Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023 (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
45
Favori
201.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

    Birebir aynı saçmalığı yaşatıyorlar, 100 mb paket var, upload modem üzerinde de tanımlı şekilde 20.480 görünüyor, speedtestte saniyelik Upload hızı 20-25 ile başlayıp yıldırım hızında 8'e düşüyor orda kalıyor.. Demek ki arkadaş sen bana 20 mb'i vermişsin ama vermemişsin de aynı zamanda.. Sistem üzerinden Limitlemek ne demek ???


    Başka diğer konularda da yorumlarını gördüm, sende olurda hızlarda değişme olursa benide alıntılayıp değişti değişmedi diye yazar mısın ? Birilerinde hzların yükselip, Asıl yükselmesi gereken bizlerde yükselmemesi aptallıktan başka bir şey değil.. Adam 50 mb kullanıyor hızı yükselmiş bizde saçma sapan tık yok.


    Modem üzerinde ulaşılabilir hızım D:140 - U:45.. Hani denmesin belki hat desteklemiyordur falan, yok öyle bir şey..

  • Sedat. kullanıcısına yanıt

    Hocam Ben de yeni gigaspeed e geçiş yaptım

    hızları tam alabiliyorum sağlayıcın ile görüş bence taahhüt yoksa tavsiye ederim gigaspeed i deneyebilirsin




    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023


    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023




  • Sedat. kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hocam sonunda müşteri hizmetleri ile görüşmek gerekecek sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Afedersiniz wifi 5 6 sinyal türü üzerinden konuşuyorsunuz sanmıştım. Baz istasyonları müsaitliğine göre düşük ping olmasa bile en azından az paket kaybının önüne geçmeye çalışıyorlar diye biliyorum.

  • "İnternet Kutusu Telekom" kullanıyorum 100 mbit download 10 mbit upload var. Bende neden hala artmadı? Ne yapmam gerekiyor arttırılması için?

  • İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt

    destek kaydı açtınız mı?

  • onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt

    Benim de öyle hatta 8 mbps upload. Download 100 mbps fiber


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hâlâ artmayan var ise kullandığı firmanın müşteri hizmetlerine yazsın mh de arttırabiliyor

  • onemlibirisidegil kullanıcısına yanıt

    Bugün açtım talep. Bana verilen cevap aşağıdaki gibi;


    """Merhaba, Upload hızları Türk Telekom tarafından güncellenmektedir. Talebinizi iletiyorum. En kısa süre içerisinde gerekli önlemler alınacaktır."""




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 11 Kasım 2023; 19:32:26 >
  • aynen internet kutusu telekom upload hızlarını artırmadı hala.. iletişime geçtiğimde sistem de 20 olarak gözüküyor dedi 2 farklı siteden hız testi yapıp attım telekom ekiplerine iletiyorum dedi.. hiçbir haltı beceremeyen rezalet bir firma...

  • RedMinner kullanıcısına yanıt

    Ya asıl sinir olduğumda bu durum zaten, daha geçen gün yaptım taahhütü ve daha önümde 12 AY var.. Bunca sene taahhütsüz gül gibi çiçek gibi kullandım, bu utanmazlarla taahhüt yapar yapmaz böyle salakça bir problem yaşamayı sindiremiyor insan.. Hız testlerinde D:92 U: 7.5 falan çıkıyor, arıyorum hattınızda sorun görünmüyor diyor ezbere lagaluga yapıyor.. Bence Son ana kadar Arttırmamanın yolunu yapıyorlar başka bir şey değil, tamamen birileri hakkını ararsa hakkını verin yoksa aman uyandırmayın dercesine iş yapıyorlar gibi hissediyorum..

  • orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

    Bunca zaman taaahhütsüz kullandım ve taahhüt yapmadan önce Türkneti araştırdım ama bunlarda o kadar saçma sapan ki kablo belli ev belli adres belli her şey belli, bana dediler ki 3 haftadan önce interneti bağlayamayız ????? Niye... ?? Eee öyle çünkü adam gibi mantıklı açıklamaları yok, beni arayacaklarmişmiş sonra işlemleri başlatacaklarmişmiş o arada oldu oldu olmadı ben mal gibi türknetin 1 AY hizmeti başlatmasını bekleyeceğim ????? O kadar istedim ki Türknet olsun veya Türktelekom dışında bir yerler olsun diye ama olmadı bir türlü kiii zaten bu yüzden gittim hiç istemeye istemeye TürkTelekomla taahhüt yaptım, hadi dedim zaten halı hazırda kullanıyordum sorunsuz bari pahalı olsun sorunsuz olsun dedik, bunlarda taahhüt ettikleri hızı vermiyor bana ??


    Parasını verdiğin hizmeti alamamak bana göre Nitelikli Dolandıcılıktır başka izahı yok.. Bana bu hizmeti belli şartlarda sunarak satıyorsan bana onu vermek zorundasın gerisi beni ilgilendirmez.





  • Bende de hız böyle, 2.4ghz frekanstan wifi ile pc den test edildi.



    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habib_723 -- 13 Kasım 2023; 7:51:38 >
  • birazcıkta moraller için bunu atıyım. Speedtest te denk geldiğim bir sonuç.



    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023
  • Gpon aletim desteklemiyor 945mbit kalıyor. Genelde ev Ethernet ağım 10 gbit 2,5 gbit ve bazı yerler 1 gbit. 10 gbit ihtiyacım yok da simetri internet istiyorum. Simetri olmasa da biraz daha iyi upload istiyorum.

  • 2024 yılında geldik şurada 1 ay var ve hala türk telekom 2008 deymişiz gibi upload paketi sunmayıp 1gbps kullanan adama 50 mbit upload veriyor nimetmiş gibi.

  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt

    Bugün baktım ses seda yok, talebi de kapatmışlar. Tekrar talep açtım, üstüne bir de whatsapp destek hatlarından ağzıma geleni söyledim. Üstünden 10 dakika geçmedi, firmadan biri beni aradı aynı şeyleri zırvaladı. "Türk Telekom yükseltiyor" falan filan. Dedim "ben telekomu aradım, bizle alakası yok firmanızla görüşmeniz gerekiyor dediler" dedim. Sonra kıvırıyor telefondaki arkadaş, işte bazen manuel tanımlama gerekiyor da falan filan. Telefonla konuşmaya devam ederken hattınızı resetleyeceğim lütfen bekleyin dedi, 2 dakikada upload hızım 20 mbit oldu. Bunların tepesine binmezseniz sesiniz çıkmadıkça bu şekilde bizleri kandırmaya devam ederler. Şuan 100 mbit'e 20 mbit net şekilde alabiliyorum.


    Son not olarak : İnternet Kutusu Telekom çok sorunlu bir firma. Daha önce de insanların ücretsiz kazandığı hakları hiç bir sebep göstermeden silmişlerdi. Firma değişikliği yapmaya çalışan bazı arkadaşlara haksız yere ücret çıkartmışlardı, başvurularını sebepsiz red etmişlerdi. Benim de yıllık aboneliğim bitsin bunlardan koşarak kaçacağım.



    TÜRK TELEKOM UPLOAD HIZLARININ ARTMASI PLANLANIYOR - 2023



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Beyefendisi -- 13 Kasım 2023; 19:12:29 >




  • 20'ye ne zaman geçilmeye başlandı yahu ? baktım ki ben de geçmişim haberim yok. Vdsl en yüksek verilen yükleme(upload) hızı kaç ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 14 Kasım 2023; 17:4:4 >
  • ShadyMM kullanıcısına yanıt
    Şu an VDSL de 100 Mbit aboneler 20 Upload hızı alıyor.
    Benim Upload değerim şu an 20480

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.