Şimdi Ara

Türk Telekom’a borçları için verilen süre doldu: Şimdi ne olacak? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
13.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aslında öyle çok da büyük bir borç yok.Sadece bir aylık her müşteriden ek 5 lira alsalar borç kapanır.Ama 2 ay kalmadan hemen gene lüplerler bütün paraları 100 milyon borç çıkarır bu herifler
  • Batan telekom değil geçici imtiyaz sahibi otaş .telekom gelirleri yeterli lütfen kavunla karpuzu karıştırmayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraksin gitsinler artik lanet olasi herifler! Yeter la kazikladiklari yetmedi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar Türktelekomu sattılar parasını bir güzel yediler, Araplar Türk bankalarına borçlandı sonra TT binalarını malları satıldı. Avea alıyoruz bahanesi ile herkesin bildigi Milyonluk Maçka Avea genel müdürlük binasını sattılar.
    Türk telekom kar yapıyor ama borcunu ödeyemiyor çünkü bu araplar parayı alıp kaçıyor 4. taksit de ödenmezde bankaların borcunu devlet ödeyecek sonra bize bu yeni bir %40 MTV borcu benzeri yeni vergiler gelecek İNŞALLAH ŞU ÖLÜ TOPRAGINI ATAR BİR SİLKELENİR BU MİLLET YOKSA BİZ BÖYLE DAHA ÇOK ŞEY KAYBEDECEĞİZ.

    https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bilgileri/ozet/4028e4a241e538ab0141ea9c96912c8b




  • Dön dolaş yine bize montelenecek gibi duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ripper Roo -- 5 Ekim 2017; 3:30:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serafon kullanıcısına yanıt
    Oger telekoma yani Türkiyeyi dolandıran Araplara
  • asrin vurgunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istemsizce unakıtan geldi aklıma :http://www.hurriyet.com.tr/satiyoruz-satiyoruz-bitmiyor-ne-komunist-bir-ulkeymisiz-6911377

    sata sata milletin cebini söğüşlediler bazı dallamalar.
    Ah muhalefet ah seninde hatan var bu işte ama hükümette bu saçma işleri yapanları kemikleri sızlayacak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Infinitum

    Forum kurallarını çiğnemeden yazılabilecek bir şey bulamadım.

    Hüloğğ diyebilirdin
    Millet zengin olsun diye yaşıyoz aga biz, getirsinler öderiz üstüne hüloğğ çekeriz.
  • Adamlar on yildir ceplerinden para cikmadan kara kondular, simdi ellerinden alinsa ne olur. Telekom un kari odedikleri taksitten fazla. Fetocu totocu diye milleti fisleyeceginize asil bu hirsizlarin pesinden kosun. Hirsizlar hala yerinde oturuyor cunku.

  • quote:

    KILICSIZ Retweetledi
    Aykut Erdoğdu‏Onaylanmış hesap @aykuterdogdu 23 sa.23 saat önce

    TBMM Gündemine gelen torba yasadan Hariri ailesine ait TEKEKOM’u kurtarma operasyonu çıktı... Kurtarma yükü vatandaşa bindirilmiş...





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 6 Ekim 2017; 10:58:0 >




  • PİS PİS KOKULAR ÇIKMAYA BAŞLADI. TASARRUF LAZIM DİMİ, ADAMLAR ZOR DURUMDA ONA GÖRE.

    quote:


    "Telekom, Turkcell ve Vodafone'un 5 milyarlık borcu siliniyor"
    CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, üç büyük telekom şirketi olan Türk Telekom, Turkcell ve Vodafon’un 5 milyar liralık kamu borcunun fiilen silineceğini ileri sürdü...
    24
    Facebook Paylaşımı

    11.10.2017 03:22 Karakter boyutu :

    CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, üç büyük telekom şirketi olan Türk Telekom, Turkcell ve Vodafon’un 5 milyar liralık kamu borcunun fiilen silineceğini ileri sürdü.

    CHP Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, AKP'nin Meclis'e getirdiği torba yasa tasarısında, Hazine’den kaçırılan Hazine alacağında 3 kat olan ceza uygulamasının bir kata indirildiğini kaydederek, “Ağırlıklı olarak yabancı olan Telekom, Turkcell ve Vodafone'un yaklaşık 5 milyar liralık kamu borcu fiilen siliniyor” dedi.

    Hazine’nin 2012 yılına kadar yapılan incelemelerden yaklaşık 2,2 milyar TL alacaklı durumda olduğunu, 2017 yılına kadar bu kapsamda kanun konusu alacak tahminin 5 milyar TL olduğuna işaret eden Erdoğdu’nun twitleri şöyle:

    “Torba yasa ile ağırlıklı yabancı üç şirketin (Telekom, Turkcell, Vodafone) yaklaşık 5 milyar TL kamu borcu fiilen siliniyor... Biz tüketici (abone) olarak her ay şirketlere ödediğimiz faturalarla Hazine’ye ödenmek üzere yüzde 15 Hazine Payı ödüyoruz. Şirketler bizden topladıkları bu paraları Hazine'ye aktarmak zorunda. Eğer aktarmazlarsa üç katı ceza ödemek zorundalar... Şimdi yapılan düzenlemeyle Hazine’den kaçırılan Hazine alacağında üç kata ceza uygulaması bir kata indiriliyor... Yani af geliyor. Hazine 2012 yılına kadar yapılan incelemelerden yaklaşık 2,2 milyar TL alacaklı durumda. Daha beş yıllık dönem henüz incelenmemiş. 2017 yılına kadar bu kapsamda kanun konusu alacak tahmini olarak 5 milyar TL... Bu tutarla ilgili hükümet bir tür af getiriyor... Üstelik Maliye Bakanlığı’na şirketlerle uzlaşma yetkisi veriliyor... AKP, uzlaşma kurumunu yandaşların vergilerini silmek için kullandı... Getirilen uzlaşmalarla ilgili şikayet ve dava açma hakkı bile kaldırılıyor… Minareyi çalacaklar kılıf hazırlanıyor... Bu yasayla vergi yükü gariban vatandaşın sırtına yüklenirken bu üç yabancı ağırlıklı telekom şirketinin milyarlarca lira borcu siliniyor.”

    http://odatv.com/o-sirketlerin-borclari-siliniyor-1110171200.html




  • Biz burada sövgüyü eksik etmeden devamlı mağdur olalım, adamların borcu tek kalemde silinsin. Haram ve kul hakkının haddi hesabı yok. Teşekkürler Akp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batsın, beter olsunlar. Devlet hâlâ neyi bekliyor anlamış değilim. Beyefendiler bu kadar borç takmış bir de pişkin pişkin Kasım ayına kadar ek süre istiyorlarmış.. 3 aydır port talebinde bulunuyoruz, ses yok. Dilerim daha da beter olsunlar.. Müstehak böylesine.. Özelleştirme yapa yapa içine ettiler ülkenin. Her gelen sömürüye geliyor, hizmet için değil..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byrolnik kullanıcısına yanıt
    Borcu siliniyor diğer operatörlerle beraber...
    Artık yetti bence bunların borçlarını bize yüklemeleri, bence bir kampanya başlaması lazım artık. Kota için yapılanın asıl bu tür olaylar için yapılması lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 11 Ekim 2017; 14:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler sizce şu sıralar Türk Telekoma internet için başvurulur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Borcunu nasıl silecekleri ki



    Türk Telekom un borcu devlete değil bankalara.



    İkincisi özelleştirmeden gelen borç o. Vergi borcu falan değil ki.



    6.6 milyar dolara özelleştirdigin şirket 1,9 milyar dolarını ödemiş devlete. Geri kalanını Türk Telekom üzerinden borç çekerek ödemiş. Bir de Türk bankalarından.



    Borcunu silmek için bankalara 4.7 milyar dolar para ödemen lazım. Onu ödersin de adamlar 1,9 milyar dolar ödeyerek Türk Telekom u 12 yıl işletmis olurlar ki bu da vatandaşa girer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bunlar hazine garantili almadı mı bankadan borçlarını?

    Banka borcu siler hazineden alır, hazine de vatandaşa yaslar olur biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    İşte öyle olursa bize çok kötü girer.



    Bu vergi artirimlarinin nedeni de belki de budur.



    Ama çok büyük olay olur. Çünkü oger telecom un bu zamana kadar cebinden çıkan para sadece 1,9 milyar dolar. Ama toplamda 6 milyar dolar para kazandi. 11 yilda Türk Telekom dan.



    2 milyar dolar para koyup 6 milyar dolar almak bu kadar kisa sürede çok büyük vurgun. Yatırımcılar 7-8 yıl sonra yatırımı geri alacak şekilde yatırımlarını hesaplarlar



    2 koy 6 al ne güzel. Biz de devlet babaya çalışıyoruz. Devlet baba suudilere lubnanilara çalışıyor. Suudiler de amerikalilara. Ne güzel döngü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hiç olay felan olmaz, milletin ... koyuyorlar işte güzel güzel, herkes zevkine bakıyor. Herifin kaç milyon borcu silindi ne oldu ki itiraz eden oldu mu?
    Adamlar geldi 1 yıllık kârına satın aldı, yıllarca altyapı yapmadan kullandı da kullandı, her yıl üstelik fiyatlarını da arttırdı. Ülkede tekel konumundayken battı. Tüm bunları devlet eliyle(özelleştirerek) ve de devlet denetimsizliğiyle yaptı.
    Geçen hangi bakan demişti zaten bu firmayı yaşatmak için elimizden geleni yapacaz diye, aslında elinden geleni yapacak olan vatandaş olarak bizleriz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.