Şimdi Ara

Türk Telekom ADSL Kabini Patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün akşam saatlerinde Türk Telekom ADSL kabinine yıldırım düştü ve mahalledeki bu kabine bağlı bütün modemler yandı ve internet de gitti.

Bu konuda ne yapabiliriz?

Benim modemin garantisi vardi ama faturayi bulamıyorum.

Modem Asus DSL ac 51.

Turknetten almıştım modemi.

Ek olarak bu kabının yanindan fiber kablosu geçiyor ve diğer sokaklarda VDSL mevcut. Bizim sokaga gelmiyordu VDSL. Bu bahane ile yeni kabin takarken VDSL gelir mi? Fiber kablo hemen 2 metre yanindsn geçiyor çünkü.

Türk Telekom ADSL Kabini Patladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 15 Ocak 2021; 0:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun hocam. Çok ilginç bir olay. Muhtemelen vdsl veya fiber çekilir adresinize. Yıldırım iyi bir işe vesile olmuş :)

Modemler konusunda ise yapılabilecek bir şey yok maalesef. Garanti karşılamayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir yıldırım bu evlerdeki modemleri yakıyor , geçmiş olsun Türk Telekom ADSL Kabini Patladı 

• amiga500_pro kullanıcısına yanıt

Başta garip geliyor ama gerçek bu olaylar.Ben Karadeniz'de yaşarken bol sağanak yağış ve fırtınalar yüzünden birkaç arkadaşımın modeminin kızardığını duymuştum.

• amiga500_pro kullanıcısına yanıt

Yakar sonucta enerji gidiyor muhtemelen yeni kabin yaparlar.

• Geçmiş olsun. Bu nedenle kullandığım modem her zaman surge protector'a bağlıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiber veya VDSL çekilir şanslısınız ;)

Yinede geçmiş olsun
  • her şer de bir hayır vardır reis telekom adsl çekmiyor artık bildiğim kadarıyla o en kötü vdsl alırsınız tabi yaparlarsa

• Gelişme oldu mu?
  • Sadece dolap değil tüm kablolar erimiştir. Tekrardan Local ve Prensibal kabloları yapmazlar ve direk her eve fiber çekerler. Ama aylarca internet ve telefonsuz kalacaksınız üzgünüz

• Merhaba.

Daha farklı açılardan fotoğraf çekseydiniz keşke.

Söz konusu kabin yenilenir büyük ihtimalle. Vdsl hizmeti de almaya başlarsınız bu vesile ile. Ancak ne kadar sürer, nasıl ilerler süreçler onu bilmiyorum.

Arıza kaydı bıraktı iseniz beklemede kalın sadece.

Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.