Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
46
Favori
201.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

laf anlamayana ne kadar anlatabilirsin ki hocam :) ben de kendimi eğlendiriyorum sinir olmaktan iyidir :)

• Türk telekom nokia dan soğuttu bizi yemin ederim :)

• VDSL ile upload hızı artan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    vdsl de gelişme yok ama ara ara hat değerlerinizi kontrol edin artış yaşayan olursa güzel bilgi heves olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Profil değiştirmek için illa DSL bağlantısını kesip tekrar bağlamak mi gerek acaba?

• LBRTN kullanıcısına yanıt

benim hız 100mbitden 88 e inmiş upload aynı yükseleceği yerde dahada düşürüyorlar.d

• Ç324 kullanıcısına yanıt
    dslam kilidi uygulanmış size hocam hızınız 88e düştüyse

onlar profilinizi güncelledikten sonra dsl bağlantısı kendi kendine gidip gelecektir

evet, paket veya hız değişikliklerinde, hız sınırı uygulamalarında dsl yeniden başlar

• Art niyetli değilim elbette. Neden engellediğinizi unuttum aslında...

• LBRTN kullanıcısına yanıt

aynen dslam kilidi varda öyle birşeyin olmadığını söylüyorlar ısrarla kayıt oluşturdum 3 4 kere hattımınun rahat kaldırmasına rağmen yoktur diyip savuşturdular

• Netspeed kullanıyorum bugün çok küçük bir kesinti sonrası upload hızım 28 den 30 mbps'e yükseldi. (Türk telekom fiber alt yapısı)

telefondakilere anlatamazsın, türk telekom'un resmi kayıtlarında DSLAM kilidi diye bir şey yok zaten. Ama pratikte var, santral ekipleri kaldırabiliyor bu limiti. Bölge müdürlüğüne gidip ekiplerle konuş

• miskindvd kullanıcısına yanıt

haklısınız galiba öyle olacak bugün zaten oynuyorlardı binanın altındaki kabinle hiçte aklıma gelmedi sanırım oradan ayar çekip gittiler.d

bu kilit pek manuel değil, bölgenizdeki kabin yükü çok arttığı zaman herkese 100mbit veremez hale geliyor. hatların stabil kalması için 88 82 79 mbit gizi hızlara kendini limitliyor.

• Bilin bakalım dün gece ne oldu  benim 99999 kbit çalışan hattım DSLAM kilidine takıldı ve 88057 kbite limitlendi. Türk Telekom upload hızlarını arttırmaya çalışırken var olan hızımı 12 mbit düşürdü. Hızlarım yükseleceğine düşüyor  

kabin yükü artmıştır belki hocam 😂

İşin ilginç tarafı artmadı aslında, hatta azaldı çünkü sokakta kentsel dönüşüme giren bina var 😅
    Muhtemelen hız profillerini düzeltirken yazılım güncellemesi yaptılar ve hızım değişti. Şimdi yazdım Türknete düzeltirler umarım

dediğiniz gibi deniyor olabilirler hız profillerini az önce düzeltmişler hızımı yarın sizinkide düzelir belki

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.