Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oturdugumuz binada altyapı yok,geçen sene telekomu aradık evde olmadıgımız zamanda gelmiş altyapı yok mudurluge başvurun deyip çekip gitmiş.
    Bu sene başında şubat ayında mudurluge gittim bi kişiye yönlendirdiler konuştum ,ordaki adam 2016 bütçesi daha belli olmadı dedi, isim adres telefon numarası falan alıp sıradasınız gibisinden bişey dedi,ondan sonra şu vakte kadar gitmedim,şimdi bu altyapıyı getirtmek için ne yapılmalı?(yarın gitmeyi düşünüyorum)
    Evin 4 çevresinde de telekom altyapısı var,en yakın rogar kutusu (yere gömülü olan) eve 20,30 adım ötede,ben yarın gidip biraz bastırsam erken bi sonuç alabilir miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklemekten başka yapabileceğiniz bir durum yoktur.
    1 ay sonra Btk ve Bimer'e başvurun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Turk Telekomun alt yapi yok cevabiyla 3.ayin sonuna girdim cildirmak uzereyim evde internet yok yok yok..
    51haneli mustakil evlerin oldugu bir siteye tasindim kiraci olarak,sitede her evin interneti var benden once bu evde oturan kiracinin da interneti varmis. Internetimi eski evimden nakil ettirmek istedim randevu verdiler randevuya gelmeden sistemden msj "altyapiniz yok"..Ana kutudan eve hat cekilmesi gerekiyormus,3-5gorusmeden sonra tekrar geleceklerini soylediler ben bu arada elektrikci ayarladim geldiklerinde gosterdikleri yerden hat cekilsin her sey hazir olsun diye..Randevu saati gelmeden ayni yine ayni mesaji yedim "altyapiniz yok". Ertesi gun solugu TT ilce mudurlugunde aldim meger alt yapiyi onlar cekiyormus oyle elektrikciyle olmazmis bu isler ,e tamam dedim dilekce vermeniz gerekli dediler dilekcemi yazdim cozum masasi diye bir birime yonlendirdiler ordaki gorevli bana bunun bir cozum olmayacagini minimum 4-5ay bekleyebilecegimi nakil islemimin sistemde donduruldugunu ve aboneligimi taahhutumu iptal edip yeni abonelik actirirsam islemin daha hizli olabilecegini soyleyince beynimden vurulmusa dondum 2bucuk saattir TurkTelekom da ordan oraya yonlendiriliyorum ve yok cozum yok.Gozum dondu artik en ust yetkili kimse onunla gorusmek istedigimi belirttim agzimdan kopukler saciliyordu artik.. Bir bayan geldi mudurleri durumumu anlattim sitedeki evlerde internetin varligindan daha once oturan kiracinin interneti oldugundan bahsettim.Bir adami cagirdi adam elinde buyuk haritalarla geldi masaya acti kagitlari sak diye siteyi evi..eve gelen kablolari her seyin var oldugu tum alt yapiyi cikardi ,o ankastre dedikleri kutu yan evin bahcesindeymis oradan kablo cekilcekmis 5m sadece 5metre.. bana guzelce anlattilar yan evin bahcesinden kutuyu bulun kablonuzu evinize cekin ama kablo ucunu ankastre kutusuna baglamayin kablo uclari acikta kalsin sonra bizi arayin biz gelip onu baglayip evinize sinyali yollayacagiz.yil 2016 istanbul beylikduzunun gobegi ben kafayi yedim bakalim bu anlatilanla cozume ulasabilecek miyim yarin sorularima cevap bulabilecek miyim.3 aydir internet yok,fatura oduyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MKaya77

Merhaba.Turk Telekomun alt yapi yok cevabiyla 3.ayin sonuna girdim cildirmak uzereyim evde internet yok yok yok..
    51haneli mustakil evlerin oldugu bir siteye tasindim kiraci olarak,sitede her evin interneti var benden once bu evde oturan kiracinin da interneti varmis. Internetimi eski evimden nakil ettirmek istedim randevu verdiler randevuya gelmeden sistemden msj "altyapiniz yok"..Ana kutudan eve hat cekilmesi gerekiyormus,3-5gorusmeden sonra tekrar geleceklerini soylediler ben bu arada elektrikci ayarladim geldiklerinde gosterdikleri yerden hat cekilsin her sey hazir olsun diye..Randevu saati gelmeden ayni yine ayni mesaji yedim "altyapiniz yok". Ertesi gun solugu TT ilce mudurlugunde aldim meger alt yapiyi onlar cekiyormus oyle elektrikciyle olmazmis bu isler ,e tamam dedim dilekce vermeniz gerekli dediler dilekcemi yazdim cozum masasi diye bir birime yonlendirdiler ordaki gorevli bana bunun bir cozum olmayacagini minimum 4-5ay bekleyebilecegimi nakil islemimin sistemde donduruldugunu ve aboneligimi taahhutumu iptal edip yeni abonelik actirirsam islemin daha hizli olabilecegini soyleyince beynimden vurulmusa dondum 2bucuk saattir TurkTelekom da ordan oraya yonlendiriliyorum ve yok cozum yok.Gozum dondu artik en ust yetkili kimse onunla gorusmek istedigimi belirttim agzimdan kopukler saciliyordu artik.. Bir bayan geldi mudurleri durumumu anlattim sitedeki evlerde internetin varligindan daha once oturan kiracinin interneti oldugundan bahsettim.Bir adami cagirdi adam elinde buyuk haritalarla geldi masaya acti kagitlari sak diye siteyi evi..eve gelen kablolari her seyin var oldugu tum alt yapiyi cikardi ,o ankastre dedikleri kutu yan evin bahcesindeymis oradan kablo cekilcekmis 5m sadece 5metre.. bana guzelce anlattilar yan evin bahcesinden kutuyu bulun kablonuzu evinize cekin ama kablo ucunu ankastre kutusuna baglamayin kablo uclari acikta kalsin sonra bizi arayin biz gelip onu baglayip evinize sinyali yollayacagiz.yil 2016 istanbul beylikduzunun gobegi ben kafayi yedim bakalim bu anlatilanla cozume ulasabilecek miyim yarin sorularima cevap bulabilecek miyim.3 aydir internet yok,fatura oduyorum.

bizde internet bağlatmak için apartmana 6 aydır bekliyoruz toplu dilekçe bile verdik. Görevli en az 1 sene sürer demişti 1 senede şaka gibi rakam gelmişti o zaman ama 6 ay bitti bile

Bide 1 sene dolsa bile gelmez bunlar 2 seneye anca gelir herhalde 15 dakikalık iş için süründürüyorlar milleti. Sinirden gülüyorum artık

• muhtara gidin o konuşursa daha etkili olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom Altyapı
    5 yıl önce açıldı
    Türk telekom fiber sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.