Şimdi Ara

Türk Telekom'dan iki yeni servis; SMS ile 'Arıza Kaydı' ve 'Yardım'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ülkemizin önde gelen teknoloji şirketlerinden Türk Telekom, kullanıcılardan talep ve şikayetlere daha hızlı biçimde yanıtlayarak müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarmak amacıyla "SMS ile Yardım" ve "SMS ile Arıza Kayıt" servislerini hayata geçirdi.

Arıza kayıtlarının SMS ile bırakılmasını sağlayan "SMS ile Arıza Kayıt" sistemini kullanmak için kullanıcıların yapması gereken ARIZA boşluk başında sıfır olmadan alan kodu ile telefon numaralarını yazıp 6616'ya kısa mesaj göndermek. Benzer şekilde yardım taleplerini SMS ile iletmek isteyen kullanıcıların ise "ARIZA" yerine "YARDIM" yazmaları yeterli.

Tüm operatörlerle uyumlu olan her iki servisin de kullanım bedelinin operatörler tarafından alınan 1 SMS ücreti olduğunu belirtelim.

• küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum ama bi türlü içimdeki sese hakim olamıyorum :)) Allahını seven sölesin ttnet vb. bu kuruluş ilgilenceğiz diyipde nezaman ilgilendi ?? müşteri memnuniyeti en alta taşıyorlar ;)
  • Telefonla yarım saat uğraşıyorum. SMS'le 1 haftaya dönerler bize artık!!!
  • telefonla bırakılan arıza kayıtlarını önce gelip kontrol etsinlerde bu eksik kalsın...
  • superonline'ın böyle bir hizmeti yok. düşündüm neden diye buldum, çünkü problemsiz hizmet sunuyorlar. arıza mı oldu? pizzacı gibi yarım saatte tam teçhizatla kapınızdalar. inşallah superonline yatırımlarına devam eder de tek bir markadan hizmet almaya mecbur kalanlar bu durumdan kurtulur. amin.
  • türk telekom ile ilgili haberlerin farklı bir sayfada açılmasından nefret ediyorum yorum yapmak için tekrar giriş yapmak gerekiyor verilen + ve - leri göremiyoruzi ayrıca yaptıkları şeyler ne yazık ki haberi okumaya deyecek kadar değerli değil
  • esemesle ay sonuna gelirler ellaham.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TT net ilk olarak ,

müşteri hizmetleri ve güvenlik sistemini, sonrada adsl adı altındaki yüksek fiyatlı sabit ücret ve vergileri düzenlesin. TT ne benden sabit 26 TL alması gereken aboneliğimden her ay 50/60 TL gibi rakamlar alınca kapatacak duruma geldim. TT net tam bir muamma ve hizmeti çok çok kötü. bugün 19 TL ye avea ile tüm işini görenler var
  • hakları var ben bir kere arıza kaydı bırakmıştım, mesai den sonra bile gece bizzat eve gelip test yapmıştı yetkili bir abiye benziyen birisi :) bir tek o yaptıklara işe şaşırdım, hiç ummuyordum o kadar ilgileneceklerini.
  • Bugün bizzat test ettim :) ama arayıp soran olmadı o da işin ilginç yanı.

Dün geceden beri telefon yok haliyle internette yok.Haftasonu diye yattı iş resmen bakalım yarında halletmezlerse benden çekecekleri var.
  • Telefon arızası pek olmuyor hayatımda bir kere telekom arızayı aradım telefon çalışmıyor diye asıl Ttnet e lazım bir arıza kaydı için dakikalarca telefonda kalıyoruz özel servis numarası tarifesinden.
    Dv6500 amd-Dv6500 intel-5810TG-GA MA 770T UD3P-HD 4670 ultimate-High power 400-TX-P42C3-46C750-32C450-Next minix cx-Atlanta HD BOX-FUJIFILM FinePix Z700EXR-AQV12PSLNAND-AQV09PSLNAND-205 1.0 junior.Rover 200vi
    Sorunsuz alışverişler
    TaMaMMaRiQuAnTe,4hm3t.#,WySerie,Staeber41,BuCoCuqComb0CoLiq,ILoVeYouEZikk,mustafa982,goflaz,Ebrak,bunkie,SüfeMan,berke1235,F-G,Ata_4,MJ_Erkal,Fatih!,Koray_Aykut
  • Önce arıza kaydını aldığı halde 2 aydır ilgilenmemezlik yapmamayı öğrensinlerde sonra sms kaydı yapmayı açsınlar !
  • Ulan arayıp arıza kaydı bıraktığımda her seferinde telefonumu aldılar olumlu ya da olumsuz geri dönülecek derler ama bir kere bile aramadılar yalancı TTNET
  • sms olsa ne olur olmasa ne olur ilgilenen olmayınca 3 defa tel. ile arıza kaydı açtım ilgilenmediler en sonunda santrala kendim gittim ne anladım ben bu işten. Alınan paralarla sadece yurt dışına hizmet yapılsın, memleketimin insanına kalitesiz hizmet ve faiş fiyat politikası . Ttnet canım sana küfür etmek istiyo ama ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpow3r -- 3 Ekim 2011; 9:47:48 >
  • Allah topunuzun bin belasını versin
  • adamlar heryerden takıyolar

kafayı
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.