretinide ödemek zorunda olacaksınız.
  • deividde kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    peki 19 ağustostan sonra başvursam mevcut telefon hattımı da size taşımış oluyorum ve yeni bir hat almamış oluyorum değil mi?
  • sensei111 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, web sitemiz üzerinden yapmış olduğunuz sorgu ekranında çıkan değerler doğrudur. Görmüş olduğunuz değerlere ulaşabilirsiniz ancak bu değerler bazı durumlara göre farklılık gösterebilir. Bu durumlar ev içi tesisatınıza, modeminize ve santralinize olan uzaklığınıza göre değişmektedir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bende turknete geçmeyi düşünüyorum fakat türk telekom taahhüt var 1 sene ,birde bizim ev telefonu yok , yalın internet var mı sizde acaba ?
  • premackk4158 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yalın paketimiz bulunmamaktadır. Özgür İletişim paketimizde internet ve telefon bir arada sunulmaktadır. Eğer sabit telefon hattınız yoksa TurkNet olarak size ücretsiz olarak telefon tahsisi yapmaktayız. Telefon hattınızı kullanmak zorun değilsiniz ancak kullanabilmeniz içinde size yine ücretsiz 1000 dakika her yöne (GSM dahil) konuşma hakkı sunmaktayız. Fesih bedelinizin 120 TL'sini karşılamaktayız.
  • Türk telekom altyapı yok dedi..kabloyu verdi bize elektirikçiye taktırdık. ama kutuya kadar getirdi gerisi telekomun işi vs dedi. biz şimdi ttnetten alamıyoruz altyapı yok diyolar. türk.net verir mi peki hizmeti ? 3 daire en az kullanacaz çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 4 Temmuz 2017; 1:51:35 >
  • ryozzo kullanıcısına yanıt
     Türk Telekom'dan TürkNet'e Geçiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Türk Telekom'dan TürkNet'e Geçiş


    Türk Telekom pişmanlıktır.
    Altyapınızda problem var size maksimum 24 mbit hız verebiliyoruz diyen Türk Telekom.Gör bunu.
  • bugün yaşadığım şok türknet den soğumama neden oldu, ramazan bayramının 3. günü hizmet almaya başlamıştık herşey çok güzeldi 35 mbps civarı hız alıyorduk hattımızın modu vdsl2 idi ancak 5-6 gün internet kesintim sonrası düzelttiklerinde hat modum adsl e döndürülmüş olduğunu ve kotalı tarifeye geçirilmiş olduğumu gördüğümde şok oldum, türkneti aradığım da teknik ekipten adsl hız verebildiklerini söylediler, bende aboneliğimin ilk 15 günü vdsl2 hız aldığımı tekrar vdsl hız almak istediğimi söylediğimde bana tam olarak bilgi vermedikleri gibi kendimi kandırılmış hissetmek hoş olmadı, türknet aktif alt yapısında olduğumu söylemişlerdi ve vdsl hız veriliyorken biranda adsl hız verilmesi güven sorununa sebep oldu. türknetin sitesinden adresimi kontrol ettiğimdede vdsl 24 mbps hız alacağımız görüşüyor. sanırım türknet in bu yaptığı hhareket pahalıya mal olacak çünkü benimle birlikte hat açtığım 5 aboneliğimide iptal ettireceğim bir daha türknete bulaşmam.




  • deividde kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Hizmet kontrollerinizi sağlamamız adına GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz? Size yardımcı olmak isteriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    çok iyi olur hocam telefonda görüştüğüm müşteri temsilcisi beni kanser etti.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkur ederim sorunum çözüldü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.