Şimdi Ara

Türk Telekom 11 GB - 1000 DK - 1000 SMS - 29 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
27
Favori
59.985
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar tt den uzak durun yillarca kullandim ankaranin gobeginde cekmezken lanet edip vodafone gecmistim taaki 1 ay once bildiginiz gibi operatorler kendi musterilerini adam yerine koymuyo diye tt gectim nasil olsa 2-3 ay idare eder kafama gore tarifeye gecerim diye olay burda patliyor 1000sms 750dk 5gb 35 tl bolvehizli5gb kampanyasina gectim internet hizi superdi mest oldum vodafonda 2gb yeterken nasil oldu anlamadan 5gb netim bitti( telefon note3 4g desteklemedigi halde!) 28 gunde helal olsun tt ye dedim sonra 1 ay icinde tarife paket vs degisebilceginiz icin 2 gun once 750dk 1000sms 4gb 25 tl olan bahar4gb a gectim 10 tl 1gb nete vermeyim fazladan diye gecmez olaydim hat ayni hat bulundugum yerler ayni ama net kani gibi pisman oldum keske paket degistirmeden speed test yapip ss koysaydim ama nerden bilcen oyuzden simdi 11gb gorunce kim bilir nasil bi hizmettir diye tuylerim diken diken oldu ve sizleri uyariyim istedim. BEN SEYTANA UYDUM SIZ UYMAYIN TURKTELEKOM PISMANLIKTIR...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...(Hz.Mevlana)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

Daha bugun yeni tarifeye gectim avea da. 8 gb net, 3000 dk, sinirsiz sms, avea ici sinirsiz dk. Yurtdisinda 60 dk beles

27,5 tl

Bazen cekmedigi yerler oluyor ama 5 dk da telefonsuz durmaya alistirdim kendimi. Biz telefona degil, telefon bize mahkum olmali !

nasıl geçtiniz bu kampanyaya
  • _OlguN_ kullanıcısına yanıt
    Ttden 7 gb bol hizli kullaniyordum 39 a bu 8gb lik kampanyayi 29 a gorunce tepem atti turkcelldeki 6gb yi gordum 38 e hem faturasiz hem taahutsuz hem turkcell kalitesi gectim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

İyi geliyor tarifeler. Bakalım diğer ikisi yanıt verecek mi buna

onlar sadece izliyor.
  • Woops un 4+3 gblik tarifesine geçeli 10 gün olmadı çıkan tarifelere bak. Acaba taahhüdü iptal etsem ne kadar ceza alırım ve diyelim ki gözümü kararttı ve iptal ettim acaba bu tarifeye hemen geçebilir miyim

Orijinalden alıntı: kozlulum67

10 yillik musterisiyiz tt nin.kamu mega tarifesinde 33 tl ödüyorum.4 gn net 1000 dakka heryone ve 1000 dakka sms.ilginc adamlar kendi muateriaine biaey vermiyo.sadece disaridan gelene

Eski müşteri çantada keklik çünkü hocam

• Vodafone'dan geçiş için bugün başvurdum. 2 aydır taahhütteydim yaklaşık 20 tl ekstra ücret ödeyeceğim vodafone'a ama orada 32 tl'ye 3 gb 750 dk 5000 sms'lik bir paket kullanıyordum ve eski müşterilere neredeyse hiç ilgi alaka yoktu. 4g'deki hız yavaşlığı da tuz biber oldu. Umarım memnun kalırım. Avea'yı kullanıp bırakalı 4 sene oldu, umarım bıraktığım gibi değildir ki yorumları okudum eskiye göre epey yol almışlar. Deneyip göreceğiz bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yedinumara

4 gb internet 5000 sms ve 1000 dk heryöne kullanıyorum 35 liraya.. 12 ay sabitlenmiş olmasam hiç durmayacam. Bu arada o faturada limit aşımında geçirme olayı eskidendi . Birazda kullanan dikkat ederse hiçbişey olmuyor. Nete çok giriyorsanız biyerlerde denk gelirse ücretli servislere abonelik üç kağıdı var siz farkında olmadan.. onu da farkına varmazsa faturalı da yiyor faturasız da...

üstad kullanmış olduğunuz operatör türk telekom ise tarife değişikliği yapabilirsiniz 12 ay taahhüt işlemi türk telekomdan başka bir operatöre geçilmemesi için ...

eğer ki türk telekom abonesi iseniz ve 12 aylık veya farketmez 36 aylık istediğiniz tarifeye geçiş sağlayabilirsiniz..

Xiaomi Mi 9T
  • Vodafone hat kullanıyorum hattımı alalı 60 gün oldu bu tarifeye geçebilirmiyim.
    AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
  • adkadaslar pttcellden nasil gecis yapabiliriz

yardımcı olun lutfen

• turkcell fakedim bitti ek paket bakayım dedim. 4 gb 60 lira yapmışlar 8 gb 100 lira mk. 2 gb 50 lira. 1gb 32 ve 40 liraya var. fena zam yapmışlar. yani tukcellden atak beklemeyin. aksine zam yapıyorlar. bu ensancılardan kesin kurtuluyorum artık

Orijinalden alıntı: mertozden

quote:

Orijinalden alıntı: Qbert1903

Daha bugun yeni tarifeye gectim avea da. 8 gb net, 3000 dk, sinirsiz sms, avea ici sinirsiz dk. Yurtdisinda 60 dk beles

27,5 tl

Bazen cekmedigi yerler oluyor ama 5 dk da telefonsuz durmaya alistirdim kendimi. Biz telefona degil, telefon bize mahkum olmali !

nasıl geçtiniz bu kampanyaya

atış serbest :)

Orijinalden alıntı: melo1903

quote:

Orijinalden alıntı: yedinumara

4 gb internet 5000 sms ve 1000 dk heryöne kullanıyorum 35 liraya.. 12 ay sabitlenmiş olmasam hiç durmayacam. Bu arada o faturada limit aşımında geçirme olayı eskidendi . Birazda kullanan dikkat ederse hiçbişey olmuyor. Nete çok giriyorsanız biyerlerde denk gelirse ücretli servislere abonelik üç kağıdı var siz farkında olmadan.. onu da farkına varmazsa faturalı da yiyor faturasız da...

üstad kullanmış olduğunuz operatör türk telekom ise tarife değişikliği yapabilirsiniz 12 ay taahhüt işlemi türk telekomdan başka bir operatöre geçilmemesi için ...

eğer ki türk telekom abonesi iseniz ve 12 aylık veya farketmez 36 aylık istediğiniz tarifeye geçiş sağlayabilirsiniz..

bu paket sadece yeni hat alan yada numara taşıyan aboneler içinmiş.. yani bana uymuyor. böyle saçmasapan kurallar olmasa daha düzgün bi operatör olacak..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.