Şimdi Ara

Türk Telekom’a borçları için verilen süre doldu: Şimdi ne olacak? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
1
Favori
13.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anlayabilene biraz rakamlardan bahsediyim;

    Hani % 40 mtv zammi dendiya herkes ayaklandi.Bu % 40 lik zammin devlete 1 yillik getirisi 4 milyar tl..
    Peki bu devlet garantili 50 milyar tl yi batiran turk telekom icin sizce vatandasa ne kadar hangi kalemlerde zam getirilir bir dusunun..
    Bir kredi cektiginizde onu 3 ay ust uste odemezseniz banka sizi iflas etmis gozu ile gorur ve alabildigini alir.Isterseniz 3 ay konut kredinizi odemeyin gorun..
    Turk telekom borcunu odeyemiyor vs farkli kelimeler kullaniyorlar.Fakat bir gercek var ki turk telekom batti.
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    Bazen kelimeler yetersiz kalır,birşey yazmak yetmez.

  • Telekom satilmadi uzun bir donemligine gecici devredildi ogere. Satilsa daha yuksk fiyata satilirdi ve mevzu bahis oger sirketi telekoma zarar verecek seyler yapmazdi ( kim parasini verip aldigi sirketine zarar verir ).



    Kiralandigi icin ne oldu,nasil olsa bu sirket benim degil dediler telekomdan gelen tum para yatirim gibi konular dusunulmeden tum ciro tuketildi. Telekomun ozellestirme politikasinda ciddi hata yapildi. Ya tam satilacakti bir sirkete yada 3-4 parca haline getirilip ttam olarak satilacakti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh oh oh ooooohhhhhhh çok üzüldüm ;;()



    Beter olsun soyguncu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş+Sönmez+Ercik Kral+DJ Dikkat+Gangsta Rap bile duygularımı ifade etmeye yetmiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kakarikikiri

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gatetrans


    quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Sabancı ile koç ortak girmişti zamanında Türk Telekom ihalesine



    Ne hikmetse sonra çekildiler bıraktılar lubnanlilara

    Sabancı ve Koç'un bu ülkeye fayda sağlayan bir kurum olduklarına asla inanmıyorum. Koç mesela, Koç bildiğin İngiliz ailesi veya ingiliz destekli sömürge ailesi. Yalan bunların ülkeye fayda sağladıkları. Okullarında yetişen öğrencilerin birçoğu bu ülkede yaşamıyor yada çalışmıyor bile. O insanlar kalkıp hep yurtdışın da master yapıyor veya kalıyorlar. Bir şekilde Koç ülkede hizmet veren ama aslında burdan adamı alıp dışarıya adamı veren bir kurum. Yıllarca araba yapımına bile el atmadılar, ülkeye fayda sağladıkları düşünülen fakat tamamen yabancı parası olan ve bu ülkeye zerre hizmet etmeyen 2 aileden bahsediyoruz. Bu adamlar istese telekomuda alır en kral arabayıda bu ülkede yaparlar. Bu 2 ailenin ben bu ülkeye fayda falan sağlamadığını düşünüyorum.

    tartışmaya girmek istemem ama 80binin üstünde insanın çalıştığı bir şirkete ülkeye faydası yok demek baya baya o şirkete haksızlık olur. ayrıca ingilize nasıl hizmet etmiş? dışarı adam nasıl veriyor? koç üniversitesi amme hizmetimi yapıyor??? vergimi vermiyor mu bu şirket. 80 bin kişiyi kapı önüne koyup tası tarağı toplayıp londraya mı yerleşsin koç ailesi, bu mu istediğiniz?

    Tabi ki çalışanı olacak, büyük olman için tek başına olamazsın. 100 çalışanı olan bir şirketin arkasında kimse olmaz da zaten. Ülkeye faydası var tabi ki ama bence başka ülkelere daha da fazla faydalası var. Bunlar zaten işi gizli saklıda yürütüyor demiyorum. Yani dilediğiniz gibi düşünü tabi de bence faydalı değil. Göz boyama, saklanma hepsi.




  • Alıştık artık başkasının borcunu ödemeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödeyin lan enayiler sizi sokaklara çıkmassanız ağlarsınız böyle
  • Bu durum bize yol, su , ekmek olarak geri dönecek sanıyorsanız sanmayın. Bu durum bize Vergi artışı ve Yeni vergi çeşitleri olarak geri dönecek. .. Beyin Bedava.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: k2fg9

    Devlet eliyle kredi verilip devlet eliyle soydular. Tarih sizi unutmayacak...

    Ayakkabı kutuları , telefon görüşmeleri çoktaaan unutuldu bunu mu unutmayacak. İnsanımız öyle aptal ki o kişi beyaz a siyah dese, evet siyah diyecek durumda. Altyapıyı iyi hazırladılar.
  • Vur kırbacı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi parti zamanı. Satılan Telekom dan başka altyapı yok. Olmadı kablo vergisi çıkartıp yeni bir altyapıya yatırım yapılabilir.

  • Ne zaman bu tüp haberleri görsem aklımda benim devlete bakıp"Öp,öp,öp,öp doyamadım!" diyesim geliyor.

  • "Sorumlu yayıncılar(!)" Türk Telekom'dan yapılan açıklamayı da düzeltme diye yayınlar. Ne olduğu belirsiz bir hürriyet yazarının attığı iftirayı yalanlayan açıklama....

  • Kötü altyapı, daha kötü kalite anlayışı, daha da kötü müşteri memnuniyeti politikası, AKN konusunda tartışma doğuran hareketler; bunlara rağmen çılgınca harcanan pazarlama bütçeleri, rakiplerin el sürdüğü TV ve müzik hizmetleri gibi her işe bulaşmak ama altından kalkamamak. Şöyle biraz geriye doğru bakınca sonuç kaçınılmaz gibi görünüyor. Yine de ülkenin köklü sayılabilecek kurumlarından. Umarım bir an önce tamamen devlet ya da Türk bir şirket yönetimine geçer ve böyle durumlar ortadan kalkar.

    Evet böyle bir geçiş ve gelişim kulağa biraz ütopik geliyor. Fakat ben bir vatandaş ve tüketici olarak bu kurumun geldiği durumdan üzüntü duyuyorum. Bu tarz markaların özellikle yerel pazarı domine edip, dürüst rekabet ile rakiplerini gelişmeye zorlamaları lazım. Yoksa biri gelir kapar tahtını, biz de "koca memleketin internet altyapısı ingilizlerin elinde" diye konuşur dururuz.





  • Ne mi olacak? Tabiki de vergi affı. Ardından vatandaşa ek vergi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyyyy Türk Telekom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRoZeNBoDy -- 4 Ekim 2017; 14:42:13 >
  • Ülkeye bak vergi vergi vergi çöken telekom şirketi nere gidiyoruz biz ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TürkTelekom vatandaşa montaj yapıyordu, battı yine montaj yapıyor. Her türlü montajlıyor adam! Bu kadar kişinin bedduasını aldı battı fakat vatandaşın bedduası yine kendine yansıdı. Haram zıkkım olsun.

  • Türk Telekom vergisi çıkarsa şaşırmayın. TTV

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.