Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı Sorunu Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba direk konuya giriyorum biz 1 yıl önce İstanbul Sancaktepe de bir binaya taşındık malum pandemi yüzünden okula gidemiyorum ve canlı derslere girmek derslerden geri kalmamak icin eve internet bağlamak istedik Eylül de Turkcell e gittik adresi falan verdik paket falan seçtik herşey çok güzel sonra Turkcell çalışanı “Verdiğiniz adresde altyapı gözükmüyor “ dedi herşeyden habersiz biz nasıl yani diye diye sorduk hiçbir internet alamayacağımızın altyapı için Türktelekom a başvuru yapmamız gerektiğinin cevabını aldık ve Telekom’a gittik müdürlüğüne başvurumuzu yaptık falan 1 hafta ile 6 ay arasında gelebileceği söylenen saçma bir cevap aldık burdanda sonuç 3 aydır ne arayan ne soran var anca mesaj atılıyor boş boş BTK ve Cimer e şikayet ettik ordan da bişey çıkmadı ve internet alamadığımız için 3 aydır derslerden bi haberim bi altyapı çekmek bu kadar zor olmamalı 2020 yılında Durum bu şekilde Ne Yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 28 Aralık 2020; 0:44:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk Telekom Altyapı Sorunu Yardım?

Daha açıklayıcı olsun diye fotoğraf koyuyorum hemen sol köşe başında Turktelekom altyapı rögar kapağı var bina ile arasındaki mesafe taş patlasa sadece 35 m dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gainzzz34 -- 28 Aralık 2020; 0:58:5 >
  • resimde ki o dolap elektrik dolabı... cimer ve btk şikayetten bıkmadan şikayet oluşturunuz... birde müdürlüğe tekrar gidin alt yapı birimi ile görüşün planlama olup olmadığını öğrenin en iyi cevabı onlardan alırsınız... twetter dan da yazabilirsiniz tarafınıza döneceklerdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

resimde ki o dolap elektrik dolabı... cimer ve btk şikayetten bıkmadan şikayet oluşturunuz... birde müdürlüğe tekrar gidin alt yapı birimi ile görüşün planlama olup olmadığını öğrenin en iyi cevabı onlardan alırsınız... twetter dan da yazabilirsiniz tarafınıza döneceklerdir..

Hocam o elektrik dolabı zaten rögar kapağı benzeri dikdörtgen şey var yerde karşıdaki site interneti ordan alıyor. Btk şikayetlerine devam edicem o zmn ve Twitter dan hangi hesaplara yazmalıyım 🤔

• ümit önal telekom ceo su yusuf kıraç yönetici

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.