Şimdi Ara

TURK TELEKOM BATTI İDDASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Türk Telekom'un özelleştirme süreci ve sonrasında kamunun 97,8 milyar TL zarara uğratıldığını iddia etti.
    2005 yılında hemen hemen hiç borcu olmayan, 12 milyar varlığı olan şirketin 2015 yılı son mali tablosuna göre varlıkları sadece 6 milyar lira artmasına rağmen borcu 11 milyar lira artmış, öz kaynakları da 3.1 milyara erimiştir. Borç batağına sokulan Telekom 5 milyar lira faiz borcu ödemek zorunda bırakılmıştır. Şu gün itibariyle 15 milyar 224 milyon lira borcu vardır. Bunun üstüne yaklaşık 20 milyar Türk Lirası da şirketin ana hissedarı olan OGER Telekom, Telekom hisselerini rehin ederek borç yapmıştır. Bu yaklaşık 35 milyar borç demektir. Ve borç karşısında devlete ait olan 2026 yılında devredilecek olan teçhizat ve alt yapı rehin olarak verilmiştir. Telekom şu an itibarıyla batmıştır."

• Zannetmiyorum abone sayısı ve fahiş fiyatları ile oldukça felaket derece para kazanan bir telekom'dan bahsediyoruz ki eğer batma'ya yakın bir durumu olsaydı altyapısını diğer firmalara kiralar ve diğer firmalara ücret ile anlaşma yaparak önünü açardı.Ayrıca kendi fiber altyapısı olmayan operatörler bölgesel olarak türk telekomun altyapısından çekmekte ve para ödemektedir ve avea'nın abone sayısı belli türk telekom'un belli TTnet'in belli'dir bu 3 şirket ortak olduğu için avea bile yeterdir.
  • Batmaya yakın gibi görünmese de çok da verimli ve karlı çalışamadığı söylenebilir. Bir de eski bakır telleri satıp para kazanacaklardı vs. o iş de ne oldu bilmem.
  • Neredeyse tekel konumda olan bir şirketin batacağını düşünmüyorum. 35 milyar borçta çok abartı geldi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uydunet ve Süperonline Tüm Türkiye'ye yeteri kadar yayılmadıkça türk telekom pek bir zarar edeceğini zannetmiyorum.Eğer batarsa bu Türkiye için hayırlı olur ki bu çok zor bir ihtimal arkasında büyük bir firma var ayrıca batmaya yakın zaten TMSF el koyar her şeye koyuyor bunada koyar merak etmeyin ama bence daha çok kar etmiştir emin olun.Artık insanlar TTnet almak istemiyorum diğer alternatif Türk telekom altyapısını kullanan firmalara yöneliyor ama genede parasını alıyor Türk telekom ama ne kadar para alıyor pek emin değilim ama TTnet'in kendi tarifesine göre zarar ediyordur yalnız zarar etmeyeceği işe gireceğini zannetmiyorum.
  • Bu kadar kekliğin olduğu ovada körde olsa Telekom av tutar borcun artması batıyor manasınada gelmez o borçların çoğu kredi borcu ve onları verenlerde mahalle bakkalı değil belli başlı kıriterleri var.

Batsın demiyorum ama ödediğim paralar zehir olsun telekom millet uzaya gitti biz halen 3mbps takılıp kaldık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Rezaleti!!!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0 yatırımla kazanılan milyonlarca aboneden kazanılan para var. Ülkenin en az 20 milyonu dolaylı ya da direk Türk Telekom'a para ödüyor. Bu şirket karının yarısını bile yatırım gibi şeylere harcamıyorken batıyor derseniz kimse inanmaz. Şimdi Apple, Microsoft gibi şirketlerinde karından çok borçları var bunlara batıyor diyebilir miyiz? Keşke batsa o zaman rekabet için bişeyler yapması gerekir, ama yok ancak kendi altyapısını Türkiye çapına yayan bir şirket olursa o zaman batma ihtimali çok yüksek olur.
  • batmıştır demiyelim de batırılmıştır...
  • Batmaya yüz tutuysa Kayum gelir el işe el koyar. AKK leri kaldırır :)
  • Kardan zarar etmiştir. Havuz medyasının uydurduğu haberler bunlar, artık ne yapmaya çalışıyorlarsa anlamak zor. Arap ortaklarına işler kesat izlenimi verecekler herhalde.
  • Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam Türk Telekom ve TTNet iki ayrı şirket bu durumda sadece telefon abonelerinin bulunduğu Türk Telekomun zarar etmesi normal çünkü birçok kişinin evinde artık telefon yok yaşlı insanlar bile cep telefonu kullanmaya başladı bu durumda şirket zararda eder zamanla batarda. Ama internet sağlayıcı TTNet'in kısa zaman içinde batması hatta zarar etmesi bile bence bu fiyat politikası ile mümkün değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LIVA

Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam Türk Telekom ve TTNet iki ayrı şirket bu durumda sadece telefon abonelerinin bulunduğu Türk Telekomun zarar etmesi normal çünkü birçok kişinin evinde artık telefon yok yaşlı insanlar bile cep telefonu kullanmaya başladı bu durumda şirket zararda eder zamanla batarda. Ama internet sağlayıcı TTNet'in kısa zaman içinde batması hatta zarar etmesi bile bence bu fiyat politikası ile mümkün değildir.

Aynı grup şirketleri. Ttnet e altyapıyı sağlayan türk telekom. Avea da aynı grup şirketleri içerisinde. Ttnetin tek başına hiçbir olayı yok sadece ismi var, ayrı çağrı merkezi var. Siz bir arıza yaşadığınızda arıza kaydı açıyorlar mesela, o arıza kaydı türk telekoma gidiyor normalde, ttnet sadece telekom ile aranızda teknik aracılık yapıyor, hizmet ttnet üzerinden verilmiş gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 29 Ekim 2015; 14:25:21 >

• Ttnet ayrı türk Telekom ayrı. Yanlış mıyım. Sahibi aynı tabi ama Türk Telekom sadece sabit telefonlara bakan şirket.. O yüzden normal sonuçlar.. Ttnetin aşırı kar yapması türk Telekom u kurtarır tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 29 Ekim 2015; 14:04:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet Telekomun iştiraki .

Zaten sabit telefondan ALINAN hiç konuşmazsan bile ALINAN paralar bile ciddi kar ediyordur tabi rakip yok o yüzden böyle oluyor .

GSM gibi rekabet olsa kimbilir ne olur fiyatlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnet battı arkadaşlar, bende haberlerde gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

TTnet battı arkadaşlar, bende haberlerde gördüm.

Batan ttnetten bağlanıyorum arkadaşlar, zengin kamarası botlarla kaçtı, biz fakirlere can yeleği verdiler ölecez
  • 493,4 milyon zarar ettiklerini açıkladılar. Bu bir manipülasyon değilse, yıllardır bu kadar beddua ve periyodik küfür yeme performansı daha yeni yeni başarıya ulaşıyor demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekomun %55i arapların ,giren onlara giriyor.%30 u devletin.Bize az giriyor.:S
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.