Şimdi Ara

Türk Telekom bugünden itibaren İstanbul dahil 6 ilde internet kesintisi yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
13.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom bugünden itibaren İstanbul dahil 6 ilde internet kesintisi yapacak

Türk Telekom, 6 şehirin sabit internetinde kapsamlı altyapı çalışması yapacağını duyurdu. İstanbul dahil olmak üzere 6 şehrin 8 ilçesinde internet kesintisi yaşanacak. Türk Telekom’un altyapısını kullanan diğer firmaların müşterileri de bu kesintiden etkilenecek. Mobil internette kesinti olmayacak.

Türk Telekom, kesintinin gerekçesi olarak, “Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için altyapıda çalışma planlanmıştır. Bazı müşterilerimizin kısa süreli hizmet kesintileri yaşaması öngörülmektedir.” dedi.

Ayrıca Bkz.WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek

İlk olarak bugün saat 15.00 ile 17.00 arasında Bitlis’in Mutki ilçesinde internet kesilecek. Diğer bölgelerdeki çalışmalar ise bu gece yapılacak.

İnternet kesintisi yaşanacak bölgeler ve kesinti saatleri şöyle:

İl İçe Kesinti Başlangıcı Kesinti Bitişi
    Bitlis Mutki 7 Ocak 15:00:00 7 Ocak 17:00:00
    İstanbul, Ümraniye 8 Ocak 00:01:00 8 Ocak 06:00:00
    İstanbul, Beykoz 8 Ocak 02:00:00 8 Ocak 06:00:00
    Hatay, Antakya 8 Ocak 00:00:00 8 Ocak 05:00:00
    Hatay, Hassa 8 Ocak 00:00:00 8 Ocak 06:00:00
    Trabzon, Ortahisar 8 Ocak 02:00:00 8 Ocak 06:00:00
    Antalya, Akseki 8 Ocak 02:00:00 8 Ocak 08:00:00
    Adıyaman, Merkez 8 Ocak 02:00:00 8 Ocak 06:00:00

Kaynak:https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sayfalar/planli-calisma-duyurulari.aspx

• soguk savas yillarinda internetin ilk ortaya cikis amaci olasi bir nukleer saldirida iletisim hatlarinin buyuk kismi zarar gorse bile kalan kismin merkezi bir noktaya bagli kalmaksizin kesintisiz iletisime devam etmesiydi. yani internet altyapisinin yarisini yok etseniz bile kalan yarisi farkli baglanti yollari kullanarak daha yavas olsada calismaya devam eder. gelgelelim bizim hantal burokratik yapimiz nukleer silahlarin bile yapamiyacagini yapip sebekeyi komple cokermesini biliyor.

Aynı haberi abartmasız 30 kere gördüm her platformda. Hiçbirine tıklamadım artık burda da görünce bi bakayım olay büyük mü dedim ve yine yanılmadım. İstanbul'da bir ilçede kesilecek sadece sanki tüm şehirde kesilecek gibi haber yapıyorlar ne kadar adice hareket, şu haberleri yapan insanlarda biraz dürüstlük görelim artık yeter. Sözüm bu haberi bu şekilde yayınlayan herkese.

• Huawei alt yapimiza iyicene yerlesmesin pekismesin de ... Naif naif ... ?!!!

• soguk savas yillarinda internetin ilk ortaya cikis amaci olasi bir nukleer saldirida iletisim hatlarinin buyuk kismi zarar gorse bile kalan kismin merkezi bir noktaya bagli kalmaksizin kesintisiz iletisime devam etmesiydi. yani internet altyapisinin yarisini yok etseniz bile kalan yarisi farkli baglanti yollari kullanarak daha yavas olsada calismaya devam eder. gelgelelim bizim hantal burokratik yapimiz nukleer silahlarin bile yapamiyacagini yapip sebekeyi komple cokermesini biliyor.

• Neredeyse bana mail geleli 2 hafta oldu kesinti hakkında (TT altyapısı var Millenicom kullanıyorum)
  • Böyle insanlar olmasaydı, Türkiye şimdiye Dünyanın en güçlü ülkesi olurdu.

• Adamlar internet yavaş değil halk yavaş olanı tercih ediyor demiş yavaş olduğu nu anlamislar hızlandıracak kar herhalde
  • Yıl 2021 keşke olmasa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eylül kabus kullanıcısına yanıt
    Aynen
  • Sabah farklı akşam farklı ping değerleri alıyoruz. Umarım düzelir.
  • Hassa mı? Hiç güleceğim yoktu. D
  • Arkadaşlar adıyaman merkezdeyim, hiçbir altyapı hazırlığı göremiyorum bilgisi olan yazabilir mi neyi iyileştirecekler
  • Kesintiyi biz yapmadık siz tercih ettiniz denirse şaşırmam
  • Fiber kablo yağışı uzun yılların en düşük seviyesinde. Alt yapılar boş kaldı. Kuraklık kapıda derken bunu kastediyorlardı
  • marjinally M kullanıcısına yanıt
    Yeni abonelere gire.. pardon, gelecek olan faturayı ...

• Ttelekom pismanliktir cok yakin zamanda kurtulacagim.
  • Aynen, hayvan gibi fiyatlar olduğu için yavaş interneti tercih ediyoruz. 24 ay taahhüt de verecek değilim belirsizliğe.

De bu haber kötü bişey değil, alt yapı yeniliyorlar en azından ve kesintiler makul süreli.

• Gece yarisi 4 saat kesintiyi boyle haber etmeyin yaziktir clickbait gibi gecen sene istanbulda bazi ilcelerde 1.5 hafta calisma yuzunden veremediler internet haberi bile yapilmamisti icerik bulamayinca 4 saatlik kesintiyimi buldunuz bu basligi yapip
  • Clickbait haber sitelerinden farkınız kalmamış. "6 ilde kesinti" demek nerede, "toplamda 8 ilçede" demek nerede. Amacını haber vermek mi, hit kasmak mı? "Yapacağınız habere..." demezler mi?

PSN: itsberkelium
  • Haber kapak fotoğrafı garip değil mi biraz :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.