Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
45
Favori
201.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ataköy 9-10. kısımlardaki 15 katlı binalarda sanırım bu sorunu yaşayanlar vardır. Bina altından VDSL hizmet alıyorlar, her kat 3 metre desek dolaşmaları ile 60 metre civarında kablo uzunlukları oluyor.

• Bu Türknet iyi diyenler hangi şehirde kaç kişilik sitelerde kalıyorlar ve oyunlardaki ping durumları nasıl söyleyebilir mi?

• Vict0ry kullanıcısına yanıt

sitede kalmıyorum. 50 senelik bir apartmanda yaşıyorum. Bina içi tesisat 25-30 senelik, VDSL kullanıyorum, 90-95 mbit hız alıyorum.

İstanbul server valorant oyununu 5ms ping ile oynuyorum, ping sabit hiç oynamıyor.

Almanya pinglerim de 40-45 arası.

• vdslde upload hızı artan varmı

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

maalesef bir değişiklik yok

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023
  • ttfiber altyapı Vodafone Net 100 mbps upload yükselmiş.
    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt

VDSL için kimsede artmadı sanırım

• LBRTN kullanıcısına yanıt

Saha dolabına ISS çalışanları hariç müdahale edilebiliyor mu? Kaç metre saha dolabı mesafesi?

• Ankara03 A kullanıcısına yanıt
    Hayır edilemiyor. bizim Telekom'dan tanıdık vardı o halletti, normalde apartmandaki ankastreyi kullanıyordum fakat hız ve snr düşük olunca ona haber ettim, eve gelip direkt modemden saha dolabına kablo çekti bu sayede hem reglet ekini kaldırdık hemde apartmandaki kutuya gelen kabloların parazitinden kurtulduk. 150 metre mesafe vardır dolapla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBRTN -- 11 Eylül 2022; 22:30:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çölde kutup ayısı tarafından tecavüz edilmek gibi bir şey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çok iyi, benim de böyle birini bulmam lazım. TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

Paket kaybı ve jitterle başım belada.TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankara03 -- 11 Eylül 2022; 22:35:34 >
  • hocam online oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve youtube kullanıcısıyım. yüksek olmasının nedeni ve zararı nedir ? bu sorun hakkında bilgim yokta

150 metre kabloyu nereden geçirdi, direklerin üzerinden mi yeraltından mı? :)

• Valla bizim bi teras var. Benim odadan terasa çıkardık, terastan karşı binanın balkonuna, o binadan öbür binaya, oradan direğe, direkten de aşağı sarkıtıp saha dolabının içine geçirdik. biraz karmaşık oldu, keşke yer altından çekebileydik. en azından kablo açıkta kalmazdı :D

• Saha dolabına yer altından mı giriyor yoksa kapağın arasındaki bir boşluktan mı? :)

• bizim köyde ağaçların üstünden 2 tane 0,9mm bakır kablo çıplak şekilde 50 metre yol alıp direkt dolabın kenarından giriyordu :) işin garip tarafı o çıplak bakır kablolar yıllarca sağlam kaldı, ben taksam 1 ay içinde koparlar TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

• banada öyle döşemişlerdi saha dolabının dibindeki direkten apartmandaki reglete direk geliyor

200 metreye yakın vardır

• Doğrudur yanlıştır demiyorum da bir fotoğraf ekleseydiniz TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 

@Rocky_Balboa @miskindvd @LBRTN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 14 Eylül 2022; 12:58:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.