Şimdi Ara

Türk Telekom’a borçları için verilen süre doldu: Şimdi ne olacak? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
203
Cevap
1
Favori
13.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Koyunlar sonuna kadar hak ediyorlar.
  • Bir sey olmaz.Halk bank borc verir, gorev zarari yazar.

    Zaten gorevi o bir ise yarasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalim nerden bi vergi daha cikcak



    Bunlar hep is bilmezlik kopru yap garanti ver su kadar arac geccek yoksa musda yasayan kopruyu gormeyen adamdan bile vergisini aliriz diyon :)



    Telekomu sation senin bankandan kredi cekip aliyolar birde hazine garantili vay arkadas ne guzel is :) sataydi bana ben alaydim keske



    Limanlar ayni durumda du bakalim havaalani nolcak ondanda bi bombayla karsilasiriz yapsinlarda :) yapmasinlar demioz fakat hep bi devlet garantisi bilmem ne e bu isletmeci yapan adam hic riske girmiyo o is nolcak madem riske girmio devlet olarak sen yap gunde 1000 ucak garantisi verir 100 ucak gelirse bizim totoda hissedicez o inmeyen 900 ucagi :

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sürekli kar açıklamıyor muydu bu telekom? Nereye gitti o paralar?

  • Ödeyelim, biz eşşek olduktan sonra semer vuran çok olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamlar yolda anlaşıldı bir eşyadan hem kdv hem ötv nasıl bir saçmalıksa buda bizden çıkar benim korkum şimdi bu araç vergisini artırdılar%40 oranında bu eğerki düşerse ki düşücek gibi düştüğü vakit başka kanal lazım gerekecek elektrik doğalgaz su zamlanır %99 yılbaşında kesin gibi görüyorum.
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/analiz/hisse/Sayfalar/sirket-karti.aspx?hisse=TTKOM

    Türk Telekom halka açık bir şirkettir. Bilançoları bağımsız denetçilerce hazırlanır. Şu an kısa vadeli 6,5 milyar, uzun vadeli 14,5 milyar borcu görünüyor. Alacak 4 milyar, nakit 2,2 milyar, duran varlıkları 17 milyar, maddi duran varlıkları 8 milyar yani 25 milyar civarı kaynağı var. Altı aylık bilançodaki faaliyet karı 1,6 milyar görünüyor. Ben batan bir şirket göremiyorum ama ödememe yapmama olayına da anlam vermek zor.




  • alpermam A kullanıcısına yanıt
    zaten batan sirket Türktelekom değil ki hissenin fazlasını elinde tutan oger sirketi arabistanda iflas bayraklarını çektiler son 3 senedir kazanilan para direk yurt dışı firmanin borçlarına gidiyordu zaten son 3 seneye bakarsaniz turktelekom altyapisi yatirimi %1 bile değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin Arabi ne arabi ne anlasın gelişmekten, internetten. Allah belanı versin köpek soyu hem bizi borca şok hemde bir kademe atlatama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araplar ülkeyi hortumladılar
  • Her türlü kandıranın ve kandırılanın borcu ödenir, itinayla keriz yerine konulunur. Helalinden kazanılıp haramzadelere ikram edilir.
  • Beter olsunlar. 60 küsur lira akıp 1 mbps internet veriyorlardı. Defalarca aradık, hat en fazla o kadar kaldırabiliyormuş. Sonra ne hikmetse aynı hatta Vodafone 16 mbps internet veriyor, hem de daha uygun fiyata. Hâla arayıp utanmadan teklif yapalım falan diyorlar. Yıllardır bu milletin canını o kadar o yaktınız ki, yediğiniz beddualar bir yerden çıkacaktı. Gerçi yine bir şekilde giren bize girecek. Sonumuz hayrolsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 3 Ekim 2017; 17:21:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet vergisine %50 zam yapıldı. -> Bu oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gatetrans


    quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Sabancı ile koç ortak girmişti zamanında Türk Telekom ihalesine



    Ne hikmetse sonra çekildiler bıraktılar lubnanlilara

    Sabancı ve Koç'un bu ülkeye fayda sağlayan bir kurum olduklarına asla inanmıyorum. Koç mesela, Koç bildiğin İngiliz ailesi veya ingiliz destekli sömürge ailesi. Yalan bunların ülkeye fayda sağladıkları. Okullarında yetişen öğrencilerin birçoğu bu ülkede yaşamıyor yada çalışmıyor bile. O insanlar kalkıp hep yurtdışın da master yapıyor veya kalıyorlar. Bir şekilde Koç ülkede hizmet veren ama aslında burdan adamı alıp dışarıya adamı veren bir kurum. Yıllarca araba yapımına bile el atmadılar, ülkeye fayda sağladıkları düşünülen fakat tamamen yabancı parası olan ve bu ülkeye zerre hizmet etmeyen 2 aileden bahsediyoruz. Bu adamlar istese telekomuda alır en kral arabayıda bu ülkede yaparlar. Bu 2 ailenin ben bu ülkeye fayda falan sağlamadığını düşünüyorum.

    tartışmaya girmek istemem ama 80binin üstünde insanın çalıştığı bir şirkete ülkeye faydası yok demek baya baya o şirkete haksızlık olur. ayrıca ingilize nasıl hizmet etmiş? dışarı adam nasıl veriyor? koç üniversitesi amme hizmetimi yapıyor??? vergimi vermiyor mu bu şirket. 80 bin kişiyi kapı önüne koyup tası tarağı toplayıp londraya mı yerleşsin koç ailesi, bu mu istediğiniz?




  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    koç üniversitesinde okusam ben de yurtdışına giderdim. bu ülkede öğrenciye değer verilmiyor ne yazık ki. tamamı ezbere dayalı, baskıcı bir sistem yaparsan en iyilerde senin ülkende master yapmaz. hem yurtdışında insan kendini dahada geliştirir. ülkenin eğitim seviyesi ve kalitesi yerlerde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpermam A kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşlar açıklamistir zaten de batan Telekom değil işin garip tarafı hükümet bu olaya göz yumuyor ülkeden para oluk oluk akıyor gidiyor. Kızılan laf edilen taraf bu eşek yükü ile fatura odeyen kullanıcı Telekom batiyor denilince daha çok kızıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mtv ve diğer vergilere neden zam geldiği belli oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet eliyle kredi verilip devlet eliyle soydular. Tarih sizi unutmayacak...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    Senin beyin neyi basmıyor biliyor musun halka açık şirketin bilgisini veriyoruz inkar ediyorsun sorunun AKP ile senin yoksa türktelekom düşündüğünden değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ressi1 kullanıcısına yanıt
    bağlantı ücretinden tut port ücretine kadar hemen hemen bütün ücretler BTK tarafından onaylanmadan yürürlüğe giremez. Bu suç sadece TT nn değil.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.